Mire vágyik leginkább a szerelemben?
Eleme megmutatja
Néha jó volna sejteni, hogy mi jár a férfi fejében. A 4 ősi elem segítségével megtudhatod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 12 csillagjegy legfőbb tulajdonságait a négy ősi elem egyike jellemzi. Az egyes elemek vonásai pedig kirajzolják a pasi karakterének jellemzőit. A víz érzelmekre vágyik, míg a levegő jegy szülöttei a szabadságot részesítik előnyben. Ez alapján könnyen kiderítheted, hogy mit szeretne valójában.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

A párkapcsolatban többnyire ő képviseli a hajtóerőt. Szereti, ha élete lendületes és meglehetősen izgalmas. Épp ezért nem kimondottan vágyik meleg, biztonságos fészekre – sokkal inkább áhítozik egy olyan társ után, aki mellett újra és újra próbára teheti erejét. Hihetetlen tettvágya és optimista életszemlélete könnyen átragadhat partnerére is. A vele töltött hétköznapok változatosak, ugyanakkor kiszámíthatatlanok, gyakran pedig feszültséggel teltek. Elsősorban olyan nőre vágyik, aki hozzá hasonlóan szenvedélyes és lendületes, vagy legalábbis könnyen rávehető a hirtelen kitalált őrültségekre. Ha nyugalmas, családias estékre vágysz, ne próbálkozz a tűz jegy szülöttével!

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Rendkívül fontos számára a másik közelsége, valamint az érzelmi meghittség. A víz férfi végtelenül önzetlen, odaadó, és szívesen törődik másokkal.

Az intenzív érzelmi élet legalább olyan fontos számára, mint a meghitt és biztonságos otthonban eltöltött gyengéd órák. A víz jegyű pasi hétköznapjai nagyon színesek és fantáziadúsak, bár gyakran zűrzavarosak, és olykor meglehetősen tervszerűtlenül alakulnak. Mindezen tulajdonságai miatt fontos számára, hogy partnerében is hasonlóan mély érzések buzogjanak, mint benne, valamint az, hogy ezeket az emóciókat szavakba is tudja önteni. A víz jegyű férfinak ugyanis ez utóbbi – igen mély érzései ellenére – nem mindig megy egyszerűen.

Föld jegyek: Bika, Bak, Szűz

Stabilitásra vágyik, hiszen a föld jegyű férfi szeret biztosra menni. Ő a tiszta helyzetek és a kötelező jellegű megállapodások világában igazodik el legkönnyebben. Bár néha sokáig tart, míg felvállal egy kapcsolatot, ha egyszer megteszi, akkor bizton számíthatsz rá – minden körülmények között. Mindennapjait a hatékony tervezés és a megszokott rítusok jellemzik, ugyanakkor fontos szerep jut a meghittségnek és a nyugalomnak is.

Leginkább egy olyan nőre vágyik, aki mindezt elfogadja, és nem tartja őt unalmasnak ezért, mi több, hálás is, hogy a föld jegyű férfi biztonságot és meghittséget nyújt számára. Emellett azonban nem bánja, ha azért párja egy kicsit kreatívabb nála – így a hétköznapok nem szürkülnek el.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A párjában mindenekelőtt szellemi partnert keres. Igen fontos számára, hogy párja hozzá hasonló érdeklődési körrel bírjon. Emellett pedig az is elengedhetetlen, hogy szerelme ne próbálja kalitkába zárni a levegő jegyű férfit. Amíg úgy érzi, a kapcsolat – mindenekelőtt – az önkéntességen alapul, és nem korlátozódik pusztán az együtt töltött meghitt órákra, akár hosszabb ideig is képes kitartani partnere mellett – csapongó természete ellenére. Elsősorban olyan nőre vágyik, aki nem pusztán érzelmileg és szexuálisan, hanem szellemileg is inspirálja, aki nemigen vonja felelősségre, aki mellett úgy érezheti magát szabadnak, hogy közben nem kötelezi el magát.

Ha biztonságra és meghittségre vágysz, nem biztos, hogy ő lesz a te embered, de egy izgalmas utazásnak nem lesz rossz.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp
tükrében
című könyve alapján készült.

A könyv segítséget nyújt társad megtalálásához, valamint a párkapcsolat-asztrológia megértéséhez. A párkapcsolat-asztrológia elsősorban két horoszkóp hasonlóságát és egymást kiegészítő elemeit vizsgálja, segít az eltérések megértésében, és megoldási javaslatokat ad a kritikus helyzetekre. Brigitte Theler könyve segítséget ad ahhoz, hogy felismerd feladataidat, személyiséged fejlesztésének leghatékonyabb módját, valamint kapcsolataid vezérfonalát és a leginkább hozzád illő kapcsolattípusokat.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 980 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

jatek haloszoba
  • ősi elemek
  • ki illik hozzád?

Ki illik hozzád a legjobban?

Ezt is szeretjük