Mire számíts a kapcsolatokban és a szerelemben év végéig?

Kínai horoszkóp

Nézd meg, milyen változások várhatók a Nyúl évének további részében!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyúl éve kiváló energiákat hordoz a legtöbb jegy számára. Ha eddig nem úgy alakultak a dolgaid, ahogyan szeretted volna, ezután rád mosolyog a szerencse. Több pozitív esemény várható a kínai horoszkóp szerint. Van, aki a családi életében, mások a munkájukban számíthatnak örömteli fejleményekre, és olyanok is lesznek, akikre rátalál a szerelem. Bár a változtatáshoz idén kedvezőek a körülmények, neked is tenned kell azért, hogy elégedett lehess majd életed adott területével.

Az év további részében különösen fontos, hogy a problémáidba beavasd a barátaidat, illetve az, hogy magad is segédkezz mások terveinek megvalósításában! Ez az időszak annak is kedvez, hogy új hobbit válassz: olyan tevékenységet keress, melynek során más emberekkel is megismerkedhetsz. Nézd meg, milyen lépéseket kell tenned azért, hogy szerencsésen alakuljanak a kapcsolataid!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Általában szem előtt tartod a kapcsolataidat, és az év további részében sem lesz okod panaszra ezen a téren. Élvezd családod, barátaid és kollégáid támogatását! Magánéletedben is fontos fejleményekre számíthatsz, lehet, hogy családod új taggal bővül. Mindemellett nem árt odafigyelned mások véleményére.

Bivaly

Kapcsolataid szempontjából nagyon kedvezően alakul az elkövetkezendő időszak. Környezeted támogatására, bátorítására és tanácsaira szintén minden helyzetben számíthatsz. Keress egy új hobbid magadnak, melynek révén új embereket ismerhetsz meg. Légy nyitott és kommunikatív, hogy új támogatókat szerezhess ebben a különösen eredményes évben.

Tigris

Barátságos természeted, kiterjedt érdeklődési köröd és aktív életmódod révén jó néhány embert ismersz, és a jövőben is sokan keresik majd a társaságod. Új barátságok, akár még szerelem is várhat rád. A munkád kiváló alkalmat nyújt az ismerkedésre. Légy aktív, használd ki előnyös tulajdonságaidat! Cserébe elnyered mások jóindulatát.

Nyúl

A következő időszakban az otthon lesz a legfontosabb az életedben. Találj ki családtagjaid számára új programokat, hogy kimozdítsd őket a megszokott közegből! Ez abban is segít, hogy régóta feldolgozatlan konfliktusokat oldj meg. Az új helyzetekben lehet, hogy új szerelmet is találsz, ami még különlegesebbé teszi számodra az évet.

Sárkány

Ez nem az önállóság időszaka számodra. Kérd barátaid és családtagjaid támogatását - ideje, hogy megoszd velük azokat a gondolataidat is, melyeket eddig titkoltál előttük! Könnyen lehet, hogy épp ők szolgálnak majd hasznos tanácsokkal arra a helyzetre, amit egyedül nem sikerült megoldanod. Életed többi területén is előnyödre válik a csapatmunka, illetve az őszinteség.

Kígyó

Nehéz feladatokkal kell megküzdened, de szerencsére  a barátaid melletted állnak. Ne akarj mindent egyedül megoldani! Magánéletedben zűrzavarok várhatók - igyekezz minél hamarabb tisztázni a helyzetet, ha két vasat tartasz a tűzben, vagy szakításon gondolkodsz. A figyelmetlenség és a tapintatlanság most különösen súlyos gondokat okozhat.

Javadra válik, ha megfogadod környezeted tanácsait, mert több oldalról is támogatásra számíthatsz. Ez az időszak kedvez a közös programoknak, a munkában pedig a kapcsolatok építésének, ezért figyelj oda jobban a kollégáidra. A szerelemben tartsd szem előtt párod igényeit is, ha azt akarod, hogy sokáig - akár végleg - együtt maradjatok!

Kecske

Csodálatos emberi tulajdonságaidnak köszönhetően sokan keresik a társaságodat. Családi és társasági életed is jól alakul, új barátságok szövődnek, sőt, szerelem is van a láthatáron. Ünnepeld meg személyes sikereid! Ám ahhoz, hogy valóban élvezd az év nyújtotta lehetőségeket, neked is tenned kell. Vegyél részt minél több eseményen, és járj nyitott szemmel!

Majom

Ez az időszak az együttlétekről szól számodra. Törekedj arra, hogy minél több időt tölthess családtagjaiddal és barátaiddal - annál is inkább, mert sok ünnepelnivaló akad az év további részében, akár a saját, akár családtagjaid sikereiről van szó. Kedvteléseid jó alkalmat nyújtanak az ismerkedésre. Ha eddig nem volt párod, most új szerelem közeleg a kínai horoszkóp szerint.

Kakas

Véleményedet általában nagyra értékelik a körülötted lévők, ezért gyakran kérnek tőled segítséget. Nem véletlenül, hiszen mindenről megvan a saját elképzelésed - amitől azonban nehezen térsz el, ily módon pedig rugalmatlanná válhatsz. Fontos, hogy ne egyedül akard kivitelezni terveidet: vonj be másokat, illetve magad is vegyél részt az ő célkitűzéseik megvalósításban. Az év további része kedvez az együttműködéseknek.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Kutya

Az elkövetkező időszakban a nyitottságot tartsd szem előtt - próbálj meg kevésbé tartózkodó lenni, amikor először találkozol valakivel, illetve új társaságba kerülsz. Ez a kulcsa annak, hogy olyan barátságokat köss, melyek hosszú távra szólnak, vagy olyan ismeretségeket, melyek a munkádban segítenek. Ha nincs párod, ebben az évben egy ígéretes szerelem köszönt rád.

Disznó

Állíts fel fontossági sorrendet a dolgaid között. Ne vállald túl magad, mert így nem jut időd szociális kapcsolataidra. Intelligenciád lenyűgözi a körülötted lévőket, ezért sokak szeretetét és tiszteletét élvezheted. Vigyázz viszont, mert vissza is élhetnek a jóindulatoddal - ne hagyd! Gondoskodó hajlamod kiélheted, viszont az önfejűség nem célravezető.

 

Cikkünk Neil Somerville Kínai horoszkóp című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük