Mire számíts a férfitól hosszútávon?

Csillagjegye elárulja

Milyen lesz együtt élni a pasiddal? Folytonos viták várnak rád, netán nyugalom és meghitt esték?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre többet találkozol vele, ráadásul totálisan beleszerettél? Mielőtt hosszú távú kapcsolatot vagy összeköltözést tervezgetnél, olvasd el, mire számíthatsz tőle.

A zodiákus minden jegye másként áll a párkapcsolathoz - még időben tudd meg, kedvesed hogy gondolkodik az együttélésről.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha Kos jegyű a kedvesed, mellette biztosan sohasem fogsz unatkozni. A kapcsolatotok mozgalmas lesz, telis tele változásokkal. Arra azonban számíts, hogy nem te leszel az irányító, neked csak alkalmazkodnod kell a váratlan helyzetekhez. Párod hajlamos csak magára figyelni, mások elképzeléseivel nem számol, ezért elég sok vitára kell számítanod a jövőben - különösképp akkor, ha te is erős egyéniség vagy. Amennyiben vele akarsz élni, le kell mondanod a tervezésről.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ne számíts kalandokra vagy túlzott izgalmakra. A horoszkóp szerint imádja a kiszámítható dolgokat, a kitaposott ösvényeket. Tökéletesen megbízhatsz benne, a biztonság számára létkérdés, nem rúgná fel a kapcsolatotokat egyetlen éjszakáért. Öröm vele megélni a hétköznapokat: akkor a legboldogabb, ha körülveszik a szerettei. Ha ez egy kiadós evés-ivással is össze van kötve, számára az a mennyország. Egy dologra vigyázz: ne adj okot a féltékenységre, mert azt nem tűri el.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyre jellemző, hogy imádja a változatosságot, mellette képtelenség unatkozni. Az évek múlásával egyre több ötlete lesz majd, hogy mivel dobhatnátok fel a kapcsolatotokat. Párod szeret éjszakába nyúlóan beszélgetni, szinte minden témához hozzá tud szólni. Azonban ritkán elégszik meg a nyugodt, családi körben eltöltött estékkel, szüksége van arra, hogy a barátaival találkozhasson, és társaságba járhasson. Meg se próbáld otthon tartani, szüksége van személyes térre.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Számára a párkapcsolat összeköltözéssel jár, és minél hamarabb gyerekeket is szeretne. A horoszkóp szerint hajlamos a ragaszkodásra, nem hagy túl sok szabad teret neked. De megéri, mert ideális társ: meghitt, kényelmes otthont varázsol köréd, a végletekig megértő és gyengéd szerető. Nem riad vissza a házimunkától, szívesen segít majd, csak, hogy utána minél többet foglalkozhass vele. Sajnos elég hangulatember, a rosszkedvét sokszor nehéz elviselni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként minden érdekli, ami előkelő, drága vagy szép. Nagyvonalú, figyelmes partner, aki mellett hercegnőnek érezheted magad. Elhalmoz ékszerekkel, finom parfümökkel. Viszont cserébe elvárja, hogy büszkélkedhessen veled: a meghitt esték helyett a mozgalmas társadalmi élet vonzza. Sokat ad a külsőségekre, még csak véletlenül sem engedi át az irányító szerepet. Meg se próbálj vele vitatkozni, nem tűri az ellenszegülést.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nagyon figyelmes partner, aki minden pillanatban érezteti veled, hogy mennyire szeret. A horoszkóp szerint lelkiismeretes és a végtelenül korrekt. Ha egyszer összeköltöztetek, jóban-rosszban kitart melletted, más nőre rá sem néz. Ráadásul igazi ezermestert találtál, szívesen megjavítja a csöpögő csapokat. A hétköznapokban tökéletes társ: jól lehet vele kompromisszumokat kötni, nem esik nehezére alkalmazkodni az igényeidhez.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérleg jegyében született a kedvesed, kellemes társra találtál. Minden helyzetben egyenrangúként kezel, döntés előtt kikéri a véleményedet. Békeszerető, ha lehet, kerüli a konfliktusokat. Laza a kapcsolatban, elég teret hagy neked is, persze magának is megköveteli a szabadságot. Esténként inkább különféle társasági eseményekre jár, nem otthonülő típus. Sajnos hajlamos a felszínességre, a problémákat szőnyeg alá söpri, ezzel próbálja meg lezárni a vitákat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpióval való együttélés intenzív és izgalmas, de ritkán zökkenőmentes vagy harmonikus, mert mindig a veszély izgalmát keresi. A horoszkóp szerint irányító típus, ráadásul teljességgel kiszámíthatatlan. A lelke mélyén sebezhető, de ezt keménységgel és extrémséggel próbálja leplezni. Ha érzékeny vagy, akkor sürgősen keress mást: igazi hangulatember a kedvesed, aki egyik pillanatban gyengéd szerető, a másikban hatalmas féltékenységi jelenetet rendez.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegyre jellemző, hogy képtelen akár csak egyetlen pillanatra is megállni. A nyugodt estéket nem neki találták ki, igencsak sportosnak és türelmesnek kell lenned, ha őt választod társadnak. Imád utazgatni, idegen kultúrákat megismerni, és tőled is elvárja a lelkesedést. A hétköznapokban nagyon ötletes, minden helyzetre tudja a megoldást. Meggyőződése, hogy csak neki lehet igaza. Ha ezeket el tudod neki nézni, igazán nagyvonalú és széles látókörű társat kapsz a személyében.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az első pillanatban mogorvának, ridegnek tűnhet, mert nem szívesen mutatja ki az érzéseit, legbelül azonban nagyon is érzékeny. A horoszkóp szerint hajlamos a túlzott komolyságra, mindent alaposan megtervez, szabályokat állít fel, és nem tűri, hogy felrúgd őket. A hétköznapokban szereti a szervezettséget és az áttekinthetőséget. Ha vitára kerül a sor, és nem neki van igaza, azonnal elismeri. Szereti a problémákat minél hamarabb megbeszélni, hogy aztán békében élhessetek tovább.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként hihetetlen humora van, imádja a változatosságot és a vidámságot. Megviselik a szürke hétköznapok, ezért a kapcsolatotokat mindig próbálja feldobni valami újdonsággal. Nyugodt, összebújós estékről szó sem lehet, minden napra kitalál valamilyen programot. Neki mindig mindenből a legújabb kell, felesleges erről lebeszélned. Igazán különleges és eredeti társat kapsz a személyében, aki felnéz rád, és féltőn figyeli minden lépésedet, de cserébe elég teret kell neki hagynod a hóbortjaihoz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az együttélés sokszor bonyodalmas és kaotikus. Igazi művésztípus, aki múzsaként tekint rád, amennyire lehet, próbálja megosztani veled belső fantáziavilágát. A horoszkóp szerint érzékeny és segítőkész, de a gyakorlati dolgokhoz nincs affinitása. Legszívesebben él bele a világba, megvalósítja álmait, de a háztartásban nem veszed hasznát, mindent rád hagy. Igényli a személyes teret, nem szereti, ha számon kéred.

Cikkünk Hajo Banzhaf és Brigitte Theler Éppen te hiányzol belőlem című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük