Mire számíts a férfitól az első randin?

A horoszkóp elárulja

Horoszkópunkból megtudhatod, hogyan viselkedik majd a férfi, és mire kell felkészülnöd a legelső randevún.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A randizás bizony nehéz dolog - mivel alig ismered a másik felet, a legkevésbé sem egyszerű feladat dekódolni a különböző megnyilvánulásait.

Horoszkópja ismeretében azonban szerencsés esetben megtudhatod, kivel állsz szemben, illetve mit várhatsz tőle a jövőre nézve.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Bár horoszkópjából adódóan szenvedélyes természetű, az első találkozás alkalmával visszafogottan, kissé távolságtartóan viselkedhet - ám ez annak a jele, hogy elnyerted tetszését. Ha pedig úgy látod, hogy megpróbál titokzatosnak, kiismerhetetlennek tűnni, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy érdekled. Miután kialakult a beszélgetés, fokozatosan felenged. Ne vonj le különösebb következtetést abból, ha megenged magának néhány kétértelmű élcet is - csak a zavarát próbálja oldani ily módon.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bika jegy szülötte ad a formára: a randi helyszínéül valószínűleg egy menő helyet választ, és a megjelenésére is gondot fordít. Az első perctől olyannyira könnyedén, fesztelenül viselkedik, hogy egykettőre felold benned mindenféle szorongást. Kicsit talán sokat beszél, ennek ellenére ne szakítsd félbe, bár egy-egy kérdéssel kimutathatod érdeklődésed, ezt ugyanis a Bika rendkívül jó néven veszi. Jó jel az is, ha láthatóan igyekszik rokonszenvesnek, mi több, érzékinek mutatkozni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az első randevún az Ikrek a legváltozatosabb témákról indít beszélgetést. Sokat mesél magáról is, és általában roppant kedélyesnek, nyíltnak mutatkozik. Valójában azonban belőled akar minél több információt kiszedni, különös tekintettel a gyengeségeidre, amit aztán majd a javára fordíthat, ha a későbbiek során stabilizálni szeretné a pozícióját. Ha nem akarsz túlságosan kitárulkozni, érdemes először moziban, esetleg színházban találkozni vele, utána pedig a beszélgetést feltűnés nélkül a látottakra fordítani.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A társalgás akadozva indul, nagy szünetekkel, talán némi udvariaskodástól sem mentesen. Ne ijedj meg - nem veled van a baj, egyszerűen a Rák férfi kissé feszélyezve érzi magát olyan emberek társaságában, akiket még nem nyílt alkalma alaposabban megismerni. A feszültséget oldandó hívd el egy kiadós sétára valamelyik parkba, és ne zavarjon, ha hangját a hangya neszezése is elnyomja. Készülj fel arra is, hogy - félénksége dacára - humora fanyar, kissé csípős lehet, ám ez nem ellened irányul.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Első találkozásotok sorsdöntő vizsgát jelenthet, melyen nem bukhatsz meg - az Oroszlán ugyanis nemigen ad második esélyt. Kezdetben - bár horoszkópjából adódóan nyílt személyiség - gátlásos lehet. Persze minden igyekezetével azon van, hogy ezt leplezze, és megpróbál határozottan fellépni. Nem kizárt, hogy átesik a ló túloldalára, és provokatívan viselkedik. Udvariasan, de határozottan utasítsd rendre, mivel a későbbiekre nézve kedvezőtlen, ha már első alkalommal engedékenynek bizonyulsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az első randevún félénken viselkedik. Ám minél erősebbek a gátlásai, annál inkább igyekszik leplezni azokat. Így aztán folyamatosan beszél. Elsősorban felőled érdeklődik - ezernyi apró kérdést tesz fel, mivel úgy érzi, ezáltal felülkerekedik a szituáción. Eközben a Szűz jegy szülötteként rendkívüli figyelemmel követi nyomon reakcióidat, és gondosan az agyába vés minden számára fontos mozzanatot, melyekből aztán következtetést von le a kapcsolat további sorsát illetően.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Horoszkópjából adódóan könnyen barátkozik, ám az ismeretség kezdetén feszélyezetten viselkedhet. Ha állandóan mosolyog, olykor titokzatoskodik, távolságtartónak tűnik, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb úton haladtok. Megeshet az is, hogy az amúgy bőbeszédű Mérleg az első randevún a szokásosnál hallgatagabbá válik, illetve óvatosan, már-már körülményesen fogalmaz - ami szintén jó jel. Ne tévesszen meg viszont az udvariassága - ez ugyanis nem feltétlenül a vonzalom jele, ez a férfi nagyjából mindenkivel így viselkedik.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Amíg nem tudhatja magát viszonylagos biztonságban, a Skorpió a macsóság álarca mögé rejtőzik. Megjelenésében, modorában és viselkedésében egyaránt a nagy csábító szerepében igyekszik tetszelegni, amivel feszengést kelthet benned. A helyzet annál kényelmetlenebb, mert - hacsak nem akarod már az első randevú után megszakítani vele a kapcsolatot - kénytelen vagy eltűrni megnyilvánulásait. Az ugyanis, hogy érez-e vonzalmat irántad, csak a későbbiekben derül ki.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Horoszkópjából adódóan kedélyesnek, nyíltnak mutatkozik, ami számodra is megkönnyíti a feloldódást. Egészében véve valószínűleg jó benyomást kelt benned, ám némiképp zavaróan hathat, hogy a Nyilas impulzív természetéből fakadóan nem sokat habozik indirekt, netán direkt módon a testiségre célozgatni. Ám ez annak a csalhatatlan jele, hogy tetszel neki. Persze ez még korántsem utal mélyebb érzelmekre. Hogy valójában mit is akar tőled, csak a későbbi randik során derül majd ki - feltéve, hogy lesznek.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Mivel horoszkópjából adódóan nehezen nyílik meg, számíts rá, hogy az első találkozás alkalmával kissé merev lesz. Ne riasszon el az se, ha a nagyképűséggel határos magabiztosságot áraszt magából, netán össze-vissza fecseg jelentéktelen dolgokról - csak a zavarát próbálja leplezni ily módon. Mindebből azonban ne vonj le messzemenő következtetést a kapcsolat jövőjét illetően. Ha ugyanis a Bak feloldódik, a világ legfigyelmesebb társává és legérzékibb szeretőjévé válik.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az első randevú minden bizonnyal kellemes élmény marad számodra. Ez a férfi - barátságos természetéből fakadóan - lazán, természetesen viselkedik, ennek hatására pedig te is könnyen feloldódsz. Horoszkópjából adódóan sokat beszél, de korántsem szószátyár, és nagyon is érdekes dolgokat mond majd. Igyekezz minél több témát felhozni, a Vízöntő ugyanis szereti a tájékozott, sokoldalú embereket. Nyugodtan adj hangot saját álláspontodnak, akár vitába is szállhatsz vele, mivel értékeli, ha van saját véleményed.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szinte biztos, hogy jól érzed magad a Halak férfi társaságában. Intuíciójának köszönhetően megtalálja a megfelelő hangnemet, és a témakör kiválasztása sem okoz gondot számára. Élvezettel hallgatod majd, és észre sem veszed, hogy tulajdonképpen a semmit mondja, méghozzá igen hosszasan. A baj csak az, hogy ezek után semmivel sem tudsz meg többet érzéseiről és gondolatairól - és kiváltképp arról, hogy milyennek lát. A kép leghamarabb a második-harmadik találkozás után kezd körvonalazódni.

Cikkünk Bogdán Tibor Horoszkópos csábítás című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

gondor pasi
  • szerelem
  • férfi érzelmek

Melyik napon született a pasi?

Ezt is szeretjük