Mihez kezdj a mai napon?
Személyes számod elárulja
Minden egyes nap különleges rezgést hordoz. Nézd meg, melyek ma a legmegfelelőbb tevékenységek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A személyes nap az életed időciklusainak legkisebb egysége. A számértéke arról tájékoztat, hogy az adott napot mire tudod a leghatékonyabban felhasználni. Persze, gyakran nem rajtad múlik, hogy egy-egy napot milyen tevékenységgel töltesz. Mégis, ha tisztában vagy a nap hordozta számmisztikai rezgéssel, akkor törekedhetsz arra, hogy úgy irányítsd a napod, ahogyan az elemzés tanácsolja. De legalábbis beiktathatsz néhány olyan tevékenységet, mely megfelel ennek a rezgésnek. 

Azt, hogy a mai nap milyen rezgést hordoz számodra, a következőképpen számolhatod ki. Először számold ki a legutolsó születésnapod számát. Aki szeptember 28-án született, annak ez például 2011. 9. 28. =  2+1+1+9+2+8 = 23, 2+3 = 5 lesz.

A következő lépésben ezt a számot add hozzá az aktuális naptári hónap számához, valamint a születésnap óta eltelt hónapok számához. Ha még nem telt el egy egész hónap a születésnapod óta, akkor ez a szám 0. Így tehát a képlet 5+1+0+0 = 6 lesz.

Utolsó lépésben a kapott számot már csak az aktuális nap számához kell hozzáadnod. Ha ma 26. van, akkor 6+2+6 = 14, 1+4 = 5. A mai nap száma tehát a 5-ös, a holnapié pedig az 6-os lesz. Ha kiszámoltad a saját számod, olvasd el az elemzést!

1-es

Ma érdemes állásinterjúra menned, vagy beadnod a pályázatod, de fizetésemelést is kérhetsz ma. Az új ügyfelekkel, különösen a férfiakkal való tárgyalás sikeres lehet. Érdemes bármilyen új tárgyat vásárolnod vagy beszereltetned a lakásba, de növények átültetésére is alkalmas ez a nap. Érdemes továbbá utazást kezdened, de bármilyen tervedet siker koronázza, ha ma teszed meg az első lépést felé.

2-es

A családi tevékenységekre különösen alkalmas ez a nap. Kérelem benyújtása, diplomatikus tárgyalás, békéltetés hozhat sikereket. Előnyös ma nőkkel tárgyalni, és a kérések meghallgatásra találnak. Nem célszerű viszont egyedül vásárolnod, mert befolyásolhatóbb lehetsz, és hajlamos felesleges dolgokat is megvenni, amit később megbánhatsz. Érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, inkább halaszd el máról a fontos döntéseket.

3-as

Tanulmányok, tanfolyamok elkezdésére alkalmas ez a nap, illetve megbeszéléseket, egyeztetéseket vagy állásinterjút érdemes mostanra időzítened. Olyan emberekkel egyeztess mára időpontot, akiktől tartasz valamiért, vagy nehézséget okoz a személyiségük. Jó fellépésed és derűs kisugárzásod sikereket hozhat a szerelemben, és érdemes beújítanod egy-két új darabot a ruhatáradba is. Menj szórakozni, élj társasági életet.

4-es

Ma érdemes böjtbe vagy fogyókúrába kezdened, de szobafestést, leltárkészítést és adminisztrációs tevékenységet is beiktathatsz. Kedvező alkalom nyílik szerződéskötésre, kerti munkára, építési anyag vagy tartós fogyasztási cikk vásárlására. Ez a magvetés ideje, mert, amit ma elültetsz, az egészen biztosan ki fog hajtani és beérik. Sőt, még a türelmed is elég lesz, hogy mindezt kivárd.

5-ös

Ma érdemes valamilyen szokatlan tevékenységet kipróbálnod, de vállalhatsz nyilvános fellépést is. Semmit ne tervezz merev keretek között, mert akkor biztosan közbejön valami. Sok meglepetés érhet a nap során, és jobban teszed, ha teret hagysz a spontaneitásnak. Mozgásos meditációt, jógát vagy táncot is érdemes beiktatnod mára, bármi olyat, amelyben megtapasztalhatod, felismerheted a belső szabadságodat.

6-os

Érdemes ma valakinek örömet szerezned, mert ezzel saját magadat is megajándékozod. Jó hangulatú ez a mai nap, melyet vásárlással, divattal, baráti beszélgetéssel, valamilyen kulturális eseménnyel dobhatsz fel. Szerencse vár szerelmi ügyekben, és időt fordíthatsz a szépségápolásra vagy arra, hogy valamilyen formában kényeztesd magad. A mai napon mindenképp tegyél valamit, ami feltölt.

7-es

Ma a frissítő magány a kulcsszó számodra. Teremts lehetőséget az egyedüllétre, melyet olvasva, meditálva tölthetsz. Különösen alkalmas ez a nap tanulásra, vizsgára való felkészülésre, de bármilyen szellemi tevékenységre, komoly koncentrációt igénylő elfoglaltságra is. Lehetőleg csak lassú járműveken közlekedj ma, ne szállj repülőre vagy vonatra. Érdemes ma nagy tudással rendelkező, magas beosztású emberekkel tárgyalnod.

8-as

Ma kicsattansz az erőtől, jól teszed, ha szánsz időt a sportra, mozgásra. Megbeszéléseket, állásinterjút is mára időzíthetsz, de a pénzügyi tranzakciókra is alkalmas ez a nap. A 8-as szám pozitív hatással van az anyagi javakra, így a befektetések ma jól alakulnak, de új árucikket vagy ötletet is érdemes most piacra dobni. Mindenképp tegyél konkrét lépést terveid, céljaid megvalósítása érdekében.

9-es

Bármilyen kulturális programot, jótékonysági összejövetelt időzíthetsz mára, de alkalmas ez a nap egy hosszú utazás megkezdésére is. Kiselejtezheted, amire már nincs szükséged. Figyelj a belső hangodra és hallgass az intuíciódra, mert most pontosan eligazít. Vigyázz különösen a személyes tárgyaidra, mert könnyebben elveszíthetsz valamit. Éld ki jótékony, segítőkész hajlamaidat!

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika II. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük