Mindent a Kos férfiról: ideális férj és jó szerető
A harcos Kos a végletek embere - ha elsöprő szeretetét megtapasztalod, soha nem fogod elfelejteni. Tudd meg, miért!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy Kossal nem könnyű az élet, sok esetben az, ami az előnye, egyben a hátránya is. Nagyon erős, szélsőséges jellem, de ha képes vagy őt elfogadni, igazi barátjává vagy akár élete párjává is válhatsz.

Most megismerheted alapvető jellemvonásait, így könnyebben eligazodhatsz a Kos összetett személyiségén.

Örök harc

A Kos körül soha nem nyugodt a légkör. A környezet és a közte lévő kapcsolatot egy csatatérhez lehet hasonlítani, ahol folyamatos harcok dúlnak. A Kos férfi szeme előtt mindig egy cél lebeg, amiért kész küzdeni, és addig nem nyugszik, míg el nem éri azt.

Ha megtetszik neki valaki, semmi nem állíthatja meg. Kiváló hódító, akit egyáltalán nem zavar, sőt, inkább lelkesít, ha a kiszemelt nő foglalt. A Kos minden területen imádja a kihívásokat, jólesik az önbecsülésének, ha leküzdhet egy akadályt. Csatáit irtózatos tempóban és fáradhatatlanul vívja, harci kedve a korával sem csökken.

Magas elvárások

Ahogyan magával, úgy másokkal szemben is magasra teszi a mércét. Egy párkapcsolatban az igazi, klasszikus szerepek híve.

Elvárásainak csak egy vérbeli nő felelhet meg, aki szép, gyengéd, megértő, alkalmazkodó és intelligens. A Kos robbanékony, és nem szereti a kompromisszumokat, de megpuhítható, ha társa ismeri a női fortélyokat, melyek segítségével úgy érvényesítheti akaratát, hogy a Kos férfi azt higgye, még mindig ő irányít.

Elsöprő szenvedély

Ha valaki megfelel az elvárásainak, és szerelembe esik, kiszemeltjének soha nem tapasztalt élményekben lehet része. A Kos mindent megtesz, hogy felejthetetlenné varázsolja az együtt töltött pillanatokat. Úgy szeret, mint senki más. Mellette nem fogsz unatkozni, igazán színessé teszi az életedet. Halmozza az élvezeteket, imádja a szexet, és nagyon jó szerető.

Ha elviseled személyisége nehéz oldalát, részesévé válhatsz annak a csodálatos világnak, melyet egyszerre jellemez a pezsgés és a biztonság. Ez az édes kettősség a kapcsolat előrehaladtával sem múlik el, hiszen egy Kos sohasem fárad el. Ha egy Kossal kötöd össze az életed, és képes vagy fenntartani az érdeklődését, örökre élvezheted csodálatát és a lendületét.

Hozzá illő jegyek

Leginkább, a Mérleg jegyűekkel tud harmonikusan együttműködni. A Mérleg egyensúlyra törekvése és konfliktuskerülése jó párosítás lehet a Kos harciasságával. Az Oroszlán dinamikája is jól passzol a Koshoz, egymás lendületét erősítve igazi szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki közöttük.

Az intelligenciát képviselő Ikrek sem rossz választás a Kos számára. Kellemes összhang jöhet létre, melyben az Ikrek tervez és a Kos megvalósít. Nehézkesebbé válhat az együttműködés, ha nézeteltérésbe bonyolódnak, ugyanis mindkettőjük ragaszkodni fog saját meglátásához. A Kosban rengeteg a kettősség, de egy igazi harcos, aki semmit sem csinál a megszokott módon - és ez teszi őt igazán érdekessé.

OLVASD EL EZT IS!

borozas lead
  • horoszkóp
  • éves horoszkóp

Nagy 2013-as szerelmi horoszkóp

Ezt is szeretjük