Milyen jegyben születtél? Ilyennek lát a férfi valójában
Most megtudhatod, milyen vagy a férfiak szemében: horoszkópod elárulja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nőt érdekelne, milyen lehet ő férfiszemmel, ám sajnos női szemünket nem tudjuk férfiszemre cserélni, kívülállóként szemlélni magunkat pedig pláne nem. Az ezotéria azonban segít: horoszkópod elárulja, hogy milyennek látnak téged a férfiak.

A lenti jegyekből keresd ki a tiédet, és máris megkapod a választ, miért vagy vonzó, vagy éppen mi lehet a rossz tulajdonságod a másik nem szerint.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Pillantásod megbabonázza a pasikat. Belsődet illetően szívesen flörtölhetsz, és ez tetszik a téged megismerni vágyóknak, ám elvárhatod, hogy ők tegyék meg az első lépést, ami szintén vonzóvá tehet. Nagyon tudsz szeretni, de néha hajlamos lehetsz saját érdeked nézni, ez ront az összképen. Szabadságvágyad miatt nehéz meghódítani, kapcsolatban sem könnyű párodnak megérteni ezt.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként a kezed  rendkívül vonzó lehet a férfiak számára. Kecses mozdulataid, kézfejed nőies formája rabul ejti őket. Belső tulajdonságaidat illetően érzéki, érzelmes és érzékeny nőnek látnak, amitől elolvadnak a férfiak. A nagybetűs, klasszikus nőt láthatják benned. Kényelem- és állandóságigényed, valamint berögzült elképzeléseid miatt nem vagy éppen könnyű eset.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek vagy? Érzéki szád leveszi a férfiakat a lábukról. Belsődet illetően izgalmas embert láthatnak benned, aki vicces, érdeklődő és okos. Energikusságod, kíváncsiságod, amibe beleszeretnek. Mivel nincs ellenedre a flört, nem látnak téged megközelíthetetlennek, ám mivel néha hagyod, hogy többen is ostromoljanak egyszerre, nem könnyen igazodnak ki rajtad, kit is akarsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként a dekoltázsodat lenyűgözőnek láthatják a férfiak. Belső tulajdonságaidat illetően a belőled sugárzó nyugalom nagyon vonzó a férfiak szemében. Aki komoly kapcsolatra vágyik, benned megláthatja az ideális partnerjelöltet. Nincs ellenedre a megállapodás, a családalapítás, ez vonzza őket. Azokat azonban, akik még nem törik ilyesmin a fejüket, ez elriaszthatja.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hátad a legszexibb részed. Ahová belépsz, a figyelem rád szegeződhet. Még a macsók legnagyobbika is kisfiúvá szelídülhet látványodtól. Szenvedélyes, kalandvágyó és energikus lehetsz, ami vonzza a nem mindennapi nőket szerető férfiakat. Párként odaadó nőt ismerhetnek benned. Rossz tulajdonságod, hogy könnyen elunod magad - a férfi számára ezért örök kihívást jelenthetsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként a hasad látványa szinte hipnotizálja a férfit. Személyiséged azonban nem egyszerű, mivel mindenről önálló elképzelésed lehet, szereted a rendet, és nem áll távol tőled a kritika. Párként mindemellett nagyszerű választásnak bizonyulhatsz a férfiak szerint, mivel egy életre odaadó szeretettel tudsz lenni, amit szavakkal ugyan nem, de tettekkel annál gyakrabban kifejezhetsz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Csípőd domborulatának nem tudnak ellenállni a férfiak. Mérlegként igényed lehet a harmóniára, a biztos emberi kapcsolatokra, biztos párkapcsolatra. Emiatt, és mert - ahogy már az első randin kiderülhet - nagyok lehetnek az elvárásaid, a férfiak úgy gondolhatják, nálad túl magas a léc. Mivel magad felé is nagy elvárásaid vannak, megfelelési kényszert, feszengést láthatnak rajtad a másik nem képviselői.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A hátsód mágnesként vonzhatja a férfiszemeket, ha Skorpió a jegyed, és árad belőled a szexualitás, ami megőrjíti a férfiakat. Vonzerőd azonban társul egyfajta nehezen megközelíthető személyiséggel, aki számára fontos, hogy mielőtt komolyabbra fordulnak a dolgok, jól megismerje a másikat. Ha a pasi türelmes, meglesz a gyümölcse, de sajnos sokan odébb is állhatnak, mondván, áltatod őket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A combod a legszexibb testrészed. Nyilasként nyüzsgő ember lehetsz, aki szeret jönni-menni, sportolni. Mindez a férfi szemében, hacsak nem otthon ülő típus, nagyon vonzó és izgalmas. Néha túl sok lehet az önbizalmad, és türelmetlen is lehetsz, nem szeretsz bíbelődni a részletekkel. Ezeket nem mindenki tolerálja jól. Remek pár vagy ugyanakkor, aki maximálisan megérti a másikat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Gyönyörű, selymes bőrödet hihetetlenül érzékinek láthatják a férfiak. Személyiségedet illetően a komolyság, a céltudatosság, az ambiciózusság jellemez, ezt látván a férfiak visszariadhatnak. Szerelmi életedben is megfontolt lehetsz, nem adod könnyen magad, így az, aki leszólít, hamar rájöhet, hogy nagy fába vágta a fejszéjét. Ha viszont meghódítottak, akkor csodás pár leszel.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A lábadat imádják a férfiak, látványa egészen lebilincseli őket. Belsődben imponál nekik eszességed, szeretnek veled beszélgetni, és te is azoknak adhatsz esélyt, akikkel lehet is. Rossz tulajdonságod, hogy kissé kiszámíthatatlan vagy néha, amihez a férfiaknak nem mindig van türelme vagy tapasztalata, illetve eléggé rugalmatlan is lehetsz, ami konfliktusforrásként lehet jelen kapcsolatodban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A lábfejed szexibb a férfiak szerint, mint bárki másé. Belsődet illetően kreativitásoddal, művészi hajlamoddal és a természet iránti rajongásoddal elcsavarod a pasik fejét. Ha sikerült meghódítani, párként olyan nőt ismerhet benned a kedvesed, aki romantikus, szerető és odaadó, így aztán igazi főnyereménynek láthat téged. Csend- és nyugalomigényed lehet kicsit nehezen tolerálható eleinte.

Ezt is szeretjük