Milyennek lát a külvilág?
Kíváncsi vagy, milyen pozitív vagy éppen negatív tulajdonságaid tükröződnek vissza a külvilág szeméből? A kínai horoszkóp segítségedre lehet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A barátok és az ismerősök szemében nem biztos, hogy pontosan ugyanaz az ember vagy, akit reggelente viszontlátsz a tükörben. A kínai horoszkóp elárulja, mit gondol rólad a környezeted, az így kapott képet pedig összevetheted a sajátoddal.

Mindez segítségedre lehet a személyiségfejlődésben, és akár egy előremutató változás alapjául is szolgálhat.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha a Patkány jegyében születtél, intelligenciád és kellemes humorod miatt sokan szeretnek. Gyakran válsz a társaság középpontjává, hiszen remekül tudod mulattatni a környezetedben tartózkodókat. A külvilág rendszerint szellemesnek és szórakoztatónak tart. Mindezek miatt nem kell attól félned, hogy magadra maradsz, hiszen elbűvölő természeted garancia arra, hogy még a távolabbi barátok sem pártolnak el tőled.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint legjellemzőbb tulajdonságod az elszántság és a határozottság. A körülötted élők jól tudják, hogy nincs az a kemény munka, melytől visszariadnál, ha úgy érzed, hasznodra válhat. Emellett őszinte és megbízható jellemed miatt a hozzád közel állók nem tartanak attól, hogy kifecseged titkaikat, bátran fordulnak hozzád tanácsért. Ugyanakkor közeli barátaid szerint néha lehetnél kicsit bátrabb.

Tigris

Ha a Tigris jegyében születtél, távolabbi ismerőseid legtöbbször szerencsésnek tartanak, pedig erről szó sincs: eredményeidet annak köszönheted, hogy nem ismersz lehetetlent. Legjellemzőbb vonásaid a bátorság, a lendületesség és a szenvedélyesség. Bár mindez sok helyzetben előnyödre válik, környezetedben sokan gondolják, hogy néha a higgadt észérvekre is szükséged lenne. Heves vérmérsékleted ellenére azonban szeretteid biztonságban érzik magukat melletted.

Nyúl

A kínai horoszkóp szerint legtöbb ismerősöd kedves és érzékeny nőnek tart. Békés természetednek köszönhetően sok barátod van, akiktől számos dicséretet is kapsz, lépten-nyomon. A pénzügyek tekintetében sokan szerencsésnek tartanak, ám igazság szerint sikereidet inkább annak köszönheted, hogy körültekintően és gondosan megtervezed lépéseidet, és sosem cselekszel elhamarkodottan.

Sárkány

Sárkány jegyed hatására rendkívül szeszélyes és kiszámíthatatlan nő vagy. Környezeted tagjai olykor tartanak is érzelmi hullámveréseidtől és indulataidtól. Mindezek miatt több csodálód van, mint közeli barátod. Ám azok, akik képesek elfogadni téged, és akiket te is méltónak találsz rá, hogy megkapják a szövetséges szerepét, élvezhetik védelmedet és feltétel nélküli szeretetedet.

Kígyó

A kínai horoszkóp szerint kedves, már-már nyájas ember vagy, ám ennek ellenére sokszor nehezen érteted meg magad másokkal. Sokan rejtélyesnek tartanak, pedig csupán arról van szó, hogy egészen más síkon gondolkozol, mint a környezeted. A körülötted élők gyakran érzik, hogy olyan vagy, mintha nem is e világban élnél. Ennek oka, hogy makacsul ragaszkodsz a saját értékrendedhez, és csak ritkán engeded, hogy külső befolyás alá kerülj.

Intelligens, gyors észjárású nő vagy, azt azonban nem igazán tudod, mit jelent az állhatatosság. Lóként gondolataid hihetetlen sebességgel követik egymást, ami alapjában véve nem lenne baj, gond csak akkor adódik, ha ezeket megpróbálod közvetíteni. Ilyenkor a körülötted élők úgy érzik, egy energiabombával van dolguk, akit lehetetlen leállítani. Próbálj meg néha lassítani, ha igazi kontaktust akarsz kialakítani a környezeteddel.

Kecske

Környezeted gyakran érzi veled kapcsolatban, hogy hiányzik belőled a lendület, lehetne egy kicsivel több energiád is. Kedves, szelíd nőnek tartanak, időnként egyenesen galamblelkűnek. Minden energiádat jótékonykodásra, segítségnyújtásra fordítod, magadra azonban gyakran nem marad erőd. Idővel már közelebbi barátaid is úgy gondolják, ideje lenne önzőbbnek lenned. Hallgass rájuk, így nem fogsz idő előtt kiégni!

Majom

Sokoldalú és intelligens nő vagy. Környezeted pontosan tudja rólad, hogy a szavak és a meggyőzés embere vagy - aki azonban tudományát sokszor nem a legjobb célokra használja fel. Mivel nem jelent különösebb gondot, hogy rávedd a körülötted élőket arra, hogy a te érdekedben tevékenykedjenek, sokan tartanak önzőnek. Ám azok, akik igazán közel állnak hozzád, tudják, hogy számíthatnak rád - és velük szemben valóban önzetlenül viselkedsz.

Kakas

Kakasként büszke és méltóságteljes ember vagy. Sok barátod van, akik őszintén kedvelnek, ám csak keveseket engedsz igazán közel magadhoz. Emiatt a környezeted kissé zárkózottnak tart, amivel nem is téved nagyot. Könyörtelen őszinteségedet a külvilág olykor nagyra becsüli, ám a barátaid néha rosszul tűrik, hogy olyankor is megmondod a véleményed, amikor azzal fájdalmat okozol. Légy olykor kicsit diplomatikusabb!

Kutya

A kínai horoszkóp szerint rendkívül őszinte és becsületes ember vagy, távol áll tőled mindenféle fondorlatosság. A körülötted élők könnyen kiismernek, és nem okoz gondot számukra, hogy megkedveljenek. Hálásak azért, hogy erős empatikus készségednek köszönhetően mindig figyelembe veszed mások érdekeit. Pontosan tudják, hogy soha nem hozol döntést anélkül, hogy ne kérnéd ki a hozzád közel állók véleményét.

Disznó

Előfordulhat, hogy környezeted egoistának tart, de végül mindig kiderül, hogy jó okod volt az elítélendő viselkedésre. Rengeteg barátod van, ám igazán közel csak keveseket engedsz magadhoz - ők azonban szinte mindent tudnak rólad. Ezek az emberek nem csupán a Disznó jegyedre jellemző lustaságot látják benned, de azt is pontosan tudják, hogy őszinte, igaz és megbízható ember vagy: olyasvalaki, aki soha nem használja ki mások gyengéit.

Cikkünk Tai San Kínai örökhoroszkóp című könyve alapján készült.

Az okok és okozatok összefüggései a távol-keleti filozófiák és vallási tanítások alapvető tételeit alkotják. Jövőd jelenségei és eseményei minden esetben a jelenedben gyökereznek, a jelenedre pedig komoly hatást gyakorol a múltad. Múltad forrása születésed pillanata - az a különleges másodperc, amikor világra jöttél, amikor speciális módon álltak a bolygók, a csillagok, a világmindenség elemei. A múlt, a jelen és a jövő - egyetlen fa gyökere, törzse és ágai.

Kiadja az STB Könyvek Könyvkiadó Kft.
Ára 2490 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

OLVASD EL EZT IS!

bobby lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Hírességek a Halak jegyében

lead drew
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Nyúl jegyében

Ezt is szeretjük