Melyik típusba tartozol?
Az ősi tan elárulja jellemed
A Kabbala ősi tudománya szerint a személyiségedre ható természeti erők harmonizálásával érheted el a legfelsőbb tudati szintet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután a Kabbala a világegyetem elveit foglalja magába, egyszerre állandó és változó. A világegyetemhez hasonlóan az emberek is négy alapvető síkon működnek. Miközben hihetetlen képességekkel rendelkező csodálatos lények vagyunk, akik képesek mind a négy világot elérni, egyúttal az ásványi, a növényi, az állati, valamint az emberi sík keverékéből állunk.

A síkok közül három a természet része, azonban a Kabbalán belül egyik sík sem ítélhető jónak vagy rossznak - ezek a síkok mind részét képezik a teremtési folyamatnak. Ahhoz azonban, hogy elérhesd a fejlődés emberi síkját, ki kell lépned a természetből, és sok természetes ösztönöd ellen kell fordulnod. Legfőbb feladatod, hogy személyiségedben a négy síkot egyensúlyba hozd, és gondoskodj róla, hogy ezek spirituális fejlődésedet szolgálják.

Ásványi típus

Az ásványi típusú emberek egyszerű lelkek, akiket az élet kézzel fogható örömein kívül más nem nagyon érdekel. Az ilyen embert nem igazán foglalkoztatják a kapcsolatok, nem jár össze a barátaival, és munkavégzés terén is inkább motorikus, egyszerű és felelősségmentes foglalkozást választ. Ha tehát személyiségedben az ásványi jegyek vannak túlsúlyban, életed se nem boldog, se nem keserű. Általában azonban időszakosan kerül csak előtérbe ez a természeti jegy, amikor túlzottan makacs vagy, és a végletekig kitartasz a véleményed mellett, vagy éppen, amikor egyáltalán nincs véleményed, és nem érdekelnek az értékek és ítéletek. Ásványi oldalad arra buzdít, hogy csak abban higgy, ami a szemed előtt van.

Növényi típus

A legtöbb ember élete nagy részét növényi síkon tölti. A növényi típusú ember nem szereti, ha kihívások elé kerül, vagy változtatásra kényszerül, hacsak nem lát a kihívásokban vagy a változtatásokban valamilyen pozitív dolgot, és azonnali előnyöket mindenki számára.

A Kabbala szempontjából ez a növényi vegetálás arról szól, hogy életedet félálomban, a mindennapi világ biztonságos és ismerős közegében töltöd, de nem vagy hajlandó ezeken a kereteken túl szemlélődni. A növényi síkon minden megnyugtatóan kiszámíthatónak tűnik: ha levertnek érzed magad, csak beszélgetsz egy jót valamelyik barátoddal egy ital mellett, és máris jobb kedvre derülve térsz haza. Ha azonban az ismerős keretek közül sosem lépsz ki, a problémák sem szűnnek meg, és minduntalan ugyanazokkal a démonokkal kell majd megküzdened. Meg kell tanulnod a harcok során egyre erősebbé válnod, mint a növekvő növény. Ezzel párhuzamosan pedig merned kell előre is tekinteni, számodra eddig ismeretlen világok felé.

Állati típus

Az állati típusú személyek a vadászok, és a példaképek nyomában járó emberek. A politikusok, a vállalati vezetők, a főnökök és a híres személyiségek mind állati típusúak. Emellett azonban életed bizonyos szakaszaiban akkor is előtérbe kerülhet az állati küzdelem, ha alapvetően nem ez az erő határozza meg személyiségedet. Ha viszont a tisztán állati típusba tartozol, akkor rendkívül fontos számodra a fizikai tökéletesség és a lelki egyensúly. A szabályokat nemcsak felállítod, de te vagy az első, aki meg is szeged őket. Állati oldaladat többnyire vészhelyzetek, kritikus pillanatok hozzák felszínre, ekkor azonban szigorú önfegyelemmel vagy képes kezedben tartani a dolgok irányítását. Ez az állapot azonban már azt is feltételezi, hogy nyitottabb vagy az univerzum energiái iránt, ezért erről a a szintről már könnyen továbbléphetsz az emberi szintre, ha a téged uraló erőket gondos önfegyelemmel képes vagy harmonizálni.

Emberi típus

Az emberi sík az, ahová eljutva már csak a legmagasabb célt látod, és ahol feltétel nélkül és higgadtan cselekedhetsz. Ez a sík megadja számodra a jó és a rossz közötti választás lehetőségét, melynek terhét esetenként nagyon rossz lehet viselni. Ha erre a szintre eljutsz, képes leszel arra, hogy a téged ért sérelmeket megbocsásd, és egyedi látásmódoddal immár képes leszel felülírni a régi szokások és családi minták által beléd nevelt értékeket. Ha megbocsátod a súlyos hibákat, ha a rossz dolgok helyrehozatalán, jóvátételén, illetve a tiédhez hasonló fájdalmat megtapasztalt emberek megsegítésén dolgozol, könnyen emberivé válhatsz.

Maggy Whitehouse
Az élő Kabbala

A Kabbala titka abban rejlik, hogy térképet jelent a személyes fejlődéshez, amely minden ember életére pontosan ráilleszthető. Az élő Kabbala fellebbenti a misztérium fátylát a Kabbala ősi rendszeréről, és megmutatja, miképpen használhatod fel a benne rejlő erőteljes technikákat önismereted elmélyítéséhez, spirituális és személyes fejlődésed megtapasztalásához.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
A könyvet itt rendelheted meg!

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük