Mikor született a párod? Ilyen társra vágyik valójában!

Milyen nőről álmodik a férfi? Most mindent megtudhatsz, csak a csillagjegyét kell ismerned!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárcsak lenne mód egyszer belesni a férfifejekbe - kívánjuk sokan és sokszor mi, nők, és az ezotéria segít is ebben nekünk. Amennyiben kíváncsi vagy, párod számára milyen az ideális társ, nem kell mást tenned, mint elolvasnod a horoszkópját.

Most megtudhatod, olyan nőre lelt-e benned a párod, amilyenre mindig vágyott, vagy sem.  Arra is fény derülhet, hogy a melletted nagyon boldog párod eredeti elképzeléseit még felül is múlod, vagy éppen különlegességeddel végzetesen rabul ejtetted a szívét.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi olyan nőre vágyik, aki elfogadja, hogy ő énközpontú, és ezért hajlandó lemondani a saját igényeinek a nagy részéről. Szereti, ha elismered, hogy ő mindent jobban tud nálad. Ugyanakkor szeret versenyezni, olyan partnerre van szüksége, aki belemegy a játékba, és megfelelő ellenfél számára.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mivel a Bika férfi elsősorban biztonságra vágyik, olyan nőre van szüksége, aki ezt az érzést megadja neki. Fontos számára az anyagi biztonság, ezért álmai asszonyával együtt szeretne minél többet összegyűjteni. A házias típusú nők vonzzák, akik mellett nem szükséges kilépnie a saját komfortzónájából.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfi igencsak fecsegő, viszont ugyanezt nem szereti a nőkben. Mivel nem túl jó hallgatóság, mondandódat lehetőleg fogd rövidre, és kivonatold a nap eseményeit is, mert képtelen végighallgatni egy hosszabb monológot. Az érzelmekről szóló vitákat sem kedveli igazán, mert félelemmel töltik el, ezért inkább hátulról próbáld meg irányítani, és ne szemből támadd le.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi nagyon elővigyázatos, szereti bankban tartani a pénzét, és átgondolni, hogy mire mennyit költ. Éppen ezért egy nagyon meggondolt és reális szemlélettel rendelkező nőre van szüksége, aki képes beosztani a pénzt, és gazdaságosan vásárol. A közös jövő legyen neked is fontos, és éreztesd vele, hogy mindent megteszel érte, akárcsak ő.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán - szilárd jegy szülötteként - nem szereti a változásokat, és állandóságra vágyik. Éppen ezért olyan nőt keres magának, aki nem állítja szembe nagy döntésekkel, és nem erőszakol rá semmit, amit ő nem szeretne. A bizalom nagyon fontos számára, elég csak egyetlen hiba, hazugság vagy pletykálás, és soha nem bocsát meg.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfinak olyan nőre van szüksége, aki aprólékos gondossággal figyel személyes tisztaságára, mindig jól néz ki, szép és csinos. Nem szereti a koszt, a rendetlenséget, a szétdobált dolgokat, ugyanakkor viszont rendet rakni sem annyira. Így egy valódi háziasszonyt szeretne maga mellé, aki főz, mos, és takarít is.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi szeret vitatkozni, kötözködni, ezért egy végtelenül türelmes nőre van szüksége. Olyanra, aki nem száll vele vitába, aki el tudja viselni a sokszor ingadozó hangulatát, és képes neki megbocsátani. Ezen kívül fontos számára a támogatás, mert sok mindenbe belekap, és hamar feladja, ha nincs, aki mellette álljon, és ösztönözze.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi számára a legjobb védekezés a támadás, ezért bármilyen atrocitás is éri, haragját rajtad vezeti le. Olyan párra van szüksége, aki képes elkülöníteni a tényleges kritikát a feszültséglevezetéstől, és nem sértődik meg, ha ingerülten nekitámadnak. Kiismerhetetlen, ezért sok türelem és odaadás kell, hogy megértsd.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi elég tapintatlan, ezért hajlamos úgy mások lelkébe gázolni, hogy nincs mögötte rossz szándék. Mivel nehezen disztingvál, a számára tökéletes partner nagyon odafigyelő és kedves, aki helyre tudja tenni nehézkes és sokszor durva megjegyzéseit. Légy villámhárító, aki felfogja a Nyilas körül termett feszültséget.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi nagyon sokat dolgozik azért, hogy előrébb jusson, és megteremtse mind a maga, mind pedig a kedvese számára fontos életszínvonalat. A Bak tökéletes párja ezért állandó visszajelzésekkel szolgál, és megerősíti tevékenységében - értékeli eredményeit, és vigasztalja, ha kudarcba fulladnak ötletei.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi mélyen vágyik a különbözőségre és a szabadságra. Ezért csak olyan nő mellett képes megmaradni, aki megadja neki a kellő mozgásteret, és nem korlátozza önálló tevékenységeiben. Emellett sok hobbija van, amelyek terén szereti, ha dicsérik, és felnéznek tehetségére. Mutasd ki csodálatod minden nap, amikor valami újat mutat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi nagyon érzékeny, és nehezen viseli a világban történő kegyetlenségeket. Ezért nyugodt és harmonikus otthonra vágyik, ahol kedvese karjaiban védelemre és biztonságra lelhet. Mutasd ki neki mindig szerelmed, és biztosítsd arról, hogy nem hagyod el sohasem. Megrögzött romantikus, ezért a gyertyák és a nagy szavak legyenek a mindennapok részei.

Ezt is szeretjük