Milyen magánéleti változásokra számíthatsz?
Februári horoszkóp
Új szerelem, családi viták, netán egy hosszú kapcsolat lezárása? Tudd meg, mit tartogat a február számodra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bolygók új kihívások és új élmények elé állítanak februárban is. Ez a hónap mindenki számára tartogat konfliktushelyzeteket a magánéletében, ugyanakkor a zodiákus egyes jegyeinek szerelmet, békét hoz a párkapcsolatban.

Tudd meg, milyen változásokra számíthatsz mind családi, mind párkapcsolati szempontból, és próbáld meg elkerülni az összetűzéseket, mert később megbánhatod!
 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kos jegyében születtél, februárban a saját érdekeid és érzéseid fognak főszerepet játszani az életedben, amelyet valószínűleg a családod és barátaid rosszul viselhetnek majd. Ne legyél könnyelmű, meggondolatlan velük szemben, mert könnyedén megbánthatod a számodra fontos embereket, és később már nehéz magyarázkodni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Az anyagiasság a Bika egyik jellemzője, de februárban úgy fogod érezni, hogy jóval többre vágysz. Munka helyett most tölts minél több időt pároddal, családoddal, hogy kipihenhesd magad, és újra feltöltődj. A hónap elején a hirtelen jött szabadságvágy és elszántság kerít hatalmába, ami a párkapcsolatodat nagyban befolyásolhatja, de nem érdemes a jelenlegi stabilitást felrúgni ezért.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltad a kedvesedet, barátaidat és családodat, de most lehetőséged nyílik arra, hogy mindent helyrehozz. A korábbi konfliktusokat az állandó vitatkozás okozta, de ha nem engeded, hogy az érzelmeid eluralkodjanak rajtad, akkor a mérleget pozitív irányba lendítheted. Ebben segítséget nyújt majd szárnyaló fantáziád, illetve alkalmazkodóképességed is.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az utóbbi időben egyik változás követette a másikat, nem volt állandóság az életedben. Azonban februárban a biztonság megteremtése sokkal fontosabb lesz a számodra, mint a nagy tűzzel égő szerelmek és az állandó pörgés. A beteljesülés nem jön könnyen, de jelenlegi párkapcsolatodban minden esély megvan arra, hogy a romantikán túl a stabilitást is elérd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Valószínű, hogy már régóta nem lobog az a láng olyan erősen, ahogyan szeretnéd, ez pedig eléggé felkavar. Változékony időszakra számíthatsz, amelyet az érzelmek hullámvölgye fog jellemezni. Kénytelen leszel fontos döntéseket meghozni a magánéleteddel kapcsolatban, de előreláthatóan ezek nem hozzák meg a várt eredményt, így jobban teszed, ha a komoly elhatározásokat csak a hó végére tartogatod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az éved kapcsolatok terén elég rosszul indult, de februárban már nem fogsz szomorkodni, hanem a kezedbe veszed az irányítást. Akár kapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy, bátran vágsz bele az ismeretlenbe, így olyan új  érzelmek találhatnak rád, amelyekről álmodni sem mertél. Légy kitartó, merj szembenézni az ismeretlennel, mert magánélet terén csak jól jöhetsz ki belőle!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Párkapcsolatod ellaposodott az utóbbi időben, de ha szeretnéd a magányt végleg elűzni, akkor kockáztass! Légy kreatív, és próbálkozz új dolgokkal, például szervezz közös programot a pároddal, vess be új praktikákat a szerelmi életetekben. Eddig hiányoltad az élményeket az életedből, de most, hála a családodnak és a merészségednek, óriási meglepetések várnak februárban, használd ki őket!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A hónap elején még megsebzettnek, boldogtalannak érezheted magad a hajtós időszak miatt, de február végére olyan lehetőségek találnak rád, amelyek segítségével végre visszabillenhetsz a rendes kerékvágásba. Ebben nagy szerepe lesz a családodnak, akik mindenben támogatnak majd, így bizonytalanságod hamar elmúlik.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Álmodozás, szenvedély, szerelem. Februárban ezek körül forognak a gondolataid, szinte a fellegek felett jársz, ráadásul egy váratlan segítőtárs még a helyes irányt is megmutatja. Ám ahhoz, hogy ez tartósan így maradjon, nem szabad ölbe tett kézzel ülnöd. Lépéseket kell tenned annak érdekében, hogy az álmaid beteljesüljenek, erre pedig nem más, mint a családod fogja felhívni a figyelmedet. Hallgasd meg őket!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ez a hónap elsősorban a párkapcsolatok körül fog forogni, akkor is, ha a szerelemed még csak most bimbódzik, de akkor is, ha már régóta kapcsolatban élsz. Utóbbi egészen mély szakaszába ér, amelynek hatására végre felengedsz kicsit, és megmutatod játékos, romantikus éned, amelyet a párod imád, de sajnos csak ritkán láthat. Nem biztos azonban, hogy a családod ennek az elköteleződésnek szívből örül, jobb már az elején tiszta vizet önteni a pohárba.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Februárban magadhoz ragadod a kezdeményezést, ami a magánéletedet illeti. Óriási figyelmet és energiát szentelsz annak, hogy családodban és párkapcsolatodban minden rendben működjön, hogy a régóta vágyott egyensúlyt végre megteremtsd. Mindent szenvedéllyel csinálsz, a hónapban pedig még inkább jellemző lesz ez a hozzáállás kapcsolataidat tekintve.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Magánéletedben most nyugalomra vágysz, egyedüllétre, hogy átgondold az utóbbi időszak problémáit, nehézségeit. Ebben mindenki támogatni fog, így könnyen visszanyered stabilitásodat, azonban számíts rá, hogy a csendes visszavonulást nagyon erős, érzelmileg aktív periódus fogja követni. Nem kell azonban megijedni, örömmel fogod magad belevetni a családi és baráti kapcsolatok tengerébe.

Cikkünk Rick Levine és Jeff Jawer Éves horoszkóp 2011 című könyve alapján készült.

Amerika leghitelesebb asztrológuspárosa megmutatja, hogyan alkalmazd az asztrológia ősi tudományát a mai világban. Alaposan megvizsgálják, mit tartogat a 2011-es év a 12 jegy számára, megvilágítják a perspektívákat, és olyan tanácsokkal látnak el, amelyek hasznodra válhatnak a környezettel való jó együttműködésben. Segítségükkel előreláthatóvá és követhetővé válnak a történések, mert: az előrejelzések beszámolnak arról, hogy mi várható, és hogyan érdemes bánni a szerelmi életedet, karrieredet, pénzedet, egészségedet, otthonodat és lelkedet érintő hatásokkal, egyedi, részletes, havi bontású kalendárium formájában könnyen átláthatod, melyek a jegyedhez tartozó kulcsfontosságú napok, összefoglalást kapsz a lényegről mind éves, mind pedig havi szinten. Rick Levine és Jeff Jawer nagy népszerűségnek örvendő asztrológusok, akik számtalan könyv, cikk és tanulmány szerzői. Nemcsak a tengerentúlon, hanem Európában is komoly hírnévre tettek szert.

Kiadja a Corleonis Kiadó.
Ára: 2990 forint.
A könyvet itt rendelheted meg!
Ezt is szeretjük