Milyen lesz a szerelmetek 20 év múlva?
Csillagjegye elárulja
Bár kettőn áll a vásár, társad csillagjegye alapján következtetni tudsz arra, hogy alakul a kapcsolatotok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajon milyen lesz a szerelmetek 20 év múlva? Eltávolodtok egymástól, kapcsolatotokat konfliktusok tarkítják, netán magasabb hőfokon izzanak érzelmeitek, mint mikor megismertétek egymást?

Természetesen, mint mindig, ezúttal is két emberen múlnak az események, tehát neked is tenned kell a boldog jövő érdekében.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Párod határozottsága és céltudatossága az idők során sem hagy majd alább, ami magában hordozza a konfliktus lehetőségét. Így aztán 20 év múlva számos kisebb-nagyobb horderejű összecsapáson, no meg persze kibékülésen lesztek túl - ám éppen az érzelmi hullámhegyek és -völgyek hoznak benneteket egyre közelebb egymáshoz. Hogy a következő két évtizedet is együtt töltsétek, időről időre újítanod kell mind a külsődön, mind a környezeteteken. A napi rutin ugyanis a Kos férfi számára elviselhetetlen.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bika férfi roppant lojális, már csak azért is, mert minden más jegynél fontosabb számára a stabilitás. Így nem kell tartanod attól, hogy a kapuzárási pániktól hajtva valaki más oldalán keresi majd a boldogságot. Mivel mindemellett a földi örömöknek is mestere, nagy valószínűséggel szexuális életetek is intenzív lesz. Igaz, ha valami újdonságra vágysz e téren, neked kell majd kezdeményezned, a Bika ugyanis még ennyi idő után sem tudja teljes mértékben levetkőzni veleszületett szemérmességét.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Mivel az Ikreknek lételeme a változatosság és a mozgékonyság, a 20 év során minden bizonnyal lesz részetek néhány eltávolodásban, illetve újbóli egymásra találásban. Ám ezek csak tovább erősítik a közöttetek lévő köteléket. Azonban még ekkor is fennáll a veszélye annak, hogy párod habitusából adódóan elcsábul. Hogy ez ne történhessen meg, légy nyitott az újításokra, különösen a szexuális életetek terén, és maradj egyenrangú szellemi partnere. Ez ugyanis különösen fontos az intellektuális beállítottságú Ikreknek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Két évtized során a Rák lángoló szerelme biztonságot adó szeretetté szelídül, és, ha lehet, még fontosabbá válsz számára, mint kapcsolatotok kezdetén. Megtanulja majd uralni indulatait is, melyek korábban hol teátrális sértődés, hol érzelmi kitörés formájában adtak hírt magukról. Bár megnyugvással tölt el a helyzet konszolidálódása, csempéssz némi izgalmat mindennapjaitokba, például szervezz érdekes programokat. Ily módon megelőzheted, hogy életeteken eluralkodjon a rutinszerűség.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

20 év múlva sem fogod megbánni, hogy annak idején az Oroszlán férfi mellett horgonyoztál le. Karizmáján az idő sem fog ki - a környezetedben lévő nők éppúgy irigylik tőled, mint fiatalon. Ám számolj azzal, hogy igényessége sem hagy alább, ezért fontos, hogy testileg és szellemileg egyaránt karbantartsd magad, ellenkező esetben elveszítheted az érdeklődését. Ne feledkezz meg arról se, hogy párod - dacára a látszatnak - bizony továbbra sem áll túl jól önbizalom dolgában. Add meg neki azt a fajta elismerést, amire vágyik!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfi a strukturáltságra törekszik. Így aztán, nem túl meglepő módon, közös életetek 20 év múlva kiszámítható lesz, másfelől az ellaposodás veszélyével fenyeget. Mivel párodnak nem erőssége a fantázia, neked kell kitalálnod, mivel dobhatnád fel hétköznapjaitokat - közös programok és utazások éppúgy szóba jöhetnek, mint néhány újítás az ágyban. Ne feledd, hogy a vonzalom fenntartásához szükség van némi távolságra is, ezért fontos, hogy legyenek saját vágyaid, céljaid, barátaid.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kapcsolatotokat 20 év múlva egyszerre határozza meg a meghittség és a könnyedség. A Mérleg még ennyi idő után is képes lesz újdonsággal szolgálni, miközben egyfajta érzelmi biztonságot is nyújt számodra. Ugyanakkor a mindennapok során némi bosszúságban is lehet részed, ugyanis ez a férfi igyekszik távol tartani magától az élet ügyes-bajos dolgait, így a kellemetlen gyakorlati teendők nagyobbrészt rád hárulnak majd. Ám a fantáziadús és kifinomult Mérleg más területeken bőven kárpótol majd mindezért.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi hosszabb távon is odaadással viseltetik az iránt, akit egyszer elfogadott. Mivel azonban érzelmei esetenként végletesek, megesik, hogy mindenféle valódi ok nélkül kapsz tőle hideget-meleget, majd a lelkiismeret-furdalástól hajtva azt sem tudja, miképp engeszteljen ki. Birtoklási vágyán még 20 év elteltével sem tud teljes mértékben úrrá lenni, így számíthatsz néhány kisebb féltékenységi jelenetre - kezeld ezeket a helyzeteket humorral, így a viharfelhők hamarosan eloszlanak.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kapcsolatotok 20 év múltán is mozgalmas lesz - a Nyilas ugyanis továbbra is szeretné majd megmutatni neked mindazt, amit ő maga ismer a világból. Hétköznapjaitokat izgalmas programok és meghitt együttlétek tarkítják, optimizmusa és lelkesedése pedig téged is magával ragad majd. Ám készülj fel arra is, hogy párod nem mindig működik együtt veled az apró-cseprő gyakorlati dolgokban, mivel úgy érzi, ezek nagy terveitől vennék el az idejét és az energiáját. E kevésbé kellemes tulajdonsága fölött azonban a fentiek fényében érdemes átsiklanod.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Mint mindenben, a párkapcsolatban is az állandósultat kedveli, érzelmei pedig az idők során egyre mélyebbé válnak. Gondot okozhat viszont túlzott kötelességtudata - mivel hajlamos túlságosan elmerülni a munkában. Ne tegyél neki szemrehányást, hiszen azért vállalja túl magát, hogy jobb életet biztosíthasson neked és gyerekeiteknek. Inkább néhány kifinomult női praktikával igyekezz újra felkelteni az érdeklődését - a siker garantált, a Bak ugyanis a látszat ellenére érzéki beállítottságú.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A vele való együttélés 20 év múlva sem veszít vibráló izgalmasságából. Továbbra is ontja majd magából az újabb és újabb ötleteket, olyannyira, hogy esetenként nehezedre is eshet lépést tartani vele. Készülj fel viszont arra, hogy a Vízöntő jegy szülötte, bár nagyon tud szeretni, egy kicsit mindig kívülálló marad. A kapcsolat keretein belül is igényli ugyanis a függetlenséget. Ha azonban biztos benne, hogy nem akarod megkötni, a végsőkig kitart majd melletted.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az önátadásra és a feloldódásra való képességének köszönhetően a vele való együttélés 20 év múlva is szinte meseszerűen szép lesz - néhány hullámvölggyel tarkítva. A Halak ugyanis szívesebben tartózkodik az általa kreált álomvilágban, mint a földön, és mihelyst hétköznapi tennivalóira figyelmezteted, mélységesen megsértődik. Készülj fel arra, hogy bizonyos fokig mindig támaszául kell szolgálnod a gyakorlati ügyekben, amit azonban szebbnél szebb érzésekkel viszonoz majd.

OLVASD EL EZT IS!

boldog par agy
  • nyugati horoszkóp
  • férfivágy

Mit szeret a szexben a férfi?

lampabolt
  • szerelem
  • szaturnusz

Szerelmi karmahoroszkóp

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

Ezt is szeretjük