Milyen közös jövő vár rátok? Számold ki a nevedből
Szeretnéd tudni, milyenek lesztek tíz év múlva? A számmisztika megmutatja az irányvonalakat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint a nevetekben rejlő üzenet hozzásegíthet ahhoz, hogy megértsd, hová tart a kapcsolatotok, milyen közös feladataitok adódhatnak, mi az, ami segít, és mi az, ami akadályt vagy nehézséget jelenthet a közös úton.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne szabad akaratotok abban, hogy merre haladtok, illetve hogyan kezelitek az egyes helyzeteket, de iránymutató lehet bizonyos helyzetekben.

Szerelmi számmisztika

Ha kíváncsi vagy, milyen energiák határozzák meg a közös sorsotokat, nem kell mást tenned, mint az alkalmazásba beírnod a teljes neveteket, amit használtok, és már olvashatod is az elemzést.

Férfi- és női energiák

A férfi- és női energiák több szempontból egymás kiegészítői. A számmisztika szerint bizonyos számok inkább férfias, míg mások inkább nőies jellegű rezgéssel bírnak. Az 1, 4, 7, 8 rezgését férfias, míg a 2, 3, 6, 9 rezgését nőies jellegűnek tartják. Az 5-ös mindkét módon működhet.

Amikor egy nő képletében több férfias szám fordul elő, nem kizárt, hogy negatív apamintával vagy férfiképpel van dolga, míg a nőies számokkal rendelkező férfi esetében túl erős lehet az anyai mintával való azonosulás, illetve annak keresése, így az érintettnek nehézségei adódhatnak a párkapcsolatokban. De bármilyen hátrányos helyzetből induljon is, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy változtasson a körülményeken.

Ezt is szeretjük