Milyen karmikus feladattal születtél?
Az indiai horoszkóp elárulja
Az indiai asztrológiában fontos elem a reinkarnáció tana. Nézd meg, mit árul el előző életeidről indiai horoszkópod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az indiaiak számára különleges jelentőséggel bír az asztrológia. Már a gyermek születésekor elkészíttetik a horoszkópját, hogy láthassák, milyen karmát hozott magával előző életéből, és tisztában legyenek azzal, milyen tehetséggel, erősségekkel és hiányosságokkal rendelkezik.

A hagyomány szerint az eljegyzésnek is kötelező tartozéka az egybekelendők horoszkópjának összevetése. Az indiai zodiákus 12 jegye nagyjából megfelel az európaiaknak, csak az elnevezésük más. Ha te is szeretnél betekinteni sorsod titkaiba, nem kell mást tenned, mint kikeresned az európai jegyednek megfelelő indiai jegyet, és elolvasnod az elemzést.

Mesha (III. 21 - IV. 20.)

Előző életedben valószínűleg hatalommal rendelkeztél, talán családod, talán egy nagyobb csoport felett - nem kizárt, hogy olykor elszaladt veled a ló, és hajlamos voltál elnyomni azokat, akik felett befolyással rendelkeztél. Ezért jelenlegi életedben, bár talán többször is felbukkan a késztetés, hogy uralkodj valakin, ez a szándékot általában akadályokba ütközik vagy meghiúsul. Csak így tanulhatod meg elengedni a hatalmi törekvéseket, illetve sajátítod el az alázatot.

Vrishaba (IV. 21 - V. 20.)

Előző életedben valószínűleg nélkülöznöd kellett, és az a félelem, hogy szükségleteid nem elégülnek ki, jelen inkarnációdra is rányomhatja a bélyegét. Ezért olykor talán túl görcsösen ragaszkodsz az anyagi világ bizonyos javaihoz, és lehet, hogy a lakást, az ételt, a testi szerelmet vagy épp a párod birtoklását a spirituális szemlélet elé helyezed. Fontos, hogy lásd, nem csak az létezik, ami kézzelfogható.

Mithuna (V. 21 - VI. 21.)

Előző életedben többször is fájdalmas veszteséget élhettél meg, méghozzá szeretted halálának vagy érthetetlen távozásának során. Mivel akkor bűntudatot éreztél, mert nem tudtad, mit rontottál el, most úgy próbálsz kompenzálni, hogy sajátos, kettős látásmódot alakítottál ki, ami egyesek szemében talán kétszínűségnek tűnik. Pedig csak arról van szó, hogy a lehető legjobban szeretnél cselekedni. Fontos feladatod, hogy megtanuld vállalni önmagad.

Karkata (VI. 22 - VII. 22.)

Korábbi inkarnációdban valószínűleg ok nélküli támadásoknak voltál kitéve, melyek ellen megtanultál páncéllal védekezni. Ám jelenlegi életedbe is magaddal hoztad az immár feleslegessé vált bástyát, ami mögé bármikor visszabújhatsz. Így viszont lemaradsz sok olyan dologról, mely örömöt szerezhet az életedben. Fontos feladatod, hogy megtanulj bízni másokban, és próbálj meg kockázatot vállalni, hiszen ez a siker kulcsa.

Simha (VII. 23 - VIII. 22.)

Előzőleg valószínűleg olyasvalakiként éltél, akit a társadalom perifériájára szorítottak, a közösségtől eltérő nézetei vagy extravagáns viselkedése miatt. Mivel meg kellett élned a magányt és a kitaszítottságot, jelenlegi életedben mindent megteszel, hogy felhívd magadra mások figyelmét, kivívd elismerésüket és szeretetüket, amit gyakran - megérdemelten - meg is kapsz. Meg kell élned az összetartozást, ám nem árt szem előtt tartanod, hogy a másoknak való megfelelés nem minden.

Kanya (VIII. 23 - IX. 22.)

Előző inkarnációdban valószínűleg elvesztettél egy rád bízott dolgot, vagy túl könnyelműen bántál vele. Lehetett ez egy értéktárgy, egy titok, netán bizalmas érzelmek és gondolatok - mindenesetre most gondosan ügyelsz arra, nehogy hasonló forduljon elő. Minden cselekedeted alapos, olykor túlzottan kényszeres körültekintéssel hajtod végre, és hajlamos vagy elveszni a részletekben. Fontos feladatod, hogy kialakítsd tetteidben a megfelelő arányérzéket és lényeglátást.

Tula (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérleg jegyében születtél, előző életedben megtaláltad az ideális szerelmet, és olyan társsal éltél, aki minden szinten kiegészített. Úgy érezted, ez a világ rendje. Ám ebbe az inkarnációba érkezve egyedül találtad magad, és talán a mai napig nem érted, hogy hogyan történt ez. Azóta is az ideális társat keresed, akár egy másik ember, akár egy tevékenység képében. Viszont meg kell tanulnod egyedül is boldogulni, hogy valódi kapcsolatba léphess önmagaddal.

Vrishchika (X. 23 - XI. 21.)

Előző életedben valószínűleg nehéz körülmények közé születtél, a létfenntartással elfoglalt családodtól kevés szeretetet kaptál, így sértődötté váltál, és környezeted figyelmét piszkálódással és provokációval tudtad csak felhívni magadra. Ez a viselkedésminta olykor még ma is előkerül belőled, és ok nélkül épp azokat bántod meg és távolítod el magadtól, akik a legfontosabbak számodra. Pedig fel kellene ismerned, hogy önmagadért szeretnek.

Dhanus (XI. 22 - XII. 21.)

A közélet vagy a művészi élet elismert szereplője voltál, afféle iránymutató, akinek sokan adtak a véleményére - de nem kizárt, hogy olykor elszaladt veled a ló, és talán visszaéltél ezzel a tulajdonságoddal. Jelenlegi életedben is hatalmas kreatív energiák feszülnek, jó adag lendülettel párosulva, ám gyakran talán nem figyelsz arra, nem gázolsz-e át éppen valakinek az érzésein. Úgy őrizd meg a lendületedet, hogy közben nem ártasz másoknak.

Makara (XII. 22 - I. 20.)

Mivel előző életedben valószínűleg nem vetted túl komolyan a törvényeket, nem hittél az emberek által hozott szabályokban, talán át is hágtad őket, ebben az életben az a sorsod, hogy ragaszkodj a normákhoz és a hagyományhoz. Ám ez a hozzáállás olykor talán túl merev elképzelések börtönébe zár. Fontos, hogy megtanuld rugalmasan kezelni a szabályokat, és értelmet is, ne csak védelmet keress bennük.

Kumbha (I. 21 - II. 19.)

Előző életedben valószínűleg spirituális tanító voltál, talán szerzetes vagy gyógyító, de mindenképp szellemi ember. Ebbe az életbe is több tulajdonságot hoztál előző inkarnációidból, ám jelenlegi környezeted nem mindig fogékony az ötleteidre, melyeket gyakran túl merésznek találnak. Fontos feladatod, hogy megtanuld, ne csak az alapján ítéld meg az embereket, hogy mennyire vannak otthon a szellemi világban, és nem válthatsz meg másokat akaratuk ellenére.

Meena (II. 20 - III. 20.)

Ha az indiai halak jegyében születtél, előző életedben gyakran élhettél meg rabságot. Lehet, hogy ténylegesen börtönbe zártak, talán egy idegen országban voltál fogoly, de lehet, hogy egy hétköznapi helyzet tűnt számodra túlzottan korlátozónak. Ezért mostani életedben igyekszel fellazítani minden keretet, és görcsösen óvakodsz attól, hogy szigorú szabályok közé szorítsanak, illetve lekössenek. Fontos feladatod meglátni, hogy nem minden kötöttség korlátozás. Találd meg azokat, melyek előbbre visznek.

Ezt is szeretjük