Milyen karmikus feladat akadályoz a szerelemben? Így derítheted ki
Ha egészen pontosan akarod látni a karmikus akadályaidat, magadnak kell a nyomukba eredned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok embernek a kapcsolatok karmája lehet a legerősebb, a legbonyolultabb és legküzdelmesebb valamennyi karmája közül. A kapcsolataidhoz fűződő karmikus lecke életed alapvető tanulnivalói közé tartozik.

A karmikusnak nevezett feladatokat gyakran akadályként élhetjük meg, pedig a nyomukban ott van a vágyak és célok beteljesedése.

A feladata mindenkinek egyedi és személyre szabott, ezért, ha pontosan látni akarod, érdemes a jelenlegi életedből kiindulva a vizsgálódnod.

Karmikus helyzetek

Az életedben nem minden nyomasztó helyzet karmikus, és nem is mindig könnyű felismerni, hogy melyek ezek, de egy folyton ismétlődő szituációt kezelhetsz karmaként. Ha mindig meghiúsulnak a szándékaid, és bármit teszel, egy jottányit sem kerülsz közelebb a megoldáshoz, akkor szintén karmára gyanakodhatsz. Jól teszed, ha ilyenkor alaposan átgondolod a történteket, és azt kérdezgeted magadtól, mit kell észrevenned, mit kell tenned ebben a helyzetben. 

Fogadd el!

Az egyik legfontosabb dolgod azonban, hogy elfogadd és vállald a helyzetet - a rossz karma ugyanis csak így tud megszűnni. Természetes, hogy az ember kerülni igyekszik a nehézségeket és kellemetlenségeket, amennyire lehet, de ha egy karmikus helyzet ellen védekezel, vagy késlelteted azt, később durvábban üt vissza.

Lépj egyet hátra!

Minden bonyolult helyzetben, különösen a karmikusokban jó, ha olykor rövid szünetet tartasz, hátralépsz, és megpróbálod kívülről nézni magad, mintha valaki más cselekedne.

Abba is belegondolhatsz, hogy ha veled viselkednének hasonlóan, te hogyan reagálnál. Ezzel teheted meg az első lépést a tudatosság felé, mert előfordulhat, hogy egyébként reflexből, gondolkodás nélkül cselekszel. Megkönnyíti a dolgod, ha naplót vezetsz, amiben lejegyzed az eseményeket. Válassz ki legalább egy jellegzetes, ismétlődő helyzetet. Van visszatérő reakciód, elvárásod? Van olyan, amit mindig ugyanúgy csinálsz? Írd le minél egyszerűbben és pontosabban a tetteidet, ne minősítsd, ne magyarázd és ne indokold őket, próbálj úgy fogalmazni, mintha forgatókönyvet írnál.

Személyes karmahoroszkóp

Ha kíváncsi vagy, ki voltál előző életedben, születési dátumodból kiderítheted. Kattints a karmahoroszkópra.

Tükör

A helyzet kellős közepén gyakran persze nehéz tudatosnak maradni. De ha például a másik mindig ugyanazzal bosszant fel, nem kizárt, hogy tükröt tart neked, mert általában arra figyelünk fel másokban, ami bennünk is megvan.

A külvilág gyakran a te tükörképed, ezért keresd meg magadban is azt, amit odakint találsz.

Csináld másképp!

Ha találsz ilyet, legközelebb, amikor hasonló helyzetbe kerülsz, próbálj meg valamit, akár egy egészen apróságot változtatni a saját reakciódon. Persze könnyű ezt mondani, de meglátod, ha rákoncentrálsz, sikerülni fog.

Biztos lehetsz benne, hogy az eredmény is más lesz, és így szép lassan változtatni tudsz a helyzeten, és le tudod dolgozni a karmádat. Ha sikert értél el, azt is jegyezd le a naplódba, és meríts belőle bátorítást.

Ezt is szeretjük