Milyen karmikus akadályokat állít eléd a Szaturnusz? Horoszkópodból kiderül
Ismétlődően ugyanazokkal a feladatokkal kell megküzdened?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A reinkarnáció tana szerint előző életeinkben elkövetett hibáink megoldandó problémák és akadályok formájában mutatkoznak meg jelenlegi életünkben.

Születési horoszkópodból megállapítható, hogy számodra melyek ezek az akadályok, és milyen területeken kell fejlődnöd. Nézd meg, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!
 

Szaturnusz a Kosban

Ha gyermekként a korodhoz képes túl nagy felelősség hárult rád, nem csoda, ha nem ismered az élet játékos oldalát, és mindent véresen komolyan veszel. Talán túlzottan hajlamos vagy a pesszimizmusra, esetleg a depresszív gondolatok eltakarják előled az élet szépségét, ezért nem tudod élvezni a jelent. Felelősségteljes vagy és óvatos, de a túlzott aggodalmak megfoszthatnak a spontaneitástól és a kezdeményezőkedvtől.

Szaturnusz a Bikában

Nem kizárt, hogy túlzottan rettegsz az elszegényedéstől, ezért akkor is a fogadhoz vered a garast, ha épp jól állsz. Nemcsak az anyagiakban szorítkozol azonban a legszükségesebbekre, ugyanez jellemző az emberekkel való kapcsolataidra is. Nem mutatsz túl sok érzelmet, és igyekszel rövidre zárni a kommunikációt. Ám így megállhat az élet körülötted, és azt veheted észre, hogy nem jutsz egyről a kettőre. Légy nyitottabb, és olykor rúgj ki a hámból. 

Szaturnusz az Ikrekben

Racionalitásod gyakran felülkerekedik minden más területen. Lehet, hogy életed az igazság kutatásának szenteled, és könnyen ítélkezel, esetleg lenézed azokat, akik ösztönösebben élnek és cselekszenek. Ám hidegségnek tűnő távolságtartásod és túlontúl intellektuális megnyilvánulásaid elszigetelhetnek a többi embertől, sőt, saját magadtól is.

Szaturnusz a Rákban

Minden vágyad, hogy meleg otthonod és szerető családod legyen, minél inkább hiányzott ez a gyerekkorodból, annál inkább. Egyszerűek az igényeid, ám mindent hajlandó vagy feláldozni értük, és eltűrni azt is, hogy kihasználjanak. Lehet, hogy tudattalanul úgy érzed, nem érdemled meg a boldogságot, ezért olyan kompromisszumokat kötsz, amelyeket megsínylesz.

Szaturnusz az Oroszlánban

Valószínű, hogy szinte egyáltalán nem tudod elengedni a dolgokat, legyen szó emberekről vagy helyzetekről. Nehezen zárod le a múltat, hagyod, hogy sokáig kísértsen, és a sebek, melyek rajtad estek, hosszú ideig fájnak. Ez ellen úgy védekezel, hogy érzelmi falat építesz, és senkit nem engedsz közel magadhoz. Inkább hajszolod az elismerést, és görcsösen megfelelni vágysz, hogy így gyűjts látszólagos szeretetet.

Szaturnusz a Szűzben

Ha hagyod, hogy a túlzott analizáló hajlam legyen úrrá rajtad, könnyen úgy járhatsz, mint a mosómedve, aki a süteményt is meg akarta mosni. Ha mindent darabokra szedsz, hamarosan szertefoszlik, amit vizsgálni kezdtél, és üres kézzel távozol. Próbáld meg néha egyben látni a dolgokat és eseményeket, ahelyett, hogy részekre cincálnád őket, és hibát keresnél bennük. Túlzott kritikai hajlamod elriaszthatja a többi embert.

Szaturnusz a Mérlegben

Fontosak számodra a kapcsolatok - olyannyira, hogy társaságigényed már-már akadályt képez az életed és a boldogságod útjában. Különösen igaz ez, ha nehezen tudsz egyedül maradni, illetve sokszor magányosnak érzed magad. Óriási szükséged van a közelségre, ám az intimitást gyakran megakadályozza, hogy túlzottan követelőző vagy, és folyton elégedetlenkedsz a másikkal. Fontos, hogy megtanulj kompromisszumot kötni.

Szaturnusz a Skorpióban

Gyakran az egód, a hiúságod vagy a büszkeséged állhat céljaid útjában. Talán sértődékeny vagy, vagy túl sok önigazolásra van szükséged ahhoz, hogy elhidd, tényleg elfogadnak téged. Lehet, hogy többször úgy érzed, mindent a nulláról kell kezdened, mert egyik pillanatról a másikra omlik össze az életed - mindez gyakran túl hirtelen természetednek köszönhető.

Szaturnusz a Nyilasban

Lehet, hogy előző életedben megtagadtad a gyökereidet vagy a származásodat, ezért ebben az életedben arra kényszerülsz, hogy elbúcsúzz szeretett emberektől vagy helyektől. Fontos feladatod, hogy jelen életedben is ápold a gyökereidhez fűződő kapcsolatot, legyen az a családod vagy származási helyed. Így fogsz tudni előrelépni, és valóban magad mögött hagyni azt, amire már nincs szükséged.

Szaturnusz a Bakban

Nagyon fontos számodra a siker és a kibontakozás, de sok akadállyal kell megküzdened, mire beérik a munkád gyümölcse. Sokszor érezheted úgy, hogy erőfeszítéseid feleslegesek, vagy sokáig kell dolgoznod, hogy bármiféle eredményt fel tudj mutatni. Ennek az állhat a hátterében, hogy a karriered háttérbe szorította a családodat - a helyzet arra figyelmeztet, hogy fordíts több figyelmet a magánéletedre.

Szaturnusz a Vízöntőben

Lehet, hogy bizalmatlan vagy az emberi kapcsolatokkal és érzelmekkel szemben, és épp ezért érhet többször is csalódás. Talán előző életedben nem értékelted a barátságot, talán cserbenhagytál valakit. Ezért jelen életedben fontos feladatod, hogy egy közösség szolgálatába állj, illetve jót tégy másokkal anélkül, hogy viszonzást várnál. Így rájöhetsz, hogy érdemes megnyílnod a külvilág felé.

Szaturnusz a Halakban

Talán sokszor érzed magad magányosnak, de az egyedüllét hatalmas belső erőt ad neked, melyet arra használhatsz, hogy másoknak segíts, gondoskodj róluk és örömet hozz az életükbe. Lehet, hogy előző életedben kerülőúton könnyen jutottál olyan sikerhez, melyért valójában nem dolgoztál meg, így most fontos feladatod, hogy megtapasztald ennek az árát.

Ezt is szeretjük