Milyen karmát hozol a családodból? Életszámod elárulja
Tudd meg, hogy milyen küldetéssel születtél a Földre, és családod milyen sorssal ruházott fel!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az életszámod megmutatja azokat a lehetőségeket és kihívásokat, vagyis sorsot, amelyet a fejlődésed érdekében kell megélned.

Ha kíváncsi vagy, milyen karmát hozol magaddal családi és párkapcsolati viszonylatban, akkor számold ki az életszámodat.

Így számold ki!

Az életszámodat a születési dátumod számainak összeadásával kaphatod meg. Az összeget redukáld egyjegyű számmá, és már olvashatod is jellemzésedet.

Például, ha 1931. 07. 21-én születtél, akkor 1+9+3+1+7+2+1 = 24 = 2+4 = 6. Vagyis a 6-os a te életszámod.

1-es életszám

Ha 1-es az életszámod, akkor valószínűleg olyan emberrel kötsz házasságot, aki szélsőséges, és túl nagy egóval rendelkezik. Hosszú időn át annyira háttérbe szorít, megfélemlít és semmibe vesz a párkapcsolatban, hogy végül elmenekül arra hivatkozva, hogy a saját útját akarja járni. Ez elhamarkodott válásokhoz és különélésekhez vezethet. A karmád az, hogy meg kell tanulnod egyidejűleg tisztelni a partnered és a saját magad egyéniségét is.

2-es életszám

A 2-es életszám azt jelenti, hogy valószínűleg szüleid ellentétes véleményalkotásra és kritikára hajlamosak, ezért könnyedén aláásták gyermekkorodban az önbizalmadat. Az ehhez kapcsolódó negatív élményeid miatt a tudatalattidban megveted a szüleidet. Az ilyen mélyen meghúzódó gyűlölködés leggyakoribb - nem akaratlagos - megnyilvánulása a már-már kóros kedvesség, negédesség. Karmád, hogy elhagyd a mézesmázoskodást, és túllépj dühödön.

Szerelem és számok
Ha szeretnéd tudni, hogy a számmisztika mit jósol számodra a szerelem terén, akkor próbáld ki szerelmi számmisztika szolgáltatásunkat!

3-as életszám

Valószínűleg olyan családban nevelkedtél, amelyben kreativitásod megnyilvánulása jelentős akadályba, tiltásba, ellenállásba vagy közönybe ütközött. Lehetséges, hogy előző életedben kiemelkedő képességekkel rendelkeztél, de kellő önfegyelem hiányában nem sikerült őket a legmagasabb szintre fejlesztened, vagy túl felszínesen bántál a tehetségeddel. Most újból megkapod a lehetőséget, ám ezúttal akadályokat gördít eléd az élet.

4-es életszám

Valószínűleg olyan családba születtél, ahol valamelyik szülőd rengeteget dolgozott, és keveset volt otthon. Ezért tudat alatt haragszol az ő munkájára, ezáltal egyfajta szabotázsprogram alakul ki benned a szakmai siker és a vágyott munka megtalálása ellen. Mindez a tudattalan neheztelés miatt van, mert szülőd nem volt otthon veled, hogy szeretetet adjon, így a karmád az, hogy megtanuld ezt a haragot kiűzni magadból.

5-ös életszám

Valószínűleg olyan családba születtél, amely az egyik szülő foglalkozása miatt gyakran költözködött. A jelek szerint sokat utaztál és világot láttál, ami azért lényeges, mert a karmád szerint a másokkal való kapcsolatból tanulhatod a legtöbbet. Elképzelhető, hogy korábbi életedben toleranciahiány és türelmetlenség jellemzett bizonyos nemzetiségekkel szemben, ezért merev intellektuális előítéleteket hoztál magaddal.

6-os életszám

Ha 6-os az életszámod, akkor előző életedben nem igazán alkalmazkodtál családtagjaidhoz, és nehezedre esett felvállalni a házassággal járó személyes felelősséget. Talán felelőtlen vagy ellenszegülő voltál, és bánatot okoztál a hozzád legközelebb állóknak. Ezért ebben az életedben - a karmád miatt - pontosan olyan lelki szenvedéseken mész keresztül, amilyeneket előző életed során te magad okoztál másoknak.

7-es életszám

Ha 7-es az életszámod, hajlamos lehetsz magányos befelé fordultságban és elzárkózottságban élni. Mint mindenki másnak, neked is szükséged van intimitásra, ugyanakkor gyanakvó vagy, és félsz az árulástól, becsapástól. Olyan társra vágysz, aki kiegészít, akivel teljesnek érezheted magad, mégis vonakodsz megnyílni, hogy az igazi közelség és eggyé válás megtörténhessen. Ha fenyegetve érzed magad, mesteri módon alkalmazod az elterelő játszmákat.

8-as életszám

Szüleid valószínűleg mereven állnak hozzá a tekintély kérdéséhez, ezért fiatalabb korodban neheztelhettél a hozzá nem értő feljebbvalókra, akik vitatható kompetenciájuk ellenére is úgy döntöttek, ahogy akartak, csak azért, mert ők voltak a főnökök. A helyzet karmikus üzenete az, hogy előző életedben az egód miatt visszaéltél a hatalmaddal. Ezért most a ranglétra alján kell lenned, elviselve a vezetés döntéseinek következményeit.

9-es életszám

9-es életszámmal nagy álmodozóként jöttél a világra, elképzeléseidtől pedig nem, vagy csak nehezen tudsz elszakadni. Előző életedben nem értékelted eléggé kiváltságos helyzetedet, ezért a karmád abban rejlik, hogy amikor a biztonságérzetedhez tartozó anyagi alapod összeomlik, akkor is meg tudj állni a lábadon. Minél kétségbeesettebben ragaszkodsz a jóléthez, annál intenzívebb lesz a szenvedésed.

Cikkünk Lynn Blues Örök számmisztika című könyve alapján készült, amely a Mandala-Veda Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük