Milyen karmát hordozol?

Születésed napja elárulja

A múltban elkövetett hibákért a jelenben felelsz. Tudni szeretnéd, mi vár rád ebben az életedben? Most eláruljuk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múltad meghatározza a jelenedet, a jelened pedig a jövődet. Ezt értheted az előző és következő életeidre is. Ha egy feladatot kiszab rád a karmád, és azt az adott életedben nem sikerül teljesítened, akkor újra és újra megkapod, addig, amíg véghez nem viszed.

Cikkünkből megtudhatod, hogy jelenlegi életedben mi miért történik veled, és miért kell vezekelned az előző életeidben tett dolgaid miatt. Ismerd meg a karmádat születésed napjának segítségével. Ha nem tudod, melyik nap születtél, használd öröknaptárunkat!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Jelenlegi életedre az érzelemmentesség jellemző, és emiatt sokszor lelkiismeret-furdalásod is van.

Ennek oka az, hogy előző életeidben - a benned tomboló erős érzelmek miatt - képtelen voltál a józan gondolkodásra, és nem tudtad fegyelmezni sem önmagad, sem pedig környezeted. Ha teheted, lazíts a stílusodon, illetve vedd könnyedébben a dolgokat, mert akkor azok is könnyebben vesznek majd téged.

Ha kedden születtél

Korábbi életeidben bőven kijutott a botrányokból és a rágalmazásokból. De nem téged rágalmaztak, te rágalmaztál. Céljaid elérése érdekében sokszor túloztad el vagy színezted ki a valóságot, szívesen füllentettél tényekről, hogy azok a te igazadat támasszák alá. De eddig, és ne tovább! Itt az ideje, hogy helyrehozd a dolgokat őszinteséggel és sok-sok tisztelettel.

Ha szerdán születtél

Előző életeidben hatalmas szexuális kisugárzással rendelkeztél, így bárkit könnyedén megszerezhettél magadnak. Örömmel használtad csáberőd, hogy minden nap mást ejts rabul. Gyakran visszaéltél különleges képességeddel, ami a sok szerelmi bukást eredményezi a jelen életedben. De ne ijedj meg, előbb vagy utóbb rád fog találni az, akit neked rendelt a karmád.

Ha csütörtökön születtél

Néha úgy érzed, hogy túlságosan lassú és fáradékony vagy? Így vezekelsz, amiért az ezt megelőző életeidben túlzott agresszivitással rendelkeztél. A dühödet nem tudtad legyőzni, az uralkodott rajtad, így jellemzően hisztériás rohamokkal és dühkitörésekkel reagáltad le a nehéz, feszített helyzeteket. Jelen életedben inkább örülj annak, hogy kevesebb stresszel veszed az akadályokat.

Ha pénteken születtél

Ebben az életedben feladatod, hogy reális értékrendet állíts fel, és önmagadba fordulva megtaláld a külvilág és a közted lévő harmóniát. Előző életeid során ugyanis nagyon súlyos hibákat követtél el a legtöbb erkölcsi normával szemben. Nem riadtál vissza a vallási tanítások teljes megtagadásától, illetve a hedonista, önpusztító életmódtól sem. Lassíts le, és próbálj meg egyensúlyban élni!

Szabad akarat?

Saját magad befolyásolod a sorsod? Vagy előre elrendeltetett utat jársz be jelenlegi életed során? Interjúnkból kiderül a válasz!

Ha szombaton születtél

Vezekelned kell, mert előző életeidben a kötelességeidet megtagadtad, az elvárásoknak nem feleltél meg, nem mutattál kellő tiszteletet embertársaiddal szemben, és nem volt benned hajlandóság a fejlődés iránt. Ezt tudva nem csodálkozhatsz azon, hogy sokszor kicsit üresnek és haszontalannak érzed magad. Próbáld a hibáidat kijavítani azzal, hogy megteszed azt, amit elvárnak tőled.

Ha vasárnap születtél

Előző életeidben a személyes hatalmadat és a mások felett gyakorolt tekintélyedet rosszul alkalmaztad. Sokszor nyomtad el a környezetedben élőket, rájuk erőszakolva saját vágyaidat és elképzeléseidet. A jelenben ügyelned kell arra, hogy tudj meghunyászkodó is lenni, illetve olykor igazat adni másoknak. Helyezd szeretteidet az előtérbe saját magad helyett.

Ezt is szeretjük