Milyen jövőre számíts a pasi mellett?
Születésnapja elárulja
A kapcsolat elejére jellemző rózsaszín köd elfedheti a valóságot. Tudd meg, mire számíts a férfi mellett a jövőben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A tündérmesék és a romantikus filmek hatására sok nő csak az esküvő napjáig képzeli el a jövőt kedvese mellett. Ha te ennél távolabbra is szeretnél látni, és kíváncsi vagy, mi vár rád a kiszemelt vagy aktuális férfi mellett, számold ki, melyik napon született, és olvasd el az elemzést.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Érzékeny lelkű férfi a hétfői nap szülötte, aki döntéseit sokszor egy életre hozza. Ha tehát téged választ, számíthatsz rá, hogy nem pillanatnyi hóbortból tette, hanem nagyon is megfontolt elhatározás alapján esett rád a választása. Mellette kiszámítható jövő vár rád, ritkán okoz majd komoly meglepetést számodra - mind negatív, mind pozitív értelemben. Ha fontos számodra a biztonság és az állandóság, jó választás a hétfői pasi.

Ha kedden született

Nélkülözhetetlenek számára az új impulzusok és a változatosság - az élet minden területén. Nem találja a boldogságot az állandóságban, és a párkapcsolati harmónia is nehezen kárpótolja az újdonságok hiányáért. Az a fajta pasi, aki sokszor többet mond, mint amennyi van mögötte.

Mindezt nem azért teszi, hogy félrevezessen, inkább a színes kalandok utáni olthatatlan vágya tehet róla. Az élet mellette kicsit olyan, mint egy zavaros kalandfilm.

Ha szerdán született

Kifejezetten társas lény a szerdai nap szülötte. Ő az a férfi, aki egyedül nem találja a lelki harmóniát - és a haveri sörözések sem kárpótolják a boldog párkapcsolat hiányát. Bármit megtenne a párjáért, kedvese boldogságát sokszor a sajátja elé helyezi. Mellette odaadásra és békére számíthatsz. Persze mindez csak akkor működik ilyen gördülékenyen, ha egyetlen percig sem élsz vissza a szeretetével.

Ha csütörtökön született

Kissé rapszodikus jellem, akinek gondolatmenete sokszor nehezen követhető, és előfordulhat, hogy olykor nem igazán érted, hogy mit és miért tesz.

A pillanat fogságában él, nem szívesen tervez, mindig az adott helyzetből szeretné kihozni a lehető legtöbbet. Ha kedveled a bohém életvitelt és a váratlan kalandokat, ő a te embered, ám, ha inkább a nyugalomra szavaznál, nem biztos, hogy jó választás.

Ha pénteken született

Sokáig egyik napról a másikra él, nem akar komolyan tervezni - élvezi a szabadságot, és nincsenek komoly elképzelései a jövővel kapcsolatban. A világhoz való hozzáállása azonban gyorsan megváltozik, amint érzi, hogy van kiért átlényegülnie. Ő az a férfi, akit meg kell szelídíteni, és, ha hagyja magát, kiegyensúlyozott, mégis izgalmas jövőre számíthatsz mellette. Ám mindehhez nélkülözhetetlen a kettőtök közötti testi-lelki harmónia.

Ha szombaton született

Igazi gáláns lovagként viselkedik, különösen az első időkben - mindent megad neked, nem hagyja, hogy bármiben is hiányt szenvedj. Idővel azonban a saját igényei is előkerülnek, és úgy érezheted, mintha fordult volna a kocka. Hosszútávon kiderülhet, hogy a szombati nap szülötte kissé narcisztikus, és saját magával talán többet foglalkozik, mint feltétlenül szükséges lenne. A jövő vele akkor lehet kiegyensúlyozott, ha nem zavar, hogy önmagát legtöbbször előtérbe helyezi.

Ha vasárnap született

Szenvedélyes férfi, akit az ösztönök vezetnek. Nincs titkolnivalója, amit látsz, az az igazság, szinte soha nem köntörfalaz. A kettőtök jövője várhatóan nem lesz sem unalmas, sem túlzottan kiegyensúlyozott. Számos veszekedésre fel kell készülnöd, ha ugyanis valami nem tetszik neki, azt rögtön megmondja - nem rejti véka alá a véleményét. Ha őszinte és szenvedélyes kapcsolatra vágysz, ő a te embered.

Ezt is szeretjük