Milyen jegyben születtél? Így rendezd be a lakásod!
A horoszkóp megsúgja, mire figyelj a lakberendezésnél!

Dia

 	Kos 	Kosként jó hatással vannak rád a meleg színek, a barna és a narancssárga árnyalatok, melyek hatásos kontrasztot alkothatnak a világosabb színekkel - a fehérrel és a szürkével. Mivel akkor érzed jól magad, ha van mozgástered, érdemes minél kevesebb bútorral, minimalista stílusban berendezned az otthonod.

Kos

Kosként jó hatással vannak rád a meleg színek, a barna és a narancssárga árnyalatok, melyek hatásos kontrasztot alkothatnak a világosabb színekkel - a fehérrel és a szürkével. Mivel akkor érzed jól magad, ha van mozgástered, érdemes minél kevesebb bútorral, minimalista stílusban berendezned az otthonod.

Dia

 	Bika 	Ha a Bika jegyében születtél, akkor a rusztikus stílus neked való. Rendezd be a lakásod meleg színekkel, meleg fényű lámpákkal és természetes anyagokkal. Válassz hajópadlót és virágmintás dekorációt.

Bika

Ha a Bika jegyében születtél, akkor a rusztikus stílus neked való. Rendezd be a lakásod meleg színekkel, meleg fényű lámpákkal és természetes anyagokkal. Válassz hajópadlót és virágmintás dekorációt.

Dia

 	Ikrek 	Ikrekként fontos számodra, hogy művészi látásmódodat a lakásod is tükrözze. Az antik tárgyak ugyanúgy megragadják a fantáziádat, mint a legújabb design szerint készült bútorok és bátran kevered is őket. Egyetlen más jegynek sem áll olyan jól az eklektika, mint neked.

Ikrek

Ikrekként fontos számodra, hogy művészi látásmódodat a lakásod is tükrözze. Az antik tárgyak ugyanúgy megragadják a fantáziádat, mint a legújabb design szerint készült bútorok és bátran kevered is őket. Egyetlen más jegynek sem áll olyan jól az eklektika, mint neked.

Dia

 	Rák 	Rákként mindenképp gondoskodj nagy, puha kanapéról, ahol kényelmesen elfér az egész család, és nem árt, ha egy nagy asztal is van a szobában. Minél egyszerűbben, minél kevesebb kellékkel és dekorációval rendezkedj be.

Rák

Rákként mindenképp gondoskodj nagy, puha kanapéról, ahol kényelmesen elfér az egész család, és nem árt, ha egy nagy asztal is van a szobában. Minél egyszerűbben, minél kevesebb kellékkel és dekorációval rendezkedj be.

Dia

 	Oroszlán 	Ha Oroszlán vagy, nehezen maradsz egy helyben, és tehetséges vagy abban, hogy nagyon kevésből is sokat kihozz. Vibrál körülötted a levegő, és akkor érezheted jól magad, ha a szobád is élénkséget sugároz. A különböző stílusú, színes bútorokat jó ízléssel párosíthatod össze.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, nehezen maradsz egy helyben, és tehetséges vagy abban, hogy nagyon kevésből is sokat kihozz. Vibrál körülötted a levegő, és akkor érezheted jól magad, ha a szobád is élénkséget sugároz. A különböző stílusú, színes bútorokat jó ízléssel párosíthatod össze.

Dia

	Szűz	A rend mindennél fontosabb számodra, és szereted azt érezni, hogy az otthonodban is rendszer van. Nem annyira a külsejük, mint inkább a funkciójuk alapján választasz bútorokat, így az egyszerű, praktikus, modern darabok lehetnek testhezállók számodra.

Szűz

A rend mindennél fontosabb számodra, és szereted azt érezni, hogy az otthonodban is rendszer van. Nem annyira a külsejük, mint inkább a funkciójuk alapján választasz bútorokat, így az egyszerű, praktikus, modern darabok lehetnek testhezállók számodra.

Dia

 	Mérleg 	A Mérlegek az otthonuk berendezésében is harmóniára törekszenek, így a szimmetria különösen fontos számukra. Szívesen kísérleteznek színekkel, de elsősorban a pasztell árnyalatok vannak jó hatással rájuk. Nyugodt környezetet teremtenek, ahol kipihenhetik magukat.

Mérleg

A Mérlegek az otthonuk berendezésében is harmóniára törekszenek, így a szimmetria különösen fontos számukra. Szívesen kísérleteznek színekkel, de elsősorban a pasztell árnyalatok vannak jó hatással rájuk. Nyugodt környezetet teremtenek, ahol kipihenhetik magukat.

Dia

 	Skorpió 	A Skorpiók vonzódnak a luxushoz, mely a lakberendezésben is megmutatkozik. Válassz fekete-fehér színeket vörös árnyalatokkal kombinálva, és állatmintás vagy bőrből készült kiegészítőket.

Skorpió

A Skorpiók vonzódnak a luxushoz, mely a lakberendezésben is megmutatkozik. Válassz fekete-fehér színeket vörös árnyalatokkal kombinálva, és állatmintás vagy bőrből készült kiegészítőket.

Dia

 	Nyilas 	Nyilasként távol áll tőled a minimalista egyszerűség. Szereted halmozni a tárgyakat, bútorokat, így eklektikus gazdagsággal rendezheted be a lakásod. Kedveled a különböző kultúrák tárgyait és a látványos berendezési kellékeket.

Nyilas

Nyilasként távol áll tőled a minimalista egyszerűség. Szereted halmozni a tárgyakat, bútorokat, így eklektikus gazdagsággal rendezheted be a lakásod. Kedveled a különböző kultúrák tárgyait és a látványos berendezési kellékeket.

Dia

 	Bak 	Bakként egyszerűségre törekszel, ám igényes és kifinomult vagy, érdemes arra törekednek, hogy a berendezés is ezt tükrözze. A letisztult formák és a zártság szeretete jellemző rád, a szürke színek, a fém és a terrakotta kombinációjával érdemes kísérletezned.

Bak

Bakként egyszerűségre törekszel, ám igényes és kifinomult vagy, érdemes arra törekednek, hogy a berendezés is ezt tükrözze. A letisztult formák és a zártság szeretete jellemző rád, a szürke színek, a fém és a terrakotta kombinációjával érdemes kísérletezned.

Dia

 	Vízöntő 	A modern, futurisztikus bútorok illenek hozzád, és a világos színek, valamint a türkizkék. Engedd szabadon a fantáziádat, és válassz formatervezett bútorokat. Rendezd el szellősen, hogy maradjon elég szabad tered. A tárgyaidat inkább zárt szekrényben tarsd, ez növeli a rend érzetét.

Vízöntő

A modern, futurisztikus bútorok illenek hozzád, és a világos színek, valamint a türkizkék. Engedd szabadon a fantáziádat, és válassz formatervezett bútorokat. Rendezd el szellősen, hogy maradjon elég szabad tered. A tárgyaidat inkább zárt szekrényben tarsd, ez növeli a rend érzetét.

Dia

 	Halak 	Halakként egy melegséget sugárzó, pihe-puha otthonban érzed jól magad. A kényelem fontos számodra, ezért úgy rendezd be lakásod, hogy az áramlás érzetét keltse. Ehhez segítségedre lehetnek a textíliák, ágytakarók és lágyan hullámzó függönyök, de elhelyezhetsz csobogót, kutat vagy akváriumot is.

Halak

Halakként egy melegséget sugárzó, pihe-puha otthonban érzed jól magad. A kényelem fontos számodra, ezért úgy rendezd be lakásod, hogy az áramlás érzetét keltse. Ehhez segítségedre lehetnek a textíliák, ágytakarók és lágyan hullámzó függönyök, de elhelyezhetsz csobogót, kutat vagy akváriumot is.

Ezt is szeretjük
Szerző: Papp Zoé
Fotó: