Milyen jegyben születtél? Ezt a színt viseld, hogy bevonzd a szerelmet!
A színek nagy hatással vannak az érzelmekre. Nézd meg, mit viselj, hogy könnyebben rád találjon a szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden egyes csillagjegyhez tartoznak olyan színek, melyek abban segítenek a jegy szülötteinek, hogy megtalálják a szerelmet.

Az adott színek feloldják az érzelmi ellentmondásokat, harmóniát teremtenek, segítenek abban, hogy tisztán láss, illetve nyitottá válj a megfelelő kapcsolat felé. Nézd meg, melyik a te színed!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hordj magadon minél több pirosat, mert ez a szerelem és a termékenység színe. Pozitív energiával tölt fel, és bátorságot ad, ha arra van szükséged. Ha pirosat viselsz, megemelkedik a testhőmérsékleted, a vérnyomásod, de az adrenalinszinted is, így készen állhatsz a hódításra. A piros méregtelenítő ereje kitisztítja az elmét és a lelket, elűzi a negatív gondolatokat, így semmi sem állhatja útját az új szerelemnek.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha szeretnél vonzalmat ébreszteni, viselj rózsaszínt, a feltétel nélküli szeretet színét. Ez megnyitja a szívedet, és elhárítja az akadályokat a gyengéd érzelmek elől. Megvéd a csalódástól, elhozza az elme békéjét, valamint enyhíti a szerelmi bánatot. A rózsaszín másokat is a te barátságos rezgéseidre hangol. Kevésbé szenvedélyes szín, mint a piros, finoman kedves energiákat hordoz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A te színed a citromsárga, mely az intellektuális felkészültség és az inspiráló gondolatok színe. Ha kedvetlennek vagy szomorúnak érzed magad, elevenséggel és optimista gondolatokkal tölt fel. Megszabadít a múlt nyomasztó érzelmi csomagjától, és nyitottá teszi a szíved az új érzések felé. A sárga emellett segít abban, hogy megőrizd az alakod, és a bőr egészségére is jó hatással van.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A fehér, az ezüst, de a szürke is segíthet neked abban, hogy megtaláld a szerelmet. A fehér tisztasága megnyugtat, valamint megszabadítja az elmét az akadályozó gondolatoktól. A szürke érzékennyé tesz a megérzésekre, és abban támogat, hogy jókor legyél jó helyen. Ha valamilyen ezüstékszert is viselsz, az segít abban, hogy elbűvöld az ellenkező nemet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az aranyos, narancssárgás árnyalatok melegséget sugároznak, illetve jó érzéssel töltenek el. A narancssárga abban segít, hogy feléleszd a benned alvó szenvedélyt - nyitottságot sugároz a többi ember felé, és napfényre hozza a rejtett tulajdonságaidat. Gyógyítja a szakítás utáni fájdalmat, illetve segít stabilizálni az érzelmeket. Rendbe teszi az étvágyad, miközben feloldja az ideges szorongást is.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A földszínek vannak a legjobb hatással a szerelmi életedre. Hordj sötétbarnát, zöldet, de akár mélykéket is, melyek megerősítik a magabiztosságot és megnyugtatják a feszült idegeket. Feloldják a csalódástól és kudarctól való félelmet, így bátor kezdeményezővé tesznek. A zöld érzelmi egyensúlyt hoz az életedbe, oldja a szívcsakra blokkjait, valamint begyógyítja az érzelmi sebeket.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A kék és a zöld halvány, pasztelles árnyalatai erősítik a nőiességet és segítik a csalódás utáni gyógyulást. Egyensúlyt teremtenek, és termékenységet hoznak az életedbe. Fokozzák kapcsolatteremtő képességedet, megszabadítanak a felesleges gátlásoktól, valamint feloldják az önromboló gondolatokat. Viseld ezeket a színeket, illetve légzőgyakorlatok közben vizualizáld őket.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió szerelmi színei a bordó és a gesztenye árnyalatai, melyek a jegy szülötteinek aktivitására, kezdeményezőkészségére és szenvedélyére rímelnek. Ám mindeközben megóvnak az elhamarkodott döntésektől, és segítenek abban, hogy jobban kifejezd érzéki énedet. Erőt adnak, erősítik a társas kapcsolatokat, továbbá dinamizmust és változást hoznak az életedbe, ha szükség van rá.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A sötétkéktől a liláig terjedő árnyalatok segítenek abban, hogy csendes magabiztossággal hódíts. Megszelídítik a haragot, csökkentik a frusztrációt. A lila kreatív energiákat hordoz, és segít valóra váltani érzelmi, spirituális kívánságaidat. Megoldást találhatsz a nehéz érzelmi helyzetekre, ha a kék segít a tisztánlátásban és abban, hogy észrevedd és felismerd a megfelelő társadat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A fekete nem csak elegáns, de megadja azt a biztonságérzetet is, melyre a hódításhoz és olykor a közösségi élethez is szükséged van. Nem kell attól félned, hogy valaki nem tartja tiszteletben a határaidat. Sok kultúrában a fekete a termékenység szimbóluma és a végtelen körforgás megjelenítője. Arra emlékeztet, hogy mindig, amikor véget ér valami, kezdődik valami új.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A türkizkék magabiztos nyugalommal tölt el, mely garantáltan rád vonzza az ellenkező nem tekintetét. Közelebb hoz a többi emberhez, oldja az elszigetelt magányt. Ez a szín felfrissít, és feloldja az érzelmekkel szembeni gyanakvásodat, így segít mások szeretetének elfogadásában és abban, hogy megfelelően fejezd ki a saját érzéseidet is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Mivel gyakran elsősorban az önszeretettel adódnak problémáid, mely a mások iránti szeretet alapja, elsősorban a zöld, az indigó és a lila segíthetnek abban, hogy megtanuld minél inkább elfogadni, értékelni és szeretni önmagadat. Ezek segítenek abban, hogy utat engedj valódi vágyaidnak, erősítik a hitedet, így, ha megérkezik az ideális társad, képes leszel befogadni az életedbe.

Neked melyik a kedvenc színed?

Ezt is szeretjük