Milyen jegyben születtél? Ez a te karmikus küldetésed
Nézd meg, mire érdemes odafigyelned, hogy ne bolyongj tanácstalanul az életutadon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden csillagjegy különleges, meghatározott küldetéssel, illetve az ahhoz szükséges eszköztárral született le a Földre, mindezt pedig a születési időpont is nagyban befolyásolja.

A születésedkor az égbolton látható bolygóállás elárulja, mely gyengeségeiden kell úrrá lenned, mely erősségeidet használhatod, és hogy milyen titkolni vágyott tulajdonságaidból kovácsolhatsz erényt. Ha tudni szeretnéd, milyen feladattal érkeztél, olvasd el a horoszkópot.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként olyan energiamennyiséggel és lendülettel rendelkezel, ami megkönnyíti, hogy elérd a céljaidat, ám közben más emberek tolakodónak találhatnak, és úgy érezhetik, nem tartod tiszteletben a határaikat. Ezért a másokkal való kapcsolatodat érinti a küldetésed, ami nem más, mint hogy megtaláld az egyensúlyt az önérvényesítés és mások érdekeinek figyelembevétele között.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként megnyugtató jelenség vagy, aki stabilitást hozhat más emberek életébe, és valószínűleg könnyű kapcsolódni hozzád. Ám előfordulhat, hogy túlzottan kényelmessé válsz, esetleg feladod a személyes céljaidat, vagy hagyod, hogy a körülmények rád telepedjenek, ami nem visz előre a karmád megtisztításában. Az a küldetésed, hogy megtanuld érvényesíteni az akaratodat, és képviselni az érdekeidet akkor is, ha az másnak nem teszik.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként szellős jegyben születtél, és nem kizárt, hogy gyakran két centivel a föld felett jársz. A problémamegoldást valószínűleg intellektuális szinten kivitelezed, ám ha folyton a  fejedben tartózkodsz, nem kapsz reális képet a valóságról, és félrevezetheted magad, de másokat is. Küldetésed, hogy visszatérj a testedbe, és fizikai szinten is boldogulj. Figyelj jobban ösztöneid és vágyaid szavára, valamint tested jelzéseire, és hagyd, hogy olykor ezek irányítsanak.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként különösen fontosnak tartod, hogy szerető otthon és megbízható emberek vegyenek körül, ám hogy ki a megbízható, az esetedben nagyon is szubjektív. Igen sok bizonyosságra van szükséged, állandó igazolási kényszered viszont könnyen elbizonytalanítja a másik felet - és kész is van az ördögi kör. Fontos feladatod, hogy úgy vállald az igényeidet, hogy közben bizalmat szavazol a másiknak, és figyelembe veszed, hogy mások is lehetnek hozzád hasonlóan sebezhetők.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként fontos küldetésed az önkifejezés, illetve kreativitásod kibontakoztatása - ne pazarold el a tehetséged. Nem kizárt, hogy számos elbizonytalanító akadállyal találkozol az úton, amely személyiséged kibontakoztatása felé vezet, de ne add fel, mert nagy jutalom vár rád: a személyes szabadságod. Ez az, amiért érdemes küzdened, mert így válhatsz a többi embernek is hasznára.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként valószínűleg minden helyzetben igyekszel magadnál tartani az irányítást, és minél előbb tudni, mi fog következni. Ez sok helyzetben nem hátrány, máskor viszont inkább a spontaneitás visz előre, illetve az, ha ráhagyatkozol a másik emberre vagy éppen a sorsra. A körülmények iránti bizalmat érdemes tehát fejlesztened, és ha ez párosul remek szervezőkészségeddel, beteljesítheted a karmád.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként valószínűleg folyamatos egyensúlyozásban vagy a saját akaratod és mások elvárásai között. Talán annyira szeretnéd, ha szeretnének, hogy ezzel beáldozod az érdekérvényesítő képességedet, illetve az önállóságodat - pedig sokak szemében éppen az tehet vonzóvá, ha kiállsz magadért. Fontos feladatod, hogy megtaláld az egyensúlyt a kettő között, és rájöjj, hogy sokszor nem csak egyféleképpen dönthetsz. Így teljesítheted be a karmádat, és hozhatsz harmóniát és szeretetet mások életébe.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Temperamentumos Skorpióként fontos feladatod, hogy másokban is feléleszd a szenvedélyre való képességet, anélkül, hogy elégetnéd őket a sajátoddal. Fontos, hogy megtanuld a mások iránti türelmet, mert így segíthetsz nekik, hogy felfedezzék magukban azt, ami számodra is értékes. Kiváló vezetői hajlamaidról se feledkezz meg - keresd meg azokat az életterületeket, ahol kamatoztathatod ezt a képességed.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként egyenes és őszinte vagy a többi emberrel, amit valószínűleg nagyra értékel a környezeted. Ám olyanok is szép számmal akadnak, akiknek nehezére esik elfogadni az éleslátásodat. Ne bizonytalanítson el, ha mások másképp gondolják, ha nem bántóak a szándékaid és az előadásmódod, nincs okod eltitkolni, mit érzel. Fontos feladatod, hogy másokat lelkesíts, és felkeltsd bennük az igazság és őszinteség iránti vágyat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként nem kizárt, hogy különösen erős karmikus nyomás nehezedik rád, mert jegyed a szigorú Szaturnusz uralma alatt áll. Bármibe is fogj, valószínűleg nem adod fel addig, amíg valami eredményt nem látsz, ám talán lesújtó ítéletet hozol arról, aki engedékenyebben viszonyul magához. Karmikus feladatod, hogy tedd a dolgod, és másoknak megmutasd a hagyományok értékét, de az ítélkezést hagyd a felsőbb erőkre - magaddal szemben is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként különleges spirituális erővel rendelkezel, amely nem mindennapi metafizikai belátást tesz lehetővé számodra a mások számára rejtett területekre. Az egyik karmikus küldetésed, hogy a magasabb szintű bölcsességet közvetítsd az többi ember számára is. Ám vedd figyelembe, hogy mások sokkal inkább kötődnek a matériához, és ha túl hirtelen osztod meg velük a megfigyeléseidet, akár habókosnak is láthatnak.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként a karmád lehetőséget ad arra, hogy folyamatos szeretetben és áramlásban tartózkodj, illetve más embereknek is vigaszt nyújts, és rávezesd őket a ráhagyatkozás művészetére. Ám könnyen megkísérthet az önsajnálat, de akár az önpusztítás örvénye is - ne hagyd, hogy lehúzzanak. A lényedből áradó kedvességre szüksége van a többieknek, és ha adsz nekik, viszonozni fogják.

OLVASD EL EZT IS!

karmikus no
  • nyugati horoszkóp
  • 2012-es horoszkóp

Mi a karmikus feladatod 2012-ben?

Ezt is szeretjük