Milyen jegyben született a férfi? Ilyen számára az ideális nő
Kíváncsi vagy, milyen női jellemvonások fontosak a pasinak? Horoszkópjából kiderül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csillagjegyek olyan általános tulajdonságokkal ruházzák fel viselőjüket, amelyekből könnyen lehet következtetni bizonyos elvárásokra.

Ha szeretnéd tudni, hogy a férfi milyen jellemvonásokat keres a nőben, akkor olvasd el a horoszkópját!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos csillagjegyű férfi szerint az ideális nő sikeres, pontosan tudja, hogy mit akar, és azt mindig el is éri. Ha benned megvan a fentiek együttese, akkor biztos lehetsz benne, hogy lenyűgözöd a Kos férfit. Ugyanakkor elvárja, hogy a nő átengedje neki a domináns fél szerepét, ez ugyanis magabiztossággal tölti el.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika csillagjegy szereti az életet, és ugyanezt várja el a kiszemeltjétől is. A számára ideális partner megbízható, fontosnak tartja természetességet, továbbá képes élvezni a szerelmet. A jegy szülötte ragaszkodik a jól bevált dolgokhoz, a hagyományokhoz, így elvárja, hogy választottja megfeleljen a tipikus női szerepeknek, és hogy a kapcsolat mindennél fontosabb legyen számára.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyében született pasi olyan nőt szeret maga mellett tudni, aki rugalmas és közvetlen, és akinek a társaságában sosem unatkozik. Szereti, ha párja spontán ötleteivel lenyűgözi őt, és ha kreativitása motiváló hatással van rá. A szerelemben nagyon elkötelezett, és ugyanezt az odaadó hűséget várja el a párjától is. Ráadásul fontos számára, hogy mindig ki tudja önteni a lelkét neki.

Mi vár rád a szerelemben?
Ha szeretnéd megtudni, mit tartogat a pároddal közös jövőtök, akkor hívd segítségül a szerelmi számmisztikát!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák csillagjegyű férfi tipikusan a védelmező anyatigrist keresi a párjában, aki bármikor kiáll mellette, ha a helyzet megkívánja. Igényli továbbá az odafigyelést, a törődést és a meghittséget. Különösen fontos számára, hogy amikor az érzelmeiről van szó, akkor hallgatóságra találjon, mert a lelki világa nagyon érzékeny.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegy alapvetően rivaldafénybe született, így azt az ízig-vérig nőt keresi, akivel bárhol meg lehet jelenni, és aki szeret szórakozni. Persze, korántsem felületes, a nagy szív számára ugyanolyan fontos, mint az, hogy a középpontban legyen. Lényeges momentum az Oroszlán szemében az is, hogy a párja felnézzen rá, és imádja őt. Ha nem érzi, hogy áhítattal csodálják, akkor könnyen odébbáll.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyű férfi a praktikus megoldások híve, az ideális partnerről kialakított képe egy megbízható nőt ábrázol, aki azonnal felismeri a lényeget, és minden helyzetben megtalálja a megoldást. Értékeli a a szolid kapcsolatot, mert ösztönösen vonzza a természetes egyszerűség. Azt a társat keresi, akivel a mindennapokban is megtalálja  a közös hangot, és akire a kritikus helyzetekben is számíthat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi azt a bájos nőt keresi, aki vonzódik a művészetekhez, illetve akinek az övéhez hasonló az érdeklődési köre. Ez azért lényeges számára, mert szívesen van társaságban, szereti a jó hangulatot, és csak egy szellemileg egyenrangú pár társaságában tudja magát jól érezni. Persze, hasonlóan fontos neki a szerelem is, ám érzéseiről nem szeret beszélni, és elvárja, hogy a párja se nyaggassa ilyesmivel.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió szereti a kihívásokat, így a tökéletes partnerben is a titokzatos, nem túlzottan könnyen megkapható végzet asszonyát keresi. Előnyben részesíti az egyenességet, míg a manipulációt mindennél jobban megveti. Féltékeny természet, aki elvárja, hogy ne csak hűséget, de vakságot is fogadjon a párja. Fontos számára, hogy a nőnek villámgyors észjárása és éles nyelve legyen, mert imádja a drámai helyzeteket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas csillagjegyű férfi a toleranciát és az optimizmust mindennél többre értékeli. Az ideális partnerben egyben színvonalas beszélgetőtársat is keres, akivel nemcsak az élet nagy kérdéseit, de a jövőt is megvitathatja. A sokszínűség és a különlegesség vonzza, nem szereti a már megszokott dolgokat, így csak olyan nőt tud maga mellé elképzelni, aki képes a folyamatos megújulásra.

Összeilletek a pároddal?

A szerelmi életetekről és arról, hogy vajon tényleg passzoltok-e a pároddal, többet megtudhatsz a szerelmi számmisztika segítségével.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak csillagjegyű férfi mindig tudja, mit akar, így egy olyan megbízható társat keres, aki a lényeget tartja szem előtt, és tudatosan éli az életét. Magas elvárásokat támaszt a párjával szemben, és nem elégszik meg a látszatmegoldásokkal. Megköveteli azt is, hogy közösen dolgozzanak meg a kapcsolat sikeréért. Őszinteséget és állhatatosságot vár el a másik embertől, cserébe hűséget és becsületességet ad.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi kedveli az egyediséget, így a nőben is ezt keresi - olyan különleges és spontán társra vágyik, aki bármelyik pillanatban képes meglepetést okozni neki. Szereti, ha a kapcsolatban a hagyományos minták felborulnak, és ezáltal valami új és izgalmas dologban vehet részt. Óriási szabadságigénye van, fontos számára, hogy a párja teret adjon neki.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a férfi a Halak jegyében látta meg a napvilágot, azt az idealista nőt keresi, aki nemcsak a valóságban, hanem az érzékek, érzések világában is a társa lehet. Ösztönös odaadása és érzékenysége következtében szinte magától értetődően keresi a másik emberben ugyanezeket a tulajdonságokat, ám ha nem találja meg, könnyen lemond szerelméről. Elvárásainak megfelelni nem egyszerű dolog.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp
tükrében
című könyve alapján készült.

A könyv segítséget nyújt társad megtalálásához, valamint a párkapcsolat-asztrológia megértéséhez. A párkapcsolat-asztrológia elsősorban két horoszkóp hasonlóságát és egymást kiegészítő elemeit vizsgálja, segít az eltérések megértésében, és megoldási javaslatokat ad a kritikus helyzetekre. Brigitte Theler könyve segítséget ad ahhoz, hogy felismerd feladataidat, személyiséged fejlesztésének leghatékonyabb módját, valamint kapcsolataid vezérfonalát és a leginkább hozzád illő kapcsolattípusokat.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 833 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

kek bluz
  • szerelem
  • vénusz

Hol áll a Vénuszod?

Ezt is szeretjük