Milyen jegyben született a férfi? Így tarthatod meg a japán horoszkóp szerint
Nem vagy benne biztos, hogy mit akar a férfi? A japán horoszkóp belátást enged a titkaiba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiakon nehéz lehet kiigazodni, mert általában nem szívesen beszélnek az érzelmeikről, esetenként pedig félreérthetően kommunikálnak.

Ám a japán horoszkóp megvilágíthatja a személyiség rejtett oldalait és a ki nem mondott igényeket. Ha tudni szeretnéd, mit vár a kapcsolatban, nézd meg a párod horoszkópját!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Az Ippaku jegyűek számára fontos a hivatásuk, de szeretik a kezükben tartani a dolgokat a magánéletükben is. Annak örülnek, ha a társuk támogató hátteret nyújt számukra mindehhez. Olykor - a látszat ellenére - túl érzékenyek lehetnek, és könnyen magukra veszik az ártatlan megjegyzéseket is, vagy sarokba szorításnak érzik a kérdezősködést. Ha meg akarod tartani a párod, ne kritizáld őt bántó módon, és tartsd tiszteletben az igényét az egyedüllétre.

Jikoku - Fekete föld

A Jikokuk az ismeretlenek szemében gyakran nyersnek tűnnek, ami nyíltságukból és szókimondásukból is adódik. A Jikoku férfi olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan nem jön zavarba az őszinteségtől, elmondja, mire vágyik, és akár vitába is száll vele az érdekeiért - de közben nem akarja a másik felet halálra sebezni. Ha meg akarod tartani a párod, nem árt, ha kellő humorral és öniróniával rendelkezel, ami segít a konfliktusok elsimításában.

Sanpeki - Türkiz fa

A kíváncsi és kalandvágyó Sanpeki hajlamos lehet az unalomra, ezért olyan társra vágyik, aki nyitott az újdonságokra és a merész ötletekre, és örül, ha társa osztozik a hobbijában. Ha meg akarod tartani, fogadd el a kedélyhullámzásait és a szabadságvágyát, és ne akard őt az általad elképzelt formába önteni. A vele való kapcsolatban különösen nagy hasznodra válik a rugalmasság.

Shiroku - Zöld fa

A Shiroku különösen szenvedélyes, olykor hirtelen jegy, túlfűtöttsége pedig gyakran spontaneitással párosul. Társától azt várja, hogy biztos pontot jelentsen az életében, akibe olykor belekapaszkodhat, és aki olyannak szereti őt, amilyen. Ha meg akarod tartani, fontos, hogy bízz benne, akkor is, ha túlontúl szertelennek tűnik. Örül neki, ha hozzá hasonlóan képes vagy lelkesedni, és kimutatni a szereteted.

Goo - Sárga föld

A Goo jegyűek intellektuális kalandorok, akik számára a szellemi élet legalább olyan fontos, mint a fizikai. Olyan társ mellett érzik jól magukat, aki hozzájuk hasonlóan önálló és kreatív, és a szellemiekben is partner. Ha meg akarod tartani a párod, szabadulj meg a görcsösségtől. Ha nem azt várod tőle, hogy kiegészítsen, és megvan a saját érdeklődési köröd, akkor boldog kapcsolatban élhettek.

Roppaku - Fehér fém

A Roppaku férfinak klasszikus elvárásai vannak a párkapcsolat terén. Akkor marad melletted, ha te is a hagyományos szereposztást követed, minden körülmények között szem előtt tartva a hűséget és az őszinteséget, de esetenként nem félsz attól sem, hogy a sarkadra állj. A Roppakuk gyakran abból érzik a törődést, ha kicsit rájuk pirítanak, és megmondják nekik, ami nem tetszik - és cserébe nem sértődnek meg, ha a Roppaku is hasonlóan jár el.

Shichiseki - Vörös fém

A Shichiseki számára a türelem és a higgadt racionalitás különösen keresett tulajdonságok, mivel ő maga épp ezekkel áll hadilábon. Olykor lobbanékony, hirtelen lehet, de ezzel nem akar másokat bántani, egyszerűen ilyen a természete. Akkor tudod megtartani, ha ezt felismered, és nem hagyod, hogy pillanatnyi érzelmei átragadjanak rád. A vitában az érvelést részesítsd előnyben a támadással szemben.

Happaku - Fehér föld

A Happaku olykor elbizonytalanodik önmagában és az élet dolgaiban, bár nagyon nem szeretné, ha ezt mások is észrevennék, és főleg azt nem, ha szóvá is tennék. Olyan társra vágyik, aki képes szemet hunyni a gyengeségei felett, és időről időre megerősíti abban, hogy szereti őt. A dicsérettől és az elismeréstől a Happaku szárnyakat kap, ezért, ha vele akarsz maradni, ne spórolj ezekkel.

Kyushi - Vörös tűz

A Kyushi általában igényli, hogy központi szerepet tölthessen be az adott társaság életében. Add tudtára, hogy fontos számodra és felnézel rá, mert szüksége van a megerősítésre. Sosem igazán biztos abban, hogy mi esik jól a párjának, illetve mit vár tőle. Ugyanakkor szeret örömet szerezni, és ha sikerül neki, az még inkább elmélyítheti a másikhoz való kötődését. Bátran beszélj neki az igényeidről - arról is, ha hogy mi zavar, és arról is, hogy minek örülsz.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • horoszkóp
  • japán horoszkóp

Milyen nőre vágyik a pasi?

szoke lany
  • tibeti horoszkóp
  • szerelmi horoszkóp

Mikor jön el életedbe az Igazi?

Ezt is szeretjük