Milyen gyermekkori sebek befolyásolják napjaidat?
Aszcendensed megmutatja
Felnőtt személyiséged nagymértékben függ attól, milyen rossz hatások értek gyerekként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyermekkor az egyik legszebb időszak az ember életében. Ugyanakkor előfordulhat, hogy közben olyan fájó lelki sérüléseket szerzel, melyeket aztán egy életen át cipelsz magaddal, és komoly hatással lesznek a sorsod alakulására.

Ha azonban tisztában vagy vele, hogy pontosan mik is ezek a sérelmek, talán könnyebben oldod fel őket.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

A Kos aszcendens hatására már gyermekként is meglehetősen akaratos és önfejű voltál. Ám szüleid sok esetben mégsem engedték, hogy kellően önálló légy, ezzel pedig megfosztottak téged az erődtől. Emiatt a saját sorsoddal kapcsolatban igen nehezen hozol döntéseket, sokat töprengsz, mi is lenne a jó megoldás. Emellett viszont tudatosan vagy tudattalanul beleavatkozol mások életébe - így kompenzálva azt, hogy a személyes dolgaidat nem tudod megoldani.

Bika

A horoszkóp szerint komolyabb elhatározásaidat, cselekedeteidet rendszerint alárendeled a számodra fontos emberek igényeinek. Olykor szinte görcsösen igyekszel megfelelni környezetednek. Mindez abból fakadhat, hogy már gyermekkorodban is ezt a módszert tartottad a legeredményesebbnek ahhoz, hogy megszerezd szüleid szeretetét. Sajnos azonban ez sokszor nem vált be. Úgy, ahogy akkor, ma is problémákba ütközhetsz ezzel a módszerrel.

Ikrek

Kisgyermekként sem voltál kimondottan hallgatag. Kommunikáció utáni erős vágyadat szüleid sokszor kihasználták, így a te szereped lett a családban az emberek összekötése. Mindezt nehezen élted meg, ám idővel hozzászoktál a feladathoz. Az Ikrek aszcendens miatt a mai napig jellemző rád, hogy, bár a saját életeddel kapcsolatban bizonytalan vagy, környezetednek folyton-folyvást tanácsokat osztogatsz. Pedig felnőtt fejjel érdemesebb volna inkább önmagadra koncentrálnod.

Rák

A horoszkóp szerint egész életedben igen erős volt benned az az igény, hogy tartozz valahová, és nélkülözhetetlen légy. Gyermekként azt remélted, hogy áldozatkész szeretetedért majd visszakapsz valamit környezetedtől. Erre várva azonban mindig túlságosan odafigyeltél másokra. Döntéseidet felnőttként rendszerint alárendeled mások érdekeinek, minek következtében tudat alatt haragszol környezetedre, hiszen tisztában vagy vele, hogy feláldoztad önmagad. Légy egy kicsit önállóbb!

Oroszlán

Aszcendensed gyökerei mélyen a hatalomba ágyazódnak. Gyermekként valószínűleg nem egyszer próbálták letörni irányítás utáni vágyadat - amivel sok fájdalmas pillanatot szereztek neked. Ahelyett azonban, hogy összetörtél vagy behódoltál volna, benned csak tovább erősödött a hatalomvágy. Épp ezért minél többször igyekeztek elnyomni téged, annál erőteljesebb személyiség vált belőled. Arra azonban érdemes figyelned, hogy a zsarnoki szintig ne juss el.

Szűz

A horoszkóp szerint gyermekként igen kötelességtudó és szófogadó kislány voltál. Ez a fajta viselkedés részben belülről fakadt, részben így próbáltad elnyerni szüleid szeretetét. Sajnos azonban érzéseidet rendszerint közvetett módon fejezted ki, amit környezeted nem mindig érzékelt, ennek eredményeképp pedig nem kaptál elegendő szeretetet. Mindezek miatt felnőttként igen nehezedre esik kimutatni az érzéseidet, így gondjaid adódhatnak a párkapcsolatban.

Mérleg

Könnyen előfordulhat, hogy a családba érkezésed egyfajta űrt töltött be szüleid életében, és gyermekkorod is ennek jegyében telt. Anélkül, hogy tudtál volna róla, megfeledkeztél saját személyiségedről, és valaki mássá váltál. Mindez pedig igen komoly érzelmi problémát okozott számodra. Felnőttként is gyakran érzed, hogy valaki másnak kell lenned ahhoz, hogy környezeted elfogadjon. Mérleg aszcendensed mellé agy adag bátorságra lesz szükséged ahhoz, hogy önmagadat add.

Skorpió

A horoszkóp szerint rendkívül megértő, érzékeny gyermek voltál. Gyakran vetted magadra szüleid problémáit, fájdalmait, mert úgy érezted, ha neked is rossz, azzal valamit könnyíthetsz a lelkükön. Sajnos ezt ők nem vették észre, így nem szabadíthattak meg téged ettől a tehertől. Ez a szokásod felnőttkorodra is megmaradt, de olyannyira jól álcázod, hogy kevesen tudják ezt rólad. Ne félj megmutatni érzékeny lelkedet a külvilágnak - az állandó rejtőzködés ugyanis könnyen felőrölhet.

Nyilas

Gyermekként igen erősen vágytál szüleid szeretetére és elfogadására. Éppen emiatt Nyilasként nagyon megviselt, hogy nem úgy kaptad meg ezt az érzelmet, ahogyan elvártad volna. Könnyen lehet, hogy kevesebb ölelés és több féltés jutott számodra, ez pedig komoly sérülést okozott a lelkedben. Mindezek miatt felnőttként már nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ami hosszabb távon könnyen okozhat nehézségeket a baráti kapcsolatokban, illetve különösen a szerelem terén.

Bak

Senki sem születik felnőttebbként, mint te. Aszcendensednek köszönhetően már egészen kicsi korodtól fogva igényed volt arra, hogy komolyabb felelősséget vállalj. Ezt a fajta törekvésedet azonban szüleid kinevethették, ami lelki sérülést okozhatott számodra. Éppen emiatt felnőttkorodra még erőteljesebben él benned a vágy, hogy minden szálat a kezedben tarts. Ez a fajta túlzott komolyság azonban az élet sok területén megnehezíti a helyzeted.

Vízöntő

Mindig is érezted, hogy valahogy kívülálló, különc ember vagy. A horoszkóp szerint már gyermekként sem kötődtél annyira a családodhoz, mint a kortársaid. Szüleid időnként igyekeztek rád erőltetni bizonyos kötöttségeket, amivel könnyen előfordulhat, hogy csak azt érték el, hogy még jobban eltávolodtál tőlük. Emiatt felnőttként sem akarsz tagja lenni egyetlen társaságnak sem, és, bár nem érzed jól magad ettől, amolyan magányos farkas típus vagy.

Halak

A Halak aszcendens hatására nagyon erősen vágytál családod szeretetére. Olyan mértékű szeretetre lett volna szükséged, amit szüleid valószínűleg nem tudtak megadni neked. Emiatt mély érzelmi sebeket szereztél, ami a felnőtt életedre is erős hatással van. Igen erősen vágysz a másikban való feloldódásra, ha pedig nem kapod meg a kellő érzelmi megerősítést, pillanatok alatt bezárkózol. Ezek az érzelmi hullámverések pedig nehezen követhetőek a másik ember számára.

Cikkünk Ingrid Zinnel Családi konstelláció a horoszkópban című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kislany
  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

Ezt is szeretjük