Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzád
Nézd meg, ki mellett találhatod meg a boldogságot!

Dia

 	Hétfő  	Ha hétfőn születtél, a vidámság és kedélyesség fontos tulajdonságai lehetnek annak a férfinak, aki mellett megtalálod a helyed. Nem nélkülözi a játékosságot sem, optimista, nyitott szemléletű és nem veszi túlságosan komolyan a dolgokat. Mindezzel ellensúlyozhatja melankóliára és befelé fordulásra való hajlamát.

Hétfő

Ha hétfőn születtél, a vidámság és kedélyesség fontos tulajdonságai lehetnek annak a férfinak, aki mellett megtalálod a helyed. Nem nélkülözi a játékosságot sem, optimista, nyitott szemléletű és nem veszi túlságosan komolyan a dolgokat. Mindezzel ellensúlyozhatja melankóliára és befelé fordulásra való hajlamát.

Dia

 	Kedd  	Ha kedden születtél, valószínűleg magad is energikus jelenség vagy, akinek talán a karrier sem elhanyagolható szempont az életében. Ambíciózus, vezető típusú férfi illik hozzád, aki terveket sző, képes teljes erőbedobással dolgozni a céljaiért, és a kapcsolatban is hajlandó viselni a nadrágot.

Kedd

Ha kedden születtél, valószínűleg magad is energikus jelenség vagy, akinek talán a karrier sem elhanyagolható szempont az életében. Ambíciózus, vezető típusú férfi illik hozzád, aki terveket sző, képes teljes erőbedobással dolgozni a céljaiért, és a kapcsolatban is hajlandó viselni a nadrágot.

Dia

 	Szerda  	Ha szerdán születtél, nem kizárt, hogy magad is intellektuális alkat lévén elbűvölnek az intelligens, de egyúttal humoros férfiak, akikkel nagyokat lehet beszélgetni, és szellemileg is egy hullámhosszon vagytok.

Szerda

Ha szerdán születtél, nem kizárt, hogy magad is intellektuális alkat lévén elbűvölnek az intelligens, de egyúttal humoros férfiak, akikkel nagyokat lehet beszélgetni, és szellemileg is egy hullámhosszon vagytok.

Dia

 	Csütörtök  	Ha csütörtökön születtél, valószínűleg a kreatív, ötlettel teli férfiak társaságában érzed jól magad. Elbűvölhet a szabad szellemük, és a korlátok lebontására tett kísérleteik, és tiszteled őket amiatt, hogy a saját útjukat járják.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, valószínűleg a kreatív, ötlettel teli férfiak társaságában érzed jól magad. Elbűvölhet a szabad szellemük, és a korlátok lebontására tett kísérleteik, és tiszteled őket amiatt, hogy a saját útjukat járják.

Dia

 	Péntek  	Ha pénteken születtél, valószínűleg te is romantikus, érzékeny személyiség vagy, ezért a klasszikus értékekhez ragaszkodó, udvarias, romantikus férfiak valók hozzád, akik nem felejtik el az évfordulókat sem.

Péntek

Ha pénteken születtél, valószínűleg te is romantikus, érzékeny személyiség vagy, ezért a klasszikus értékekhez ragaszkodó, udvarias, romantikus férfiak valók hozzád, akik nem felejtik el az évfordulókat sem.

Dia

 	Szombat  	Ha szombaton születtél, egy kalandvágyó, nyitott férfi személyében találhatod meg a nagy őt, aki téged is kirántgat a négy fal közül, és arra motivál, hogy folyamatosan átlépve a komfortzónádat, új élményekkel gazdagodj.

Szombat

Ha szombaton születtél, egy kalandvágyó, nyitott férfi személyében találhatod meg a nagy őt, aki téged is kirántgat a négy fal közül, és arra motivál, hogy folyamatosan átlépve a komfortzónádat, új élményekkel gazdagodj.

Dia

 	Vasárnap  	Ha vasárnap születtél, valószínűleg a szenvedély az egyik legfontosabb tényező számodra a kapcsolatban, ezért az érzékiség a számodra ideális társ talán leglényegesebb tulajdonsága. Nem elhanyagolható a kettőtök közt lévő kémia sem.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, valószínűleg a szenvedély az egyik legfontosabb tényező számodra a kapcsolatban, ezért az érzékiség a számodra ideális társ talán leglényegesebb tulajdonsága. Nem elhanyagolható a kettőtök közt lévő kémia sem.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fábián Emese
Fotó: