Csillagjegyed elárulja, miért leszel jó feleség: ezért imád majd a férjed
Tervezitek a házasságot? Vagy már egybe is keltetek? Tudd meg, milyen pár leszel feleségként.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyesek kellően rugalmasak ahhoz, hogy alkalmazkodjanak a házasságban a másik félhez, míg más csillagjegy szülötteinek ez nehezebben megy. Tudd meg, te milyen feleség leszel, és mi lesz az a dolog, amiért imádnivaló párt tudhat majd maga mellett a férjed.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ezerszer is átgondolod, mielőtt házasságra adnád a fejed. Gyorsan hódítasz, de szeretnél megfontoltan dönteni. Az ígéret nálad szent, ezért mindent elkövetsz, hogy tökéletes és harmonikus házasságod legyen. Extrém dolgaiddal és ötleteiddel mindig sikerül időről időre feldobni házaséleteteket. Párod ezt imádja benned a legjobban a házastársadként.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Érték- és hagyományőrző ember vagy, ezért szereted biztonságban tudni a dolgaidat. Nincs ez másként a házassággal sem: amikor örök hűséget fogadsz, azt komolyan is veszed. Kedveled a nagy felhajtást a menyegző körül. Jó vagy a kompromisszumkötésben, és okosan vitázol. Ezt és végtelen ragaszkodásodat szereti benned legjobban a férjed.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Számodra a házasság a teljes egyesülést és harmóniát jelenti. Éppen ezért nehezen találsz megfelelő párra, de amint ráakadtál, nincs több kétség. Fontos számodra a kommunikáció, szeretnél mindent a lehető legőszintébben megbeszélni a kedveseddel. A kimondott érzések egyre szorosabbra kötik a szerelmeteket. Érzelmes és vicces vagy egyszerre, amit a férjed imád majd benned.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Családi fészek, gyermek és tökéletes biztonság. Ha ez a néhány feltétel teljesül a házasság során, akkor nagy baj már nem lehet. Romantikus és - jó értelemben - régimódi típus vagy, akinek a család a világon mindennél fontosabb. Sajátos elveidtől és meggyőződésedtől szinte soha nem térsz el. Párod imádja benned a tyúkanyótermészeted.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyének szülötteként a te feladatod irányítani, illetve a család élére állni. Érdemes olyan férjet választanod, aki képes a háttérbe húzódni, majd onnan támogatni téged. Ennek ellenére ne akarj mindent egyedül megoldani, a házasság lényege éppen az, hogy már kettőben kell gondolkodnod. Párod a határozottságodért, az erődért nagyon szeret.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Felfogásodban a házasság egyfajta kötelesség, az élet rendje. Ha a Szűz jegyében születtél, gyakran hallgatsz az eszedre a szíved helyett - ám ez csak addig jó, amíg örömödet leled benne. Te inkább a háttérben rendezgeted a szálakat, ha azonban valami nagyon nincs ínyedre, egyetlen percig sem gondolkozol, rögtön párod tudtára hozod. Nagyszerű partner vagy jóban és rosszban is.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az esküvő komoly fordulópont az életedben. Ha ezt megelőzően nem is, ezután már biztos, hogy kettőben gondolkozol. Amennyiben párod ismeri a gyengéidet, és erősíti az önbizalmadat, nincs számotokra lehetetlen dolog. A harmónia és az egyensúly rendkívül fontos számodra, így minden mást kész vagy feláldozni a családi egyetértés érdekében. Arra azonban vigyázz, hogy ne, csak adj, kapj is cserébe! Párod jó lelkedért imád.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az egyébként is szenvedélyes lényed miatt a házasság a ragaszkodást és az elkötelezettséget jelenti neked. Úgy tekintesz az esküvőre, mint egy vadonatúj élet kezdetére, ami misztikus, spirituális, de leginkább érzelmes. Odaadásodért, a közös tervek iránti elkötelezettségedért, családcentrikusságodért fog nagyon szeretni a férjed, aki úgy érzi majd, valódi kincsre lelt.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Bár nem akarod elveszíteni szabadságodat, az esküvőt egy felemelő, szinte misztikus eseménynek tekinted, ami a boldogsághoz vezet. Ha párod hosszú évek után is érezteti veled, hogy mennyire különleges vagy számára, viszonyotok kiegyensúlyozott lesz. Ha érzed, hogy az idő múlásával megkoptak az érzései, elszomorodhatsz. Beszélgessetek sokat! Párod őszinteségedért imád.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A házasság rendszert és a biztonságot jelentheti számodra. Mivel életed minden területén szereted a kiszámíthatóságot és a világos dolgokat, megnyugvást jelent számodra, ha valaki elkötelezi magát melletted. Arra azonban vigyázz, hogy az állandóság ne váljon se rutinná, se unalmassá. Az önállóság és a kellő autonómia megőrzése évek múltán is fontos lehet. Párod imádja benned, hogy talpraesett és határozott vagy.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nem vagy túlságosan házasságpárti, félsz a csalódástól, a kötöttségtől. Ám, ha belemész, akkor minden energiádat arra fordítod, hogy a legtökéletesebb házaséletet és a lehető legharmonikusabb kapcsolatot biztosítsd. Túlzott igyekezeted miatt gyakran lehetsz féltékeny. Erre érdemes figyelned. Párod azt szereti benned legjobban, hogy hajlandó vagy közösen küzdeni a célokért.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak jegyednek köszönhetően a házasság érzelmi önkifejezést jelent számodra. Nagyon komoly döntés, ezért sokáig tart, míg valóban elhatározod magad. A házasságban mindent megadsz a másiknak, szeretnéd, ha maradéktalanul boldog lenne veled. Érdemes azonban vigyáznod a túlzott önfeláldozással. Párod nagy szívedért szeret legjobban.

OLVASD EL EZT IS!

par vizparton piknik
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Milyen vagy a szerelemben?

Ezt is szeretjük