Milyen embereket vonzol?
Kínai horoszkóp
Hozzád hasonlókkal vagy a veled merőben ellentétes gondolkodású emberekkel kötsz ismeretséget? Íme, kapcsolataid alakulásának okai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gondolkodtál már azon, hogy az életedben fontos szerepet játszó emberek egyes pozitív vagy negatív személyiségjegyei megegyeznek? Néhányan a közöttetek lévő hasonlóság miatt vonzódnak hozzád, mások vélt vagy valós hibáik révén egyfajta tükröt tartanak eléd. A megfejtést tehát nem bennük, hanem magadban érdemes keresned.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A Patkány jegyedre jellemző nagyvonalúság és segítőkészség szinte legendás - valójában akkor vagy boldog, ha mások hasznára lehetsz. Ha úgy hozza az élet, akár egy vadidegen felé is kinyújtod a kezed. Az esetek túlnyomó részében hasonlóan nemes lelkű embereket vonzol az életedbe. Bár időről időre megkörnyékeznek különféle szerencselovagok is, realitásérzékednek és élettapasztalatodnak köszönhetően többnyire átlátsz rajtuk, és rövid úton megszabadulsz tőlük.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint nem vagy kifejezetten szociális alkat. Legjobban a saját közegedben érzed magad. Nem dicsekedhetsz kiterjedt kapcsolatrendszerrel - a társasági élet a maga felszínességével távol áll tőled, ráadásul nehezedre esik idegen embereket beengedni az intim szférádba. Van viszont néhány igazán jó barátod, akik a tiédhez hasonlóan stabil értékrenddel bírnak, közömbösek a külsőségek iránt, és igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a világ élhetőbb legyen.

Tigris

Ha a véleményed kinyilvánításáról van szó, még szeretteidet sem kíméled, ám a sallangmentes, esetenként talán nyers stílus lágy szívet takar. Tigrisként hozzád hasonlóan mélyen érző embereket vonzol be az életedbe, akik nem a forma, hanem a tartalom alapján ítélnek. A felületes szemlélő azonban határozottságod és vehemenciád miatt ellenszenvesnek találhat, sőt, veszélyeztetve érezheti a pozícióját általad. Így akaratlanul is szert tehetsz néhány ellenségre.

Nyúl

Érzelmeid rendkívül mélyek és intenzívek. Ám épp emiatt az átlagnál sebezhetőbb vagy, így - mintegy önvédelemből - csak keveseket engedsz közel magadhoz. A kínai horoszkóp szerint azonban még ekkor is hajlamos vagy melléfogni. Bár szűkebb ismeretségi körödet többnyire jóhiszemű - a tőled kapott figyelmességet és gondoskodást viszonozni kész - emberek alkotják, időről időre felbukkannak az életedben olyanok is, akik csak kapni szeretnének.

Sárkány

Sárkányként igazi megosztó személyiség vagy. Szinte mágnesként vonzod magadhoz a hozzád hasonlóan karizmatikus embereket, és mivel az egyenesség és a tisztesség mindkét oldalon adott, barátságaid jellemzően életre szólóak. Mások szemében azonban visszatetszést kelthetsz azáltal, hogy az adott cél érdekében hajlamos vagy áthágni bizonyos etikai szabályokat. Így, bár szándékosan soha senkit nem bántanál, általában akad néhány rosszakaród is.

Kígyó

A felületes szemlélő számára túlságosan magadnak élőnek és kiismerhetetlennek tűnhetsz, ami voltaképpen nem is zavar: a legkevésbé sem célod mindenkinek megfelelni. A kínai horoszkóp szerint leginkább azoknak sikerül közel kerülniük hozzád, akik fejlett intuícióval rendelkeznek. Ők ugyanis ösztönösen tudják, hogy a látszat ellenére lelkiekben gazdag és lojális ember vagy. A fentiek fényében nem meglepő, hogy kevés barátságot kötsz, ezek azonban többnyire életre szólóak.

Jegyedből adódóan alapvetően jó szándékkal és bizalommal viseltetsz mások iránt, ráadásul a kommunikáció is erősséged, így rengeteg ismerősöd van. Hosszabb távon azonban csak az elfogadó és toleráns emberek tartanak ki melletted. Ők tudják, hogy látszólagos csapongásod nem felszínességből, hanem a változatosság iránti igényedből fakad, és megértik azt is, hogy időnként szükséged van a magányra. Hozzád hasonlóan ők is rendkívül nyitottak a világ dolgaira.

Kecske

A kínai horoszkóp szerint szociális lény vagy, ám alaposan megnézed, hogy kit engedsz közel magadhoz. E válogatás eredményeképp hozzád hasonlóan nyitott és elfogadó emberek vesznek körül, akiknek szintén alapelve az élni és élni hagyni jelszó. Bár rosszul viseled az alá- és fölérendeltségi viszonyokat, elképzelhető, hogy barátaid között akad néhány erős, esetleg domináns személyiség is, esetenként ugyanis igényed lehet a lelki-szellemi támaszra.

Majom

Sokan szeretnek, hiszen bárkivel könnyedén megtalálod a közös hangot, és képes vagy megnevettetni azt is, akinek leginkább sírni volna kedve. Majom jegyednek köszönhetően szellemes és szórakoztató ember vagy. Nyitott vagy minden és mindenki felé, egyedül a középszerűséget nem tudod elviselni. A téged körülvevő emberek valamennyien szellemesek, szenzitívek, bohémek, imádják a pörgést, és valamilyen módon kiemelkednek az átlagból.

Kakas

A kínai horoszkóp szerint határozott egyéniség vagy. Mindenről van véleményed, amit nem is rejtesz véka alá. Semmi sem áll tőled távolabb, mint a lelkizés, így aztán nem csoda, hogy a hozzád közel állók sem az érzékeny fajtából kerülnek ki. Általában vezetői tehetséggel megáldott, a végsőkig eltökélt, szókimondó, néha kissé nyers embereket vonzol be az életedbe, akik - dacára a külsőségeknek - éppoly hűségesek és elkötelezettek, mint amilyen te vagy.

Kutya

Könnyen kötsz új ismeretségeket. A haverok mellett számos barátod is van, akik tűzön-vízen át kitartanak melletted. Hasonló a hasonlónak örül: akárcsak te, barátaid is mély érzésű, lojális emberek, akik jobban szeretnek adni, mint kapni. Bár Kutyaként hajlamos vagy a túlzott jóhiszeműségre, veled született beleérző képességednek köszönhetően megérzed, hogy kit engedhetsz közel magadhoz, így a legritkább esetben ér csalódás.

Disznó

Baráti társaságod kívülről szemlélve heterogénnek tűnik, legalábbis végzettség, jövedelmi viszonyok és társadalmi helyzet tekintetében. A kínai horoszkóp szerint számodra egyedül az a fontos, ami belül van. Ugyanígy a téged körülvevő emberek látását sem homályosítják el a külsőségek. A tolerancia és a nyitottság alapvető értékeik közé tartozik. Bármikor számíthatsz rájuk, ám elég megértőek ahhoz, hogy visszavonuljanak, ha éppen magányra van szükséged.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi labak
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mit szeret a pasi a szexben?

par a reten
  • szerelem
  • párkapcsolat

Párhoroszkóp

lead kim
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kígyó jegyében

lead elle
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Sárkány jegyében

Ezt is szeretjük