Milyen előjátékot akar a férfi?
A horoszkóp elárulja
Szeretnéd felejthetetlen erotikus élményben részesíteni kedvesedet? A csillagok elárulják, milyen előjátékra vágyik igazán a pasi!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán a nők számára fontosabb az előjáték, ám ez nem jelenti, hogy a férfiak ne vágynának érzéki simogatásra vagy épp egy kis verbális pajzánkodásra.

Tudd meg, kedvesed milyen bevezetőre vágyik igazán, és merüljetek bele az izgalmakba!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi Tűz-jegyéből adódóan kedveli az érzéki örömöket, és fontos számára az izgalmas, minden porcikáját átható előjáték. Nem tévedhetsz nagyot, ha egy kellemes fürdőhelyre invitálod, vagy odahaza lubickoltok kettesben. Az intim környezet már önmagában felcsigázza, az izmok stimulálására szolgáló erotikus masszázs, az erogén zónák felfedezése pedig tovább fokozza lelkesedését. Ezt követően pedig egészen konkrétan kérdezz rá, milyen kényeztetésre vágyik.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bika férfi egész testfelülete egyetlen összefüggő erogén zóna, így nem lesz nehéz dolgod. Ennek ellenére vannak olyan trükkök, melyeket kifejezetten értékel az előjáték során. Kedveli a spontán játszadozást, mely felerészben bolondozásból, felerészben a nemi vágyi élesztgetéséből áll. Az érzéki tapintású kelmék, a tollpihe, az ínycsiklandó ételek, az illatos balzsamok pedig tovább fokozzák szexuális vágyát.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A fantáziálás és a szerepjátékok hozzák izgalomba, a valóság és a képzelet ideális elegyétől le-föl futkározik a borzongás a hátán. A horoszkóp szerint az erotika érzékibb műfajaival szemben a nyersebb szexualitást részesíti előnyben - így a langyos megnyilvánulások nem igazán indítják be. Ezzel együtt a mély szemkontaktus, a szédítően erotikus témájú beszélgetés és a küszöbön álló gyönyörre tett, alig leplezett célzások megteszik hatásukat.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfit szinte borzongással tölti el a spontaneitás. Ügyelj arra, hogy együttléteitek, illetve az előjátékok minél kevésbé hasonlítsanak egymásra. Egyik nap a lassú, aromaterápiás testmasszázzsal tudod lázba hozni őt. Az ilyenfajta kényeztetés feloldja benne a feszültséget, könnyen ellazítja, és felébreszti vágyait. A következő nap azonban az előjáték legyen minél rövidebb, viselkedj lényegre törően: mondd el, pontosan mire vágysz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A horoszkóp szerint Tűz-jegyére jellemző szenvedélyét leginkább egy eleven, romantikus szerető képes lángra lobbantani. Az előjáték során halmozd el őt melegséggel, gyengédséggel - súgd a fülébe, mennyire szereted, és mennyire szeretsz vele szeretkezni. Olykor-olykor pajzán meglepetésekkel is kedveskedhetsz neki: egy szexi ruhadarab, némi afrodiziákum étel vagy ital formájában, illetve egy izgalmas szexjátékszer szinte mindig felcsigázza.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A kihívó, erotikus célzásoktól előbb fantáziája, majd teste is beindul. Oszd meg Szűz jegyű kedveseddel legintimebb titkaidat és álmaidat - az effajta beszélgetések teljesen tűzbe hozzák. A horoszkóp szerint ugyanakkor az illatos olajokkal való kényeztető fürdővel és az azt követő érzéki masszázzsal is komoly sikereket érhetsz el. A finom érintések hatására kisimulnak idegei, és ezzel párhuzamosan elszabadul benne a vágy.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kedvesed kifinomult ízlése az agresszív, lényegre törő megnyilvánulásokkal szemben a csábítás fortélyosabb módjait részesíti előnyben. Nála az előjáték már a szavaknál elkezdődik: a romantikus vacsora közben tégy finoman erotikus - ugyanakkor halványan provokatív - célzásokat. Mindezt pedig kövesse egy csipkés fehérnemű, egy behűtött pezsgő és illatgyertya. Ha nem is minden alkalommal, de időnként add meg a módját!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szexualitás iránti rajongásának köszönhetően a Skorpió férfi nem szűkölködik erotikus ábrándokban. Már az izgalomba hozza, ha beszélhet róluk, és te érdeklődve végighallgatod. Természetesen, ha kreatív megnyilvánulási lehetőséget is biztosítasz gazdag fantáziája számára, azt még jobban díjazza majd. Sikamlós gondolatainak megbeszélése izgalmas előjátékul szolgálhat egy fülledt erotika jegyében zajló éjszakához.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A szexualitás terén némi ellentmondásosság figyelhető meg kedvesednél. A horoszkóp szerint néha már attól beindul, ha kéz a kézben sétálhat veled, és nem a sportról beszélgettek. Máskor azonban a viharos kaland önfeledtsége kell ahhoz, hogy Nyilas kedveseden eluralkodjon a szenvedély. Nincs mit tenni: ha időről időre lázba akarod hozni, váltogatnod kell a módszereket, és nem szabad, hogy megragadj egyetlen bevált metódusnál.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Először is, fogadd megértéssel Bak kedvesed nyers érzékiségét. Ha pedig igazán a kedvében akarsz járni, ne félj provokatív beszéddel felszítani benne a vágyat. Néhány jó irányzott simogatás - a legváratlanabb pillanatokban - szintén hatásos lehet. A pajzán, erotikus segédeszközök, az egzotikus italok, az illatos balzsamok és a különleges ételféleségek kipróbálása tovább fokozza a vágyát - és jó eséllyel a tiédet is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A horoszkóp szerint kedvesed nyitott gondolkodású, újító szellemű, szexuálisan felszabadult férfi. Szereti a pajzán dolgokat - mind verbálisan, mind a gyakorlatban -, ám a vulgaritástól idegenkedik. Kezdd az előjátékot a beszéd szintjén: a részletekbe menően ismertetett, sikamlós szándékoktól az ő a fantáziája is beindul. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy a durva beszéd és a közönséges viselkedés lehangolja.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi romantikára vágyik, mégpedig nagybetűs romantikára. Az előjáték során nem szereti az egyértelmű célzásokat, nem híve a szexjátékszereknek - hacsak nem egy finom selyemkendőről van szó. Ha mélyen a szemébe nézel, és mesélsz erotikus fantáziáidról, könnyen felébresztheted a vágyát. A verbalitást követően pedig leginkább egy holdvilágnál való éjszakai fürdőzés, esetleg egy közös pezsgőfürdő lelkesíti fel kedvesedet.

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi labak
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mit szeret a pasi a szexben?

kezfogas
  • horoszkóp
  • japán horoszkóp

Milyen nőre vágyik a pasi?

Ezt is szeretjük