Milyen az erotikus kisugárzásod?
Japán horoszkóp
Légy tisztában vele, milyen hatást gyakorolsz puszta lényeddel a férfilélekre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nőben lakoznak bizonyos jellegű szexuális energiák, melyeket ösztönösen vagy tudatosan a férfiak elbűvölésére használ fel. Van, aki ezt pajkosan, kissé csintalanul teszi, míg más mélyről jövő, intenzív őserővel ejti rabul az ellenkező nem tagjait.

Számold ki, hogy a japán horoszkóp szerint melyik jegyben születtél, és megtudhatod, milyen erotikus kisugárzással bírsz.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

A japán horoszkóp szerint csak úgy árad belőled a természetesség és a gyengédség, így valósággal felkorbácsolod az ellenkező neműek érzékeit. Ám a biztató kezdet után nemritkán falba ütköznek, ugyanis a függetlenség roppant fontos a számodra, és ezt az első adandó alkalommal ki is nyilvánítod az aktuális önként jelentkező felé. Bizonyos határvonalakat pedig még kapcsolatban élve is meghúzol. Ha a másik fél nem próbálja meg túllépni ezeket, szenvedélyes, ám hűséges társra talál benned.

Jikoku – Fekete föld

Érzelmességed és érzékiséged révén mágnesként vonzod a férfiakat. A gyakorlatban - konkrétabban: az ágyban - is beváltod a reményeit annak a szerencsésnek, akit hajlandó vagy közel engedni magadhoz. A Jikoku jegyre jellemző kimeríthetetlen fantáziának köszönhetően újabb és újabb színt viszel az együttlétekbe. Problémát legfeljebb az okozhat, hogy túl erős benned a gondoskodásra való hajlam. A pasi ugyanis nem az anyukájával szeretne élni, hanem azzal az izgalmas és izgató nővel, aki mellett annak idején lehorgonyzott.

Sanpeki – Türkiz fa

Bár a japán horoszkóp szerint a női minőségek erősen élnek benned, önvédelemből vagy a függetlenség iránti vágyból nem mindig nyilvánítod ki őket. Emellett kellőképpen határozottnak és céltudatosnak is tűnsz. Önkéntelenül is kivívod a pasik elismerését és tiszteletét, ám megesik, hogy a fenti tulajdonságaid miatt elsősorban nem nőként gondolnak rád. Az, akinek viszont sikerül áttörnie a páncélt, melyet magad köré növesztettél, odaadó, érzéki partnert talál benned.

Shiroku – Zöld fa

Shirokuként szinte rá lehet könyökölni az aurádra, így nem csoda, hogy valósággal megigézed a pasikat. A befutó igazán szerencsésnek érezheti magát, hiszen fejlett ösztönvilágod és gazdag lelkiséged révén a szex és a szerelem addig ismeretlen magaslataira juthat el. Spontán, mélyről fakadó megnyilvánulásaid pedig csak még izgalmasabbá tesznek: hol gyengéd és lágy vagy, hol nagyon is határozott. Valamelyest azért tartsd kordában hangulataidat, mert a kiszámíthatatlanság hosszútávon elbizonytalanítja társad.

Goo – Sárga föld

A japán horoszkóp szerint igazán szerelemre teremtettél! A külvilág számára is jól érzékelhető erotikus energiáidhoz gazdag lelkiség párosul. Flörtölésben verhetetlen vagy, az állhatatosság azonban nem tartozik az erősségeid közé. Vonz minden, ami ismeretlen, és egy-egy új hódítás kedvéért viszonylag könnyen búcsút intesz aktuális partnerednek, esetleg félrelépsz. Valójában mély, tartalmas kapcsolatra vágysz, ám nehezen találsz olyan férfit, aki hosszabb távon is fenn tudja tartani az érdeklődésedet.

Roppaku – Fehér fém

Harmóniát és nyugalmat sugárzol, így a férfiak feloldódnak a társaságodban - aztán hamarosan el is bizonytalanodnak, mivel általában nehezen nyílsz meg. Pedig megéri küzdeni érted: ha ugyanis megismerted és megszeretted a partneredet, rendkívüli érzékiséggel és szenvedélyességgel nyilvánulsz meg felé. A kapcsolat hétköznapjai során viszont a kiszámíthatóságra és a strukturáltságra törekszel, ami biztonságot jelent a másik ember számára. Gondot legfeljebb a Roppaku jegyre jellemző túlzott határozottságod okozhat.

Shichiseki – Vörös fém

A japán horoszkóp szerint valósággal árad belőled a csintalan, pajkos erotika, ráadásul szellemességed révén is mindig a társaság középpontjába kerülsz. Tisztában vagy azzal, hogy szinte bárkit megkaphatsz, és nyitottságodból adódóan nemritkán élsz is a lehetőséggel. Bár megnyilvánulásaid könnyedségről és kalandvágyról árulkodnak, valójában az igazit keresed, mi több, kifejezetten családcentrikus vagy. Ám ahhoz, hogy ez az álmod megvalósuljon, kompromisszumot kell kötnöd - önmagaddal és a sorssal egyaránt.

Happaku – Fehér föld

Happakuként erotikád egyszerre intenzív és kifinomult, ennek azonban nem sok jelét adod a külvilág előtt. Nem arról van szó, hogy különösebben zárkózott lennél, inkább csak szereted, ha majdani partnered megküzd érted. Kapcsolatban élve a hagyományos női szerepet töltöd be. Egyszerre vagy hűséges, gondoskodó társ és csodálatos szerető. Cserébe viszont elvárod a társadtól, hogy minden körülmények között férfiként viselkedjen. Ha nem tudsz felnézni rá, előbb-utóbb kialszik benned a szenvedély, és gyorsan lezárod a kapcsolatot.

Kyushi – Vörös tűz

Csak úgy izzik a levegő körülötted! A japán horoszkóp szerint minden megnyilvánulásodat áthatják az intenzív női energiák. Életvidámságod és nyitottságod pedig, ha lehet, még egy fokkal vonzóbbá tesz az ellenkező nem szemében. Bár olyan nő benyomását kelted, aki kiválóan boldogul egyedül, nagyon is vágysz a biztos támaszra. Ha megtalálod, fenntartás nélkül feltárod előtte belső erőforrásaidat. Problémát legfeljebb a lobbanékonyságod okozhat - optimális esetben társad ingerküszöbe magasabb az átlagosnál.

Ezt is szeretjük