Milyen anyuka leszel?

Horoszkópod elárulja

Szigorú, laza vagy éppen kissé következetlen édesanya leszel? Horoszkópunkból részletes választ kaphatsz a kérdésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anyaság minden bizonnyal a legszebb és egyben legnehezebb női szerep. Az, hogy milyen édesanya válik majd belőled, nagymértékben függ habitusodtól.

A neveltetésed mellett csillagjegyed is befolyásolja, milyen leszel majd ebben az új szerepben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként jellemző rád az energikusság és a kalandos természet. Nem véletlen, hogy környezeted gyakran csodálkozva - sőt, irigykedve - figyeli röppályádat. Mivel a szívedben örökre fiatal maradsz, anyaként kimondottan élvezed majd a gyerekjátékokat. Előfordulhat, hogy sokkal inkább társa, barátja, mint nevelője leszel gyermekednek. Amennyiben csemetéd is hozzád hasonló energiabomba lesz, remekül megértitek majd egymást.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A horoszkóp szerint rendkívül lelkiismeretes és következetes szülő leszel. Nem meglepő, hiszen Bikaként az élet minden területén szereted a rendszert és az előre kiszámítható dolgokat. A gyermeknevelésben fontosnak tartod a fegyelmet és a megszokást, emellett szorgalmazod a gyakorlatias alkotókedvet. Mindez jó és hasznos, de ne feledkezz meg majd arról se, hogy a gyermekek számára rendkívüli jelentősége van a spontaneitásnak is.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A horoszkóp szerint egyfelől rendkívül játékos és kreatív leszel, aki számtalan izgalmas közös programot eszel ki gyermeke számára. Nem mellékesen pedig részt is veszel azokban. Másfelől azonban komoly feladatnak tartod a gyereknevelést, és fontos lesz számodra, hogy csemetédet minél előbb önállóságra neveld. Anyaként elsősorban arra törekszel, hogy józan gondolkodású, életrevaló embert nevelj fiadból vagy lányodból.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint Rák jegyedből adódóan az összes női szerep közül az anyaság áll hozzád a legközelebb. Lényeges számodra, hogy szeretetteljes otthont teremts gyermekeidnek, és szeretnéd megóvni őket minden rájuk leselkedő - vélt vagy valós - veszélytől. Szélsőséges esetben azonban előfordulhat, hogy a szeretet birtoklási vágyba csap át. Ily módon pedig akadályozhatod csemetédet az önállóvá válásban.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kimondottan játékos és kreatív anya válik belőled. A közös mókákkal már egészen kiskoruktól fogva önállóságra neveled a gyerekeidet. Tudatosan és ösztönösen egyaránt arra biztatod őket, hogy ne féljenek megmutatni érzelmeiket, illetve felfedezni a világot. Büszke leszel arra, hogy szinte mindent megadsz csemetéidnek, ugyanakkor cserébe sokat követelsz tőlük. Magas elvárásaidat azonban szinte játszva teljesítik.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Minden esetben gyermeked érdekeit tartod szem előtt, és rendszerint hosszú távra tervezel. Szűzként nem meglepő, ha már kisiskolás korában tudod, hová jár majd egyetemre. Elképzeléseidhez azonban nem ragaszkodsz foggal-körömmel, szerencsére nem tekinted azokat kőbe vésett törvényeknek. Amint csemetéd elég érett lesz, meghallgatod az ő véleményét is, és hajlandó vagy kompromisszumos megoldásokat keresni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Anyaként nem kedveled a szigorú szabályokat. Mérleg jegyedre jellemző, hogy inkább kedvességgel éred el, amit szeretnél. Ugyanakkor maximalista ember lévén rendszerint a tökéletességre törekszel, így nem mindig egyszerű megfelelni az általad állított magas követelményszintnek. A horoszkóp szerint azonban minden gyermekeddel szemben támasztott elvárást felülír a harmóniára és a békességre való törekvésed.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Rendkívül komolyan veszed a szülői kötelességeidet, anyaként mindenekelőtt fegyelempárti vagy. Ez természetesen nem jelenti, hogy ne hallgatnád meg csemetéd véleményét, ám törekszel rá, hogy rendszeres életmódot alakíts ki gyermeked és önmagad számára. A horoszkóp szerint a szülőszerepben igyekszel félretenni rapszodikusságra való hajlamodat. Ez többnyire sikerül is, de arra azért vigyázz, hogy ne távolodj el túlságosan önmagadtól.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Meglehetősen kalandvágyó anyuka leszel, aki gyermekének minél több olyan dolgot szeretne megmutatni a világból, mely a tankönyvekből kimaradt. Már egészen kicsi korától fogva bátorítod őt a kockázatvállalásra, illetve arra, hogy ne ijedjen meg az elé gördített akadályoktól. Nyilasként inkább a barátja, szövetségese leszel, mint nevelője. A fegyelmezésre, illetve a konkrét nevelésre csak véletlenszerűen figyelsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nem leszel kimondottan laza anyuka. Nevelési elveid kissé konzervatívak, fontos lesz számodra a tekintély megőrzése. Bár feltétlen szeretettel viseltetsz gyermekeid iránt, szigorú szabályokat fektetsz le. Csemetédtől elvárod, hogy alkalmazkodjon, és kövesse az előírásaidat. Némi spontaneitás és játékosság mindenképpen hasznodra válhat - ezeket a képességeket érdemes már most kifejlesztened magadban.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Rapszodikusság - a horoszkóp szerint leginkább ezzel a szóval lehetne jellemezni a szülői viselkedésedet. Előszeretettel próbálod ki a modern gyermeknevelési módszereket, ám amilyen hirtelen jött a fellángolás, olyan gyorsan alább is hagy a lelkesedésed. Igazi hóbortos anyuka leszel, aki szereti a váratlan meglepetéseket. Gyermeked érdekében azonban nem ártana magadra szedni egy cseppnyi következetességet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Érzékeny és gondoskodó szülő leszel, akinek nehézséget jelent a fegyelmezés. Néhány sikertelen próbálkozás után valószínűleg fel is hagysz a szigorú értelemben vett gyermeknevelési elvek követésével. Ezzel párhuzamosan viszont ragaszkodsz a játékhoz és az örömhöz. Halak jegyedből adódóan úgy gondolod, e kettő nélkül nem lehet felnőni. És könnyen előfordulhat, hogy az idő téged igazol majd, gyermeked szigor nélkül is felcseperedik.

Cikkünk megírásában Judy Hall: Asztrológia Biblia című könyve segített.

OLVASD EL EZT IS!

anyuka babaval
  • szülő
  • horoszkóp

Szülőhoroszkóp

  • jude law
  • angelina jolie

Világsztárok gyerekkori fotói

pom
  • történelem
  • híres nők

Híres nők a történelemben

Ezt is szeretjük