Milyen a szexualitásod?
Horoszkópod elárulja
Míg egyeseknek nem okoz gondot szexualitásuk vállalása, mások számára korlátokba ütközhet érzéki oldaluk előtérbe helyezése.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Erotikus kisugárzásod részben adottság, részben fejleszthető. Horoszkópunkból megtudhatod, mi az, amit a tökély szintjén művelsz, és mi az, amin érdemes lenne változtatnod.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Érzékeny lelkednek szüksége van társad testi-lelki közelségére, ám ezt nemritkán te magad akadályozod meg lobbanékony természeteddel. Emiatt nehezen juthatsz el az intimitásig. A kezdeményezőkészséget egyebek között az ágyban is értékeled. Vonzalmadat impulzívan fejezed ki, ám ennek során az érzelmeid nem minden esetben kapják meg a kellő hangsúlyt.
Szexualitásod: intenzív, esetenként mohó.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika jegyednek köszönhetően csak akkor vagy képes feloldódni a párkapcsolatban, ha tökéletesen biztos vagy benne: társad életében te vagy az egyetlen, azaz senkivel sem kell osztoznod rajta. A biztonság iránti igényed ezen a téren is megnyilvánul - attól tarthatsz, hogy magukkal sodornak az események. Vonzalmadat inkább a testeddel, mint szavakkal fejezed ki.
Szexualitásod: érzéki, meleg.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A változatosság és az újdonság iránti igényed hátráltathat a mély és tartós kapcsolatok kialakításában. Szexuális késztetéseidet a kíváncsiság teszi árnyaltabbá, ugyanakkor sohasem öncélúan, hanem a legjobb szándékkal közelítesz a másik emberhez. Vonzalmadat nem csak gesztusaiddal és mozdulataiddal, hanem szavakkal - esetenként valóságos szóvirágokkal - is kifejezed.
Szexualitásod: egyszerre szárnyaló és tartózkodó, változatos.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák jegyedre jellemző félénkséged és gyakori hangulatváltozásaid miatt időbe telik, míg a másik embert közel engeded magadhoz. Azonban, ha eljutsz idáig, minden lehetséges módon kényezteted őt, és tőle is ezt várod. Horoszkópodnak köszönhetően vonzalmadat rendkívüli gyengédséggel, érzékien fejezed ki - ám erre csak akkor vagy képes, ha meghitt, védett közegben tudhatod magad.
Szexualitásod: gyengéd, szenvedélyes.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kapcsolataidban játékos, nagyvonalú és nem mellékesen rendkívül hűséges vagy. Különösebb nehézség nélkül át tudod adni magad társadnak, miközben az ő önátadását büszkeséggel, egyszersmind természetességgel fogadod. Horoszkópodból adódóan vonzalmadat nagy átéléssel, lelkesedéssel fejezed ki, és nem félsz kimutatni a másik ember iránti érzelmeidet.
Szexualitásod: a büszkeség, a szenvedély és a gyengédség keveréke.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyedből adódóan az érzelmi közösség kialakításában a zárkózottságod és a kelleténél kritikusabb szemléletmódod akadályozhat. Horoszkópodra jellemző módon csak akkor tudsz feloldódni, ha körülötted minden a helyén van. Vonzalmadat - különösen eleinte - nehezedre eshet kinyilvánítani, ám eközben nagyon is tekintettel vagy a másik ember érzéseire és igényeire.
Szexualitásod: visszafogott, ritkán szenvedélyes.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mélységes igény él benned a békesség és a nyugalom iránt. Ennek érdekében hajlamos lehetsz kerülni bizonyos - nem feltétlenül pozitív - érzelmi megnyilvánulásokat, ami azonban idővel az intimitás rovására mehet. Horoszkópod miatt akkor válsz képessé az átadásra, ha társaddal minden tekintetben egyenrangúnak tekintheted magad. Vonzalmadat elbűvölően, egyfajta könnyedséggel áthatva fejezed ki.
Szexualitásod: bájos, játékos.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A kapcsolatok kialakításában akadályozhat a zárkózottságra és a bizalmatlanságra való hajlamod. Ha azonban feloldódsz, hatalmas pozitív energiák szabadulnak fel benned, melyekből bőven jut a társadnak is. Skorpióként megnyilvánulásaidat a mindent elsöprő érzelmek hatják át. Vonzalmadat rendkívül intenzíven, esetenként szélsőségesen fejezed ki.
Szexualitásod: ellenállhatatlan, szenvedélyes.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Akkor tudsz lehorgonyozni valaki mellett, ha nem sérül a szabadságvágyad, és a szó átvitt értelmében újabb és újabb felfedezőutakra indulhatsz. Kapcsolataidban őszinte, megértő és nyitott, egyszersmind romantikus vagy. Nyilasként vonzalmadat gátlások nélkül, lelkesedéssel, esetenként nagyvonalúsággal és némi idealizmussal áthatva fejezed ki.
Szexualitásod: lobbanékony, intenzív.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Horoszkópodra jellemző, hogy csak akkor adod ki magad, ha meggyőződtél róla, hogy társad elkötelezte magát melletted. A bensőségesség kialakulását túlzó önvédelmi mechanizmusaid is hátráltathatják. Vonzalmadat fokozatosan, ám egyre nagyobb melegséggel fejezed ki - ha minden jól megy, idővel szenvedélyes oldaladat is feltárod partnered előtt.
Szexualitásod: intenzív, de ellenőrzésed alatt tartod.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egyfajta tartózkodás érezhető benned, ami a legkevésbé sem érzelemmentességből, hanem a függetlenség iránti vágyadból fakad. Vízöntőként csak akkor tudsz feloldódni egy kapcsolatban, ha a korábbi mozgástered nem szűkül be. Az érzelmi, a fizikai és az intellektuális összhang egyaránt fontos számodra. Vonzalmadat sallangmentesen, ugyanakkor nagyon is eredeti módon, szinte flörtölve fejezed ki.
Szexualitásod: kevésbé kiáradó, kísérletező.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az, hogy közel engedsz-e magadhoz valakit, attól függ, hogy az illető megfelel-e a mélyben meghúzódó vágyaidnak. Ha átment ezen a szűrőn, képes vagy feloldódni benne. Ha szerencséje van, még azt is elnézed neki, ha nem minden tekintetben felel meg a benned élő idealisztikus képnek. Halak jegyedre jellemző, hogy vonzalmadat szenvedélyesen, rendkívüli kedvességgel fejezed ki.
Szexualitásod: titokzatos, odaadó, feloldódó.

OLVASD EL EZT IS!

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

par agynemu
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi zavarja a pasit szex közben?

Ezt is szeretjük