Milyen a pasi arca? Elárulja, mennyire hihetsz neki a szerelemben
Már első látásra is sok minden kiolvasható az arcból. Így ismerd fel a tulajdonságokat, melyeket elárul!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel az arc a test leginkább látható része, ezt a legkönnyebb olvasni. Az arcelemzést minden ember tudattalanul gyakorolja, amikor találkozik valakivel. A te elméd is ezernyi arcot ismer és tárol, és ez alapján egy-egy új arcot társít a megfelelő jellemvonásokkal. Az arcolvasás tudománya ezt az ösztönös képességet emeli tudatos szintre, hogy bármikor alkalmazhasd.

Az arcolvasás gyakorlata idővel olyan eszközzé fejlődött, mely segítségedre lehet az emberi kapcsolatok alaposabb megértésében, és következtetéseket vonhatsz le belőle arra, hogy milyen a pasi jelleme. Ugyanakkor, amikor valakiről véleményt formálsz, nem tanácsos pusztán a vonásaiból leszűrhető dolgokra alapoznod, mert egyéb tulajdonságait is figyelembe kell venned. Az arcolvasás kínai módszerében az egyes arctípusokhoz különböző őselemek társulnak: a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz. Nézd meg, milyen a pasi arcformája, mert ez árulkodik arról is, mennyire bízhatsz benne!

Lelkes

A fa típusú arcra jellemző a magas homlok, és az arc közepén, magasan elhelyezkedő szem. Gyakran az egész fej magas és keskeny, amit tovább hangsúlyozhat a keskeny, de erős állkapocs. A homlokot hangsúlyozza a visszahúzódó hajvonal. Gyakran mindehhez bozontos szemöldök társul. Az arcra a függőleges hangsúlyok jellemzőek, melyek felfelé irányítják a tekintetedet. Az ilyen arccal rendelkező férfi könnyen lelkesedik, és remek beszélőkéjével hamar levehet a lábadról.

De lelkesedése gyakran épp olyan könnyen elillan, ahogy jött. Hamar dönt és hirtelen cselekszik. Gyakran türelmetlen, és előfordulhat, hogy ingerült lesz, ha nem kapja meg hamar, amit akar. Optimista lendülete ugyanakkor eloszlatja az akadályokat az elől, ami igazán fontos neki, de lehet, hogy a karrierjét helyezi a szerelem és a magánélet elé.

Szenvedélyes

Ha a tűz elem uralkodik a férfiban, arca kerek és telt. Az arc az orrnyereggel egy vonalban a legszélesebb, így az orcák tűnnek fel először, ezeket láthatod a leghangsúlyosabbnak. Ennek az arcnak szinte minden eleme nagyobb, és mindez a tekintetet az arcszélek felé irányítja. Az ilyen típusú férfi rendkívül érzelemgazdag és temperamentumos, néha akár szentimentalizmusba hajló is lehet. Bátran fejezi ki az érzelmeit, és vágyik az intimitásra.

Igyekszik mély kötődést és erős érzelmi szálakat kialakítani. Ha valakibe beleszeret, nem könnyen válik meg tőle, és nem fél az elköteleződéstől, azzal a feltétellel, hogy van, ami ébren tartja szenvedélyét.

Nyugodt

A föld formájú arcról a lenyugvó energia sugárzik, ami lefelé irányítja a tekintetedet. Az arc legerőteljesebb része a száj és az orca alsó része, amelyet tovább hangsúlyoz a széles állkapocs. Gyakran jellemző a nagy fülcimpa, illetve az alacsonyan elhelyezkedő fülek. Az ilyen arccal rendelkező férfi életét elsősorban a gyakorlatiasság határozza meg. Általában nagyon megfontolt és óvatos, amitől lassúnak tűnhet. Számára a minőség fontosabb a mennyiségnél, ezért nem szívesen bocsátkozik kalandokba, inkább azt az egyetlent keresi, akivel leélheti az életét. Viszont épp emiatt hajlamos a féltékenységre. Nem adja könnyen magát, gyakran nehéz őt kiismerni.

Befelé forduló

A fém elemhez a befelé áramló energia társul. Mindezt hangsúlyozzák a mélyen ülő szemek, a beesett vagy lapos orca, a csontosság és a fejhez simuló fülek. Gyakran visszafogottnak tűnik, illetve olyan érzetet kelt, mint aki visszatartja az energiáját. Ugyanakkor acélbiztos belső forrásai vannak.

És valóban, az ilyen ember életét gyakran a belső én megteremtése és fejlődése határozza meg. Előfordulhat, hogy távolinak és elérhetetlennek tűnik, és nemritkán sugárzik belőle melankólia, szomorúság. Lemondó, így hajlamos már akkor a kapcsolat végétől félni, vagy attól, hogy valami elromlik, amikor ennek még semmi jele. Gyakran pesszimista, ezért nem szívesen mutatja ki az érzelmeit, mert fél a csalódástól. Ahhoz, aki megszolgálja a bizalmát, többnyire sokáig hűséges marad, és sok szeretetet ad neki.

Változékony

Az arc rugalmas és változékony, kaméleonszerű jellemzőkkel. Általában a száj tovább hangsúlyozza a fentieket, megjelenése érzéki és eleven, a szemek gyakran pislognak, a bőr áttetsző lehet. Az ilyen arc gyakran törékeny, finom vonásokkal rendelkezik, ugyanakkor jellemzők a szélsőséges arckifejezések. Az ilyen férfinak mély érzelmei vannak, és nagyon könnyen létesít kapcsolatokat, mert hamar megtalálja a közös hangot a többiekkel. Életébe beleférhet az is, hogy több nőnek csapja a szelet egyszerre, ez számára szinte természetes. Lételeme a változatosság, de ahogy fejlődik, úgy lesz képes egyre inkább egy emberben találni meg mindazt az izgalmat, melyre szüksége van.

Cikkünk Simon Brown Arcolvasás című könyve alapján készült.

Arcunk felfedi személyiségünk legbensőbb titkait és sokat elárul egészségi állapotunkról. Az ősi Kínában kifejlesztett, részletes arcelemzési rendszer a testbeszéd és a pszichológia módszereit ötvözve rendkívüli felismerésekhez vezet. A homlok, az orr és a száj formájának elemzésével, valamint a bőr és a haj napi állapotváltozásának értelmezésével javíthat egészségi állapotán, de munkahelyi és személyes kapcsolatain is. A számos fotóval illusztrált könyv segítségével elmélyülhet ebben az ősi tudományban, és megalapozhatja a gyakorlati arcolvasás képességét.

Kiadja: Bioenergetic.
Ára: 3400 Ft
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük