Milyen szerető vagy a férfi szemében? Válassz egy nyári gyümölcsöt, és kiderül
Málna, barack, sárgadinnye vagy meggy?

pasi-csaj-agy
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne szeretne nagyszerű szerető lenni kedvese szemében? Megkérdezni azonban sokan pironkodnak, milyennek is gondolja kedvesük. Ha te is így vagy ezzel - bár nincs miért aggódnod, hiszen a nyitottság csak segíteni fog még mélyebbé tenni kapcsolatotokat -, amíg összeszeded a gondolataid, gyorstesztünk segít férfiszemmel látni magad.

Nem kell mást tenned, mint választanod egyet a négy gyümölcs közül, amiket a képen látsz. Minden gyümölcs más jellegű, más ízvilágú, választásod pedig téged tükröz nőként és szeretőként. Tudd meg, mit mesél rólad a férfinak, és milyennek is lát téged a hálószobában.

Válassz egy gyümölcsöt!

Dinnye, barack, málna vagy meggy? A nyári gyümölcsökhöz tartozó leírásokat csak akkor olvasd el, ha első megérzésed szerint már választottál! Miben látod nőiességed?

Barack - ha a barackot választottad, édes vagy, és telhetetlen. A férfi számára izgató jelenség, akinek minden porcikájából és mozdulatából árad az erotika. Ki sem bírná, hogy ne érjen hozzád.

Málna - a férfi szemében olyan nő vagy, akinek udvarolni kell. Imád neked bókolni, és imádja, ahogy fogadod. Finom vagy, és nőies az ágyban is, mozdulataid becézők, és körbefonod a férfi lelkét is.

Meggy - a férfi aligha tudja visszafogni irántad lobbant olthatatlan vonzalmát. Szexisséged azonban nem az egyetlen, ami megbabonázza. Ötletdússágod, kreativitásod lenyűgözi, ahogy az ágyban elejtett szavaid is.

Sárgadinnye - kihívásnak tekinti, hogy meghódítson. Nem is csoda, ha teljesen odavan, és fáradságot nem kímélve próbálkozik. Imádja, hogy ilyen vagy, és hogy ha beadtad a derekad, odaadó szeretőre lel benned.

Ezt is szeretjük