Mi a férfi horoszkópja? Ilyen számára az álomnő
Milyen női tulajdonságokért van oda a férfi? Csillagjegye elárulja, ki és miért lehet számára álomnő. Vajon te az vagy a párodnak?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van egy kiszemelted, akiről tudni szeretnéd, milyen női tulajdonság tudja megdobbantani a szívét? Vagy jelenlegi párodról szeretnéd megtudni, hogy ki számára az álomnő, hogy lásd, miért választott téged? Bármelyik is igaz a te esetedben, a férfi kínai horoszkópja megadja neked a választ.

Ha nem tudod, melyik az ő jegye, írd be születésnapját a kalkulátorba, és máris megtudod a választ.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A Patkány férfi számára az álomnőnek két fő tulajdonsága van. Szomjazza az izgalmat, a kalandokat a párkapcsolatban. Ő is ötletdús, de fontos számára, hogy a párja is az legyen. Emellett hangulatemberként lényeges szempont számára, hogy párja tudja tolerálni, hogy egyik percről a másikra változik a kedve.

Bivaly

Bivalyként a férfi számára olyan nő az álomnő, aki félig-meddig a barátja, haverja is, nemcsak a szerelme. Egy laza, humoros nőre vágyik, akivel lehet viccelődni, sőt, akár meccset nézni is. A másik tulajdonság, amiért odavan, a könnyedség. Nem viseli jól, ha a párja mindent túlaggódik, vagy túlzottan lelkizős.

Tigris

Tigris a férfi? Számára az álomnő egyfelől szenvedélyes, érzelmes, odaadó. Olyan nőt keres magának, mint amilyenekkel a dél-amerikai szappanoperákban is találkozik az ember. A szerelem, a tiszta érzelmek forrása kell, hogy legyen a párja. Másfelől az álomnő számára olyan nő, aki maximálisan megbízik benne, és akiben bízni lehet.

Nyúl

Nyúlként a férfi olyan ember, aki csendesebb, visszahúzódóbb. Nem is csoda, ha álomnője sem egy harsány illető. Olyan nőre vágyik, aki hozzá hasonló személyiség, és lelkiekben is szinkronban van vele. Akivel tud beszélgetni, elmélkedni, csendesen bújni akár órákig. Számára az álomnő továbbá szerény is.

Sárkány

Sárkány a pasi kínai jegye? Akkor számára csakis olyan nő lehet álomnő, aki vele szemben mindig őszinte. Bár ez túlzásnak hangozhat, valóban ezt várja, és hatalmasat csalódik egy apró füllentés miatt is. Az igazmondás mellett fontos neki az is, hogy meg tudja beszélni a problémákat a párjával. Ha nincs közös hang, közös nevező sem lesz.

Kígyó

A férfi álomnője az igazi a számára, azaz az a nő, aki mellett akár élete végéig maradni akar, és mindeközben a nő is azért küzd, hogy ez így legyen. A közös szándék, a közös jövőkép az egyik, amit álomnőjétől remél. A másik pedig a fékezhetetlen vonzalom, mely a megfoghatatlan bizonyítéka, hogy együtt kell lenniük.

A férfi képtelen lenne olyasvalakivel elképzelni az életét, aki akár egy szemernyit is okot ad a féltékenységre. Maximális hűséget vár, épp ezért álomnőjének csak ő létezik, és senki más. Álomnője másik tulajdonsága, hogy nem spórol a pozitív visszajelzéssel. Ugyanezeket persze a Lónak is illik megadnia.

Kecske

Kecskeként a férfi megrögzött romantikus. Álomnőjét úgy képzeli el, aki hozzá hasonló módon romantikus, és akinek nincs ellenére a limonádéfilmeket megszégyenítő vallomások, helyzetek és meglepetések sorozata. Álomnője mindemellett nem a munkájának él, hanem elég időt szakít magánéletére, illetve ezzel együtt a kapcsolatra.

Majom

Majom a jegye? A férfi imád nevetni és nevettetni. Álomnője olyan nő, aki partner ebben. Odavan azokért a nőkért, akiknek jó a humorérzékük, és akiknek mindig van egy vicc a tarsolyukban. Ehhez kapcsolódik a másik dolog, ami az álomnőt számára jellemzi: álomnője ugyanis érti az ő poénjait is, tehát kölcsönösen vevők egymás vicceire.

Kakas

A férfi elég féltékeny típus, és csak akkor érzi jól magát egy nő mellett, ha ő legalább annyira az, mint ő. Furcsa, de álomnője féltékeny típus. Ha nem érzékeli részéről ugyanazt a szintű aggodalmat más nők miatt, mint amit ő érez más férfiak miatt, nem tartja magát elég fontosnak. Álomnője továbbá sohasem lép félre, de flörtölni sem flörtöl.

Kutya

Kutyaként a férfi álma a megállapodás. Álomnője olyan nő, aki ettől nem riad vissza, sőt, hasonlóképpen erről álmodik. A Kutya jegyű férfinak nagyon fontos a szinkronban lévő jövőkép. Mindemellett az álomnő számára olyan nő, aki soha nem szennyezné be semmivel a kapcsolatot: sem hazugsággal, sem félrelépéssel.

Disznó

Disznó jegyű a férfi? Akkor imád élni, és imád mindent, ami finom, szép, kellemes, és boldogsághormonokat termel. Álomnője olyan nő, aki hasonlóképpen élvezi az életet: szeret utazni, enni, új dolgokat kipróbálni. A Disznó számára az álomnő továbbá jóindulatú is, és sohasem használná ki a férfi jó szándékát. A Disznó jegyű férfinek ugyanis hatalmas szíve van.

Ezt is szeretjük