A Rák vagy a Kos lesz a legjobb férj? Tudd meg a választ a férfihoroszkópból
Személyiségjegyeit nagyban meghatározzák a csillagok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párválasztáskor ugyan általában nem elsődleges szempont a horoszkóp, mégis számos dolgot kiolvashatsz belőle a választott férfi személyiségéről. Vajon szerelmeddel mennyire tudsz hosszú távon tervezni? Jó férj válna belőle?

A csillagokban valóban nem csak az van megírva, hogy mire számíthatsz a jövődben. A személyiséghoroszkópot átnézve megbizonyosodhatsz arról, hogy a férfi mivel tesz hozzá a házassághoz, és mely tulajdonsága teszi majd őt igazi mintaférjjé.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegyben született férfiból tüzes, vakmerő típusú férj lehet, aki a családjáért bárkivel szembeszegül, és a küzdelemben a végsőkig ki is tart. Bár nem mindig választja a könnyebb utat, fáradhatatlan, és megteremti a biztonságot szerettei számára. A Kos férfi mellett az ágyban is fergeteges pillanatokban lehet részed.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyű férfi erőssége a türelem és a nyugodt építkezés: mellette mindig tudhatod majd, hányadán álltok, és merre tart utatok. Nem túl könnyen esik szerelembe, ám ha mégis megdobban a szíve, nagyon hűséges férj lesz belőle. Ezt partnerétől is elvárja, sajnos hamar féltékennyé válik, még ha ezt nem is mindig vallja be nyíltan.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyében született férfi energikus jellem, aki hamar fellelkesül, ám a hangulata gyakran ingadozik. Nem meglepő ezért, ha egy kudarcba fulladt tervet követően kicsit sértődékennyé változik. Ha úgy látja, hogy a mindennapokban támogató és megértő partnerre talál benned, igazán mély érzelmekre számíthatsz tőle.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyű férfi minden mozdulata pozitív életszemléletéről árulkodik, ami a környezetére is hatással van, ezért a társaságában lenni valódi élményt jelent. Jóindulatú, gyengéd és romantikus jellem, akiből rendkívül odaadó társ és hűséges férj lehet. Igazi szuperapuka, akinek az első helyen minden esetben a családja áll majd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyű férfi erős jellem, akit a nagyratörő célok éltetnek. Ahhoz azonban, hogy kitartó maradjon, környezete elismerésére is szüksége van, nagyon szeret dicséretet kapni. Férjként korrekt partnerre találhatsz személyében, aki a családja számára is igazi mintaapa akar lenni, kudarc esetén néha mégis pátyolgatni kell a lelkét.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyben született férfi meggondoltan, óvatosan lépked előre a céljai felé vezető úton. Precízen tervez, és fegyelmezetten viszi véghez terveit, a kudarc sem szegi kedvét, mindig van B-terve. Szingliként sem vágyik soha kicsapongó életre, férjként pedig kiszámítható, megteremti családja számára a biztonságos hátteret.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyben született férfi jellemét a folyamatos útkeresés határozza meg. Éppen ezért hajlamos túlvállalni magát, vagy túl sok tervet kiötleni egyszerre. Férjként kerüli a vitás helyzeteket, ha viszont olyan társat talál, aki mellett megalkuvás nélkül boldogulhat, és aki mindig a segítségére van, erősen ragaszkodik hozzá.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegyű férfit jó adag szenvedéllyel áldotta meg a sors, ami az élet minden területén igaz rá. Határozott és jó modorú a mindennapokban, könnyen hoz döntést, ami mellett ki is tart. A házasságában ugyanez az elszántság jellemzi, férjként tudatos döntéseket hoz, gyermekeivel pedig sokat foglalkozik, odaadóan tanítja őket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegyében született férfi alapvetően jóindulatú, aki másokról is ezt feltételezi, emiatt többször csalódhat. Nagy az igazságérzete, és mindig kiáll azokért az értékekért, amikben hisz. Férjként odaadó és szerelmes típus, ám szüksége van arra, hogy partnere vezesse, egyengesse útjait, vajszívét pedig gyermekei is imádják.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegyben született férfi két lábbal a földön áll, ezért nagyon lassan esik szerelembe is. Józanul hoz döntéseket, bár hajlamos a részleteken elidőzni, és nem kedveli a fejetlenséget. Férjként őszinte, tiszta érzelmeket visz a kapcsolatba, illetve szerető és következetes apa lehet belőle, aki viszont elvárja az ésszerűséget gyermekeitől is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő jegyben született férfira jellemző az empátia és a jóindulat, de átverni sohasem hagyja magát, a döntéseit alapos mérlegelés után hozza meg. Férjként pezsgő életet biztosít, nem szeret sokáig egy helyben unatkozni, néha pedig szüksége van az egyedüllétre is. Gyermekeiért szívét-lelkét kiteszi, ami óriási erőt ad a családnak.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyű férfi hajlamos arra, hogy aktuális érzelmei irányítsák a döntéseiben, ezért néha elhamarkodott lépéseket tehet. Férjként rajongva szereti feleségét, az életben pedig igazi idealista, nem gondol a kudarcra. Partnerének ezért kordában kell tartania őt, amiért cserébe a személyében egy hű társra és egy lelkes apára lelhet.

Ezt is szeretjük