Melyik napon születtél? Ilyen pasi illik hozzád
Szeretnél egy számodra tökéletes párt? Tudd meg, milyen férfi passzol hozzád aszerint, hogy a hét melyik napján születtél!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az életben az egyik legbonyolultabb dolog a párkeresés, és amíg az ember eljut az igaziig, bizony, sokféle figurával összehozza a sors.

Vicces, örökvidám pasik, latin amorózók, félénk, kisfiús típusok, macsók, sportőrültek, karrieristák, pénzhajhászok és életművészek - lehetne még sorolni, ki mindenkivel ismerkedik meg az ember életében.

De ráismerni, hogy igen, pont ő kell nekem, már nem is olyan könnyű.

Hosszú folyamat

Ahhoz ugyanis, hogy ezt az ember biztosan tudja, sajnos át kell esni jó néhány csalódáson, mert azok által tisztul ki, hogy valójában mire is vágyik. Olyan ez, mint az aranymosás: az ember leül a folyópartra, és a kis szűrőtálkával addig-addig munkálkodik, míg meg nem csillannak a kis aranyrögök az edény alján. Előtte viszont óvatosan le kell róluk mosni a folyó hordalékát, ami, átfordítva, azoknak a tévedéseknek az összessége, amiken az ember keresztülmegy, mire rájön, mit is akar valójában.

Beletelik tehát némi időbe, míg világossá válik, mire is vágyik az ember szerelmi téren, és közben át kell élni jót is, rosszat is. Jönnek sorra a csalódások, a ciki randiszituációk, a mókás kalandok és a nehéz döntések, ám mindez megéri, ha az ember végiggondolja, hogy mi is a végső cél, még ha tulajdonképpen minden egyes  próbálkozásban az igazit is reméli.

Születésnapod is segíthet

Érdemes azonban már idő közben minden eszközt megragadni, hogy addig a pontig, amikor is letisztulnak az elvárások és az, hogy mi hozza el a boldogságot vagy a boldogtalanságot, minél kevesebb csalódás útján, minél könnyebben jusson el az ember.

Egy ilyen eszköz lehet az ezotéria is, ami szerint születése napja alapján mindenkihez más típusú férfi passzol.

Képgalériánkban most te is kikeresheted, számodra milyen férfi lehet a tökéletes.

Ezt is szeretjük