Szilva, körte vagy szőlő típus vagy? Választásod elárulja, miért vagy jó barát
Válassz egy őszi gyümölcsöt a rövid elemzésért!

nagykep?cikkid=164420&kep=szilva-korte-szolo1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barátokra mindenkinek szüksége van, és amellett, hogy az ember jó barátokra vágyik, maga is jó barát igyekszik lenni, hogy fenntartsa és táplálja ezt az értékes kapcsolatot. Amennyiben kíváncsi vagy, hogy mások milyen barátot ismernek benned, következő rövid elemzésünk segít külső személőként látni magad.

Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű és gyors választás három őszi gyümölcs közül. Ha végiggondolod, minden egyes gyümölcs egy külön karakter: más íz, forma, szín, illat jellemzi, ahogyan az emberek is egymástól eltérő személyiségek. Nézd meg a következő képen látható három őszi gyümölcsöt, idézd fel magadban jellegzetességeiket, és első megérzésed szerint, amelyikkel saját magad azonosítani tudnád, azt választ. Ha ezzel megvagy, olvasd el lentebb a választásodhoz tartozó jellemzést.

Melyik őszi gyümölcsöt választod?

Fanyar és sejtelmes szilva, bársonyos és illatos körte, vagy édes és izgalmas szőlő? Válassz aszerint, te melyikkel tudnál leginkább tulajdonságai szerint azonosulni!

Törekedj gyorsan választani, hiszen a spontán döntés az, amelyik igazán tiszta személyiségelemzést adhat neked. Ha választásod megvan, jöhet az elemzés.

Milyen barát vagy?

Szilva - ha a szilvát választottad, te vagy a színfolt a baráti körödben. Talán kisugárzásod, talán érdeklődésed, talán reakcióid által, de kiemelkedsz a többiek közül. Szinte megfoghatatlan, miért. Ők azonban éppen amiatt szeretnek annyira, mert különleges vagy. Mély beszélgetésekben nagyszerű partnert látnak benned, és ha lelkizésről van szó, akkor tudják, hogy rád számíthatnak. Mivel nyugalom árad belőled, meg tudod nyugtatni a legzaklatottabb barátod is. Mindig ott vagy, ha szükség van rád, ezért tisztelnek, szeretnek, becsülnek téged.

Körte - ha a körtét választottad, te vagy a józan gondolkodású, két lábbal a földön álló barát a baráti körödben. Megfontolt vagy, és képes vagy okosan mérlegelni a legzavarosabb helyzetekben is. Nem véletlen, hogy hozzád fordulnak tanácsért. Megbízható barátot is ismernek benned, és olyat, akire mindig lehet számítani. Jóindulatú szókimondóságoddal néha kivívod barátaid ideig-óráig tartó haragját, de őszinte véleményed ennek ellenére sem rejted véka alá. Rendszerint végül rájönnek, hogy neked van igazad.

Szőlő - ha a szőlőt választottad, te vagy a hangulatfelelős a baráti körödben, akinek százával jönnek az ötletei a szabadidő izgalmas eltöltésére. Nemcsak ötletek, de poénok terén is nagyon kreatív vagy. Szereted nevettetni a többieket, ők pedig szeretik, hogy egy mókamester veszett el benned. Mivel kalandvágyó vagy, veled nem lehet unatkozni. Te vagy az az ember, akivel barátaid egyetlen szem hátizsákkal körbetúráznák Európát. Nemcsak remek társaság vagy ugyanis, de társ is a bajban. Rád mindig lehet számítani.

Ezt is szeretjük