Mi a férfi neve? Ilyen apa válik belőle! - A számmisztika elárulja
Nevének betűi egy-egy számnak felelnek meg, ezekkel kell számolni. Megmutatjuk, hogyan!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hát van annál szívmelengetőbb látvány az ember számára, mint a párja, amint először pillantja meg a közös kisbabát?

Gyönyörű ez a perc, ilyenkor ugyanis nemcsak egy gyermek, de egy kis család, egy anya és egy apa is születik.

Ha te is várod már ezt a percet, és néha-néha elgondolkodsz, milyen apa is válik majd a kedvesedből, most megtudhatod a választ. Csupán egy egyszerű számolás kell hozzá, és a számmisztika segít.

Hogy megtudd, milyen apa lesz a párod, a névszámára lesz szükséged, amit neve betűinek segítségével számolhatsz ki.

A számmisztikában minden számjegyhez rendelhető valamilyen betű, így csupán sorra kell venned utóbbiakat, és megfeleltetni valamely számnak.

A kapott számsorban lévő számokat aztán add össze, majd a kapott összeg számjegyeit is, és egészen addig ismételd ezt, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

Az ékezetes betűk helyett az ékezet nélkülivel, a kettős betűk, például a gy esetében a kettőt különválasztva, a g-t és y-t kell számolni.

Ebben a táblázatban láthatod a betűk és a számok párosítását:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

Például Kis Roland névszámát így kell kiszámolni:

291 963154 >> 2+9+1+9+6+3+1+5+4=40, 4+0=4

Milyen apa lesz a párod?

Ha megvagy a számolással, akkor keresd ki a listából a névszámához tartozó leírást, és megtudod, milyen apuka lehet a kedvesedből a számmisztika szerint.

1 - Ha névszáma az egyes, párod a családfők gyöngye. Felelősségtudó, védelmező, a gyerek életútját gondosan szemmel kísérő apa válhat belőle.

2 - Ha a párod névszáma a kettes, ő olyan apuka lesz, akire mindig számíthat a gyereke. Partnere lesz örömben és bajban, szinte baráti viszonyuk lehet egymással.

3 - A hármas a névszáma a kedvesednek? Akkor olyan apát ismerhetsz meg majd a személyében, aki mindig arra tanítja a gyereket, hogy fejezze ki érzéseit.

4 - Négyes névszámú párod számára a rend és a fegyelem valószínűleg mindig nagyon fontos lesz, ám a szíve olyan lehet majd, akár a vaj.

5 - Ötös a névszáma? Párod olyan apuka lesz, aki nem hagyja, hogy a csemete a négy fal közt savanyodjon. Kimozdítja, aktivitásra, sportra ösztönzi.

6 - Ha hatos a névszáma, párod apaként feltehetőleg rendkívül felelősségteljes lesz. Legyen szó anyagiakról, nagy döntésekről, érzelmekről, rá mindig lehet számítani.

7 - Ha hetes a kedvesed névszáma, akkor számára nagyon fontos lesz valószínűleg, hogy a gyerek okos legyen. Sokat mesél neki a világról, de a jegyekre is odafigyel.

8 - Ha a nyolcas a párod névszáma, akkor nagyon gyakorlatias apuka válhat belőle, aki a nevelésben is a gyerek hosszú távú érdekeit nézi.

9 - Amennyiben a kilences a párod névszáma, fő célja apaként az lehet, hogy a csemetétekből jó embert neveljen, aki tisztességes, emberséges és igazságos.

Ezt is szeretjük