Mikor születtél?
Így teljesítheted életfeladatodat!
Ahhoz, hogy életed legfőbb feladatát teljesíthesd, először át kell menned bizonyos személyiségfejlődésen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak érdekében, hogy a világ egy kicsivel barátságosabb hely legyen, mindenkinek tennie kellene valamit. A számmisztika szerint mind a kilenc alapszámnak komoly szerepe van ebben.

Egyesek az állandóság megteremtéséért, míg mások a szabadságért felelősek. Ha kiszámolod, mi az alapszámod, megtudhatod, mi is lenne a te életfeladatod, és miként tudod azt teljesíteni.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Egyesként azért születtél a világra, hogy kinyilvánítsd kreativitásodat és önbizalmadat. Ehhez azonban először meg kell tapasztalnod a dolgok önmagukban való áradását. Elsőre talán ijesztőnek hangzik a feladat, pedig cseppet sem az. Mindössze el kell kicsit távolodnod a világ materiális oldalától, és meg kell tapasztalnod minél több olyan dolgot, ami nem kézzelfogható, viszont annál több fantázia van benne.

2-es alapszám

Alapszámod legfőbb feladata a harmónia megteremtése. Azért születtél erre a világra, hogy megvalósítsd az emberek közötti valódi együttműködést és kiegyensúlyozottságot. Ahhoz, hogy ezt a nemes célt valóban elérhesd, először a saját lelkedben kell megtalálnod az egyensúlyt, valamint az áhított egységet. Így te magad leszel a legjobb példa arra, hogy a lelki és az emberek közötti összhang elérhető.

3-as alapszám

Életfeladatod, hogy megoszd a körülötted élőkkel érzékenységedet, és ezáltal őket is arra ösztönözd, hogy képesek legyenek a befelé fordulásra. Ehhez először kapcsolatot kell teremtened saját belső, legmélyebb érzéseiddel. A feladat teljesítésében segítségedre lehet a meditáció vagy a relaxáció. Emellett azt is el kell fogadnod, hogy vannak az életben olyan dolgok, melyeket nem befolyásolhatsz.

4-es alapszám

A számmisztika szerint alapszámod legfőbb feladata az állandóság megteremtése a világban. Azért születtél a Földre, hogy megalapozd a fejlődéshez szükséges, nélkülözhetetlen stabilitást, a biztos alapokat. Ehhez először értelemszerűen a saját belső stabilitásodat kell megteremtened. Ha ez megvan, csak akkor segítheted a körülötted élőket abban, hogy ők is megtalálják a maguk biztos pontjait.

5-ös alapszám

Ötösként azért születtél a világra, hogy egyszerre teremtsd meg a szabadságot és a mértékletességet. Ehhez először saját belső szabadságodat kell meglelned – amiben önfegyelmed fog segíteni. Bár a függetlenség és az önmérséklet elsőre talán egymásnak ellentmondó fogalmaknak tűnnek, rájössz majd, hogy nagyon is összetartoznak. Ezután pedig képes leszel rá, hogy másokat is rávezess erre a felismerésre.

6-os alapszám

A számmisztika szerint hatos alapszámod miatt arra születtél, hogy bizonyos magasabb rendű ideákat terjessz a világban. Ha eleget akarsz tenni életfeladatodnak, elsősorban önmagadat kell elfogadnod. Ezt követően pedig a környezetedet kell meggyőznöd róla, hogy vannak olyan dolgok a világban, melyeken nem változtathatnak, egyszerűen el kell fogadniuk a dolgok alakulását. És nem mellékesen élvezniük kell azt.

7-es alapszám

Bizalom és nyitottság - ez életed két vezérfonala. Azért születtél a világra, hogy mindkettőt megtapasztald, valamint meggyőzd arról a körülötted élőket, hogy nem érdemes folyton visszahúzódniuk a csigaházukba. Életfeladatod teljesítéséhez természetesen először neked kell megtanulnod bízni másokban. Rendkívül nyitottá, valamint befogadóvá kell válnod a külvilág ingereivel szemben.

8-as alapszám

Nyolcasként azért születtél a világra, hogy jólétre és hatalomra tegyél szert. Ám mindezt nem annyira saját magadért kell megtenned, elsősorban mások javára kell fordítanod a megszerzett gazdagságot és előnyöket. A számmisztika szerint életfeladatodat csak úgy teljesítheted, ha először megtapasztalod a belső gazdagság élményét, és csak ezt követően fordulsz a világ materiális oldala felé.

9-es alapszám

Teljesség, tisztesség és bölcsesség - ezeket az eszméket kell elültetned szűkebb vagy éppen tágabb környezeted fejében. Ha eleget akarsz tenni a számmisztika által rád ruházott életfeladatodnak, először magadban kell meglelned a magasabb rendű alapelveket. Ezután pedig úgy kell élned, hogy te magad legyél a példa rá, hogy a becsület és az ehhez hasonló szavak nem pusztán kiüresedett fogalmak.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve segítségével készült.

Ezt is szeretjük