Mikor születtél?
Ezt hozza 2010 a karrieredben
Szeretnéd tudni, vajon szakmai elismerések várnak rád, vagy karriered szempontjából inkább csak vegetálásra számíts?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglehet, hogy a 2010-es év a munkád szempontjából komoly változásokat hoz, de előfordulhat, hogy - várakozásaiddal ellentétben - minden marad a régiben. Ha kiszámolod, a hét melyik napján születtél, megtudhatod, mire számíthatsz ebben az esztendőben, illetve mit érdemes tenned a siker érdekében.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

2010-ben sokkal inkább a magánéleted foglalkoztat majd, a karriered kissé háttérbe szorul. Bár alapvetően jól gondolod, hogy a munka nem mehet a magánélet rovására, azért érdemes súlyoznod a teendőket. Előfordulhat, hogy egy remek ajánlatot kapsz, melyre nem érdemes rögtön nemet mondanod csak azért, mert sok feladattal járna, és több idődet rabolná el, mint a jelenlegi munkád. Fontold meg alaposan, komoly lehetőségeket rejthet magában.

Ha kedden születtél

Az idei évben senki sem mondja meg neked, mit és hogyan kellene csinálnod. Bár többen is megpróbálnák, rólad egyszerűen lepattannak a keresetlen jó tanácsok, és mész a saját fejed után. Bár ez a fajta hozzáállás nem tesz jót a karrierednek, te úgy érzed, eljött az ideje, hogy a sarkadra állj, és egyedül hozz meg bizonyos döntéseket. Sok váratlan helyzet adódhat mindennek következtében, ám te ezt a legkevésbé sem bánod.

Ha szerdán születtél

Szakmai szempontból a lehetőségek széles tárháza vár rád 2010-ben. Több kecsegtető ajánlatot is kapsz, és előfordulhat, hogy lesznek olyan pillanatok, amikor éppen a bőség zavara miatt nem tudsz dönteni. Ha bizonytalan vagy, hogy karriered szempontjából mi lenne a legelőnyösebb választás, bátran kérd ki egy tapasztaltabb barát vagy ismerős tanácsát. Segítségével az év második felére minden úgy alakul majd, ahogyan azt már régóta tervezted.

Ha csütörtökön születtél

2010 komoly választás elé állít. Döntened kell, mi a fontosabb: a szakmai dicsőség, vagy az, hogy olyan munkát végezz, amit szívvel-lélekkel csinálsz.

Az előbbi anyagi szempontból is kifizetődőbb lenne, az utóbbi mellett pedig a lelki harmóniád megőrzése szól. Mérlegeld a lehetőségeket, és fontold meg alaposan, hogy a jelen körülmények között mi lenne a legjobb választás számodra.

Ha pénteken születtél

Végre eljött a te időd: 2010-ben karriered olyan meredeken ível felfelé, hogy alig bírod követni az eseményeket. Számtalan megoldandó szakmai teendő vár rád, amit egyáltalán nem bánsz majd. Bár a családodra kevesebb időd jut, pontosan tudod, hogy megéri energiáidat a munkába fektetned, mert a most elvégzett feladatok kiváló referenciamunkának számítanak majd a következő években.

Ha szombaton születtél

Munkahelyeden valószínűleg idén sem lesz kevesebb teendőd, mint az elmúlt évben. A megoldandó feladatok valahogy mindig téged találnak meg. Bár az egyre tornyosuló irathalmok vagy megbízások nem töltenek el különösebb örömmel, 2010 mind anyagi, mind szakmai szempontból előnyösnek ígérkezik. Ráadásul az év közepe táján végre rájössz, hogy lehet bizonyos munkafolyamatokat lerövidíteni, így a családodra is jut majd időd.

Ha vasárnap születtél

A karriered szempontjából semmilyen váratlan fordulatra nem kell számítanod 2010-ben. A tavalyi évben megkezdett projektek szépen haladnak előre - pont úgy, ahogyan eltervezted. Felesleges túl nagy energiát fektetned most a szakmai teendőkbe, mert a komolyabb eredmények még váratnak magukra. Inkább a családodra, barátaidra fordíts több időt - különösen, ha sorra kapod az elégedetlen megjegyzéseket.

OLVASD EL EZT IS!

kinai karrier horoszkop lead
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2010-es kínai karrierhoroszkóp

karrier horoszkop lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

2010-es karrierhoroszkóp

kinai lead
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2010-es kínai horoszkóp

Ezt is szeretjük