Mikor született a pasi? Ilyen számára az ideális nő
A Vénusz a vonzalomról mesél. Számold ki, hol áll a férfi Vénusza, és tudd meg, milyen nő veszi le a lábáról!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vénusz a férfi horoszkópjában megmutatja azt az idealizált belső képét, amit a szépségről és a románcról hordoz. Vagyis azokra a női tulajdonságokra utal, amelyek mágneses, erotikus vonzást gyakorolnak a férfira.

Ha egy nő megfelel ennek a Vénusz által sugallt belső képnek, akkor az a minimum, hogy ezt a nőt a férfi különösen vonzónak találja. Ez a nőtípus akkor is sokáig lefoglalhatja a férfi fantáziáját, ha a találkozásra csak egyetlenegyszer került sor.

Számold ki a személyes horoszkópjából, hol áll a pasi Vénusza!

Vénusz a Kosban

A Kos Vénuszú férfi annyira idealizálja a szerető fogalmát, hogy a kívülálló könnyen úgy érezheti, elköteleződésére csak valamilyen szupernő tarthat igényt. De mivel jobban szereti az ideáját, egy ideig bármelyik nőbe szerelmes tud lenni. A lényeg, hogy ne kelljen neki túl sokat udvarolni, és hamar a tárgyra térhessenek. Mivel a kezdeti lelkesedés úgy csökken, ahogy kiismerik partnerüket, aki meg akarja tartani, annak tartalékolnia kell egy kis titokzatosságot, és mindig nyitottnak kell lennie egy spontán szeretkezésre.

Vénusz a Bikában

A lángoló érzelmeknél előbbre valónak tartja a folyamatosságot és kiszámíthatóságot, így az az ideális társa, aki mindezt biztosítja neki. Általában a kiszámítható, stabil, földies típusú nőkhöz vonzódik, akire támaszkodhat, és aki ellátja őt élelemmel és fizikai törődéssel. Nem bánja persze, ha a nő intelligens vagy színes személyiség, de nagyobb jelentőséget tulajdonít az ennél egyszerűbb jellemvonásoknak. Nem szereti, ha játszanak vele, vagy a nő túl bonyolultan közelít hozzá és a világ dolgaihoz.

Vénusz az Ikrekben

Olyan nőkhöz vonzódik, akik kiszámíthatatlanok, kíváncsiak, sokoldalúak, és akik egy kicsit mindig bizonytalanságban tartják. Az ilyen nőket még akkor is ellenállhatatlannak találja, ha érzelmileg akár az őrületbe kergetik. Számára egy nő józansága, érdeklődési köre, kommunikációs képessége sokkal fontosabb, mint önmagában a vonzó külső. Mivel szeret a logikájával és az eszével hódítani, olyan nőt keres, aki erre fogékony. Ha valaki érdeklődést mutat véleménye iránt, az már majdnem felér számára egy előjátékkal.

Vénusz a Rákban

Ő az a férfi, aki ideális partnerét a tűzhely körül sürgölődve képzeli el. Azon ritka típusba tartozik, akik megelégszenek az egyszerűséggel. Nem várnak el sem intellektuális bravúrokat, sem öltözködésbeli tökélyt szerelmüktől, viszont ha valakiben felfedezik a női érzékenységet és a törődésre való hajlamot, könnyen szerelemre lobbannak iránta. Hosszú távú partnerükre az anyaság, háztartásvezetés, főzés szerepeit vetítik, és mély érzelmeket várnak tőle - vagyis azt, hogy tökéletesen kielégítse biztonságra törekvő igényüket.

Vénusz az Oroszlánban

Olyan nőt keres, aki folyamatos izgalmakat tartogat a számára. Igaz, számára az izgalom főleg azt jelenti, hogy csodálják őt, illetve elismerik teljesítményét. Párjának ezért nemcsak hajlandónak kell lennie folyamatos megerősítést biztosítani számára, de alárendelődni is. Nem könnyű megfelelni egy ilyen férfi elvárásainak, mert a nőnek egyszerre kell melegszívűnek lennie, aki kimutatja az érzelmeit, és olyannak, aki mindezt odaadja  a férfinak, hogy rendelkezzen vele kénye-kedvére.

Vénusz a Szűzben

A Szűz Vénuszú férfinak leginkább egy helyes nőre van szüksége. Olyasvalakire, aki csinos, intellektuális, fegyelmezett, és azt sem bánja, ha a nő kicsit karrierista. Szereti az olyan nőket, akinek tiszta kinézetük van. Fontos számára a nő öltözködése, igényli, hogy olyan aprólékos gondot fordítson a megjelenésére, akárcsak egy modell, és imádja a munkáját, valamint jól kommunikáljon. Mivel ez a férfi nehezen tűri a hiányosságokat, a számára ideális nőben is hasonló tökéletességet keres.

Vénusz a Mérlegben

Az ilyen férfi az olyan nőtípushoz vonzódik, amely egyre ritkább jelenség a mai világban, és amelyet leginkább talán a finom hölgy vagy lady kifejezésekkel jellemezhetnénk. Szerinte egy nő legyen méltóságteljes, kecses, udvarias és toleráns. Vonzza a higgadtság és a mértéktartás az érzelmek kimutatásában. Mivel a nyugati világban ez a típus kiveszőben van, manapság sok Mérleg Vénuszú férfi választ magának párt a távoli kultúrák leányai közül, így elégítve ki az ideálja iránti vágyát. Olyan exkluzív, különleges kapcsolatot szeretne, amely a kölcsönös bizalmon és őszinteségen alapul.

Vénusz a Skorpióban

A Skorpió Vénuszú férfi azonnal felfigyel a környezetében felbukkanó vonzó hölgyekre, viszont ő is folyamatosan igényli a figyelmet. A számára ideális nő szünet nélkül kimutatja, hogy mennyire szereti őt, teljesen elkötelezett iránta, továbbá nem tartja bizonytalanságban. Mindennél fontosabb számára, hogy a nő megértő és empatikus legyen. Az ilyen típusú férfit különösen vonzzák az intenzitást, mélységet, vitalitást és erotikus erőt sugárzó nők. Annál jobban vonzódik hozzájuk, minél kifinomultabbak és megfoghatatlanabbak. 

Vénusz a Nyilasban

Olyan nő tud vele tartós kapcsolatot kialakítani, akivel közösek a nézetei, ideáljai, vagyis filozófiai összhang van közöttük. Fontos számára, hogy párjának jó humorérzéke legyen, illetve szórakoztassa őt. Ugyanakkor szereti, ha a nő kezdeményez, és nyíltan vállalja előtte szexuális igényeit is. Idealista és becsületes társat szeretne, akinek az őszinteségére és jó szándékára biztosan lehet számítani. Vonzódik a vállalkozó szellemű, kalandvágyó és széles látókörű emberekhez, igényli, hogy partnere vidám, élénk és pozitív gondolkodású legyen. 

Vénusz a Bakban

A Bak Vénuszú férfi általában a némiképp konvencionális, szabályokat szerető és tartózkodó hölgyekhez vonzódik. Különösen figyelemre méltónak találja, tiszteli és csodálja a nála idősebb nőket, és az olyanokat, akik saját jogon értek el szakmai, illetve társadalmi sikereket. Azt várja a nőtől, hogy hozzá hasonlóan tanúsítson önuralmat, és fontos számára, hogy tisztelni tudja partnerét és annak érzelmeit, máskülönben nem tud szerelmet érezni iránta. Néhány ilyen férfi különös vonzalmat érez a kissé szomorú, magányos nőkhöz.

Vénusz a Vízöntőben

Ha egy férfinak a Vízöntőben van a Vénusza, akkor különösen vonzódik a szebbik nem intelligens, eredeti, újdonságokra nyitott képviselőihez. Intellektuálisan minél kifinomultabb egy nő - vagy legalábbis érdeklődési köre és meglátásai minél szokatlanabbak -, ő annál vonzóbbnak fogja találni. Szereti a más etnikumú nőket, és különösen izgatja, ha egy nő bármilyen szempontból különleges. Néha szokatlan szexuális fantáziái vannak, és ideális partnere természetesen fogékony mindezekre, akár még ki is egészíti a saját verzióival.

Vénusz a Halakban

A Halak Vénuszú férfi számára az ideális nő érzékeny, érzelmes, együttérző és nagyon odaadó. Ugyanakkor felkeltik az érdeklődését a kissé kiismerhetetlen és titokzatos nők is. Gyakran vonzódik a művésztípusokhoz, a kifinomult érzékenységű, költői vagy zenei lelkekhez, akik valamilyen idealisztikus, nem evilági boldogságvágyat testesítenek meg. Nem árt, ha kettejük kapcsolata közös ideálon alapul. Hidegen hagyják a független, erős nők, a szerelemhez szüksége van arra, hogy legalább egy kicsit pátyolgatni- és védelmeznivalónak lássa szíve hölgyét.

Cikkünk Stephen Arroyo Kapcsolatok asztrológiája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi no egyejszakas
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Ki az ideális szexpartnered?

Ezt is szeretjük