Hány évesen adja a férfi házasságra a fejét? Horoszkópja elárulja
Vajon fiatalon szánja rá magát, vagy 40 felé? Csillagjegyéből könnyűszerrel kiderítheted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd, ha párod már feltenné a nagy kérdést? Érdekelne, kiszemelted hányadán állhat a házassággal? Ha tudni akarod, megrögzött agglegénnyel vagy ígéretes férjalapanyaggal állsz-e szemben, hívd segítségül az ezotériát!

A férfi csillagjegye ugyanis, minthogy tulajdonságairól, személyiségvonásairól általánosságban is sokat mesél, kérdésedre is választ adhat. Olvasd el, mikor szánhatja rá magát a férfi, hogy megnősüljön!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Mivel a Kos olyan ember, aki mindig tudja, merre tart az élete, ismeri céljait, illetve azt, hogy hogyan érheti el őket, már korán tisztában lehet azzal is, hogy mikor szándékozik oltár elé állni valakivel. Ambiciózus lehet, akinek fontos a karrier és az egzisztencia megteremtése, ám ha ez megvan, a tervében a következő dolog a nősülés lehet. Nála ez 35-37 éves korára következhet be.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika egész életében a harmóniát, a nyugalmat keresi, így a férfi is, aki e csillagjegy szülötte. Ő nem az a fajta, aki csapongna, és élne bele a világba, párkapcsolati tekintetben is a biztosat, a tartósat, a véglegest keresheti. Ha házasságról van szó, ezért sem lacafacázik sokat: amennyiben úgy érzi, rátalált az igazira, el is veszi. Már a húszas évei végén kész lehet a nősülésre.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegy szülöttjének lételeme a változatosság. Több hosszú kapcsolata is lehet, ám a hűség nem mindig megy könnyen neki, szeret virágról virágra szállni, felfedezni, újat tapasztalni. Esetében a házasság nem a legszimpatikusabb dolog. Persze - mint mindenki - vágyik a szerelemre, megállapodni viszont később állapodik meg, a harmincas évei közepe táján, illetve később.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák olyan személyiségű ember, aki mindig meg-megújul, folyamatos átalakulás az egész élete, emiatt nehéz kiismerni. Sokat figyel befelé, és nehezen is nyílik meg, mondhatni, a páncélja mögé rejtőzik. E miatt a tulajdonsága miatt késhet nála a nősülés, hiszen nehezebben találhat olyan nőt, aki elviseli a változékonyságát. Ha mégis rátalált szerelmére, őt akár 29-30 évesen is elveheti.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi nem könnyű eset, párjaként olyan nőt választhat, aki felnéz rá, és sok mindenben rá hagyatkozik. Az Oroszlán ellentmondást nem tűrő valaki, ami megnehezítheti vele az életet. Akkor azonban, ha megtalálta tökéletes párját, aki mellett karakán jellemvonásai bátran kirajzolódhatnak, és akinek mindez szimpatikus, könnyen házasságra adja fejét. Nála ez már 25 felett elképzelhető.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Rettentően kritikus jellem a Szűz, rendszert igényel, harmóniát maga körül, és tisztaságmániás, férfiban is, nemcsak nőben. E tulajdonságai miatt nehezen alkalmazkodhat, nem szereti, ha kizökkentik a megszokott és maga alakította kis világából. Ő a tipikus agglegény, aki még együtt élni sem nagyon szeret mással - vagy ha igen, hát nagyon szerelmes, vagy hozzá hasonlót talált. Későn, 40 felé nősül, vagy nem is nősül meg.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg horoszkópú egyén szereti a szépet, ezáltal a Mérleg férfi a szép nőket - a nőket ő azonban mégsem falja, inkább csodálja. Romantikus alkat, aki imádja kényeztetni párját, és a tenyerén hordozza nap mint nap. Viszont - bár a Mérleg jegyű a tartós kapcsolatokban tud kiteljesedni - döntéshelyzetekben vacillálhat, így a lánykérést is elodázhatja, akár harmincas évei végéig.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes, tüzes, érzéki férfi a Skorpió férfi, aki szinte a szerelembe is szerelmes, akár egy latin amorózó. Természete igaz, kissé nehéz, mert erős akaratú, és a saját elképzelésén kívül nem sokat fogad el. Tisztán látja útját, akár a Kos, ám nála sokkal kitartóbb: ha egyszer megtalálja a nőt, akibe beleszeret, mindent megtesz érte, hogy örökre az övé legyen: 30-33 évesen nősül.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Aki Nyilas, az szókimondó, nem törődik vele, ki mit gondol - párkapcsolatban olyan nő mellett lehet tehát boldog, aki nem riad ettől a fajta természettől vissza. Mindemellett a Nyilas számára a jövő nagyon fontos tényező. Előre tervez, tudatos a házasság kérdéskörében is. Nem áll tőle távol, sőt. Ha tudja, hogy megtalálta a tökéletes alanyt, oltárhoz is viszi - feltehetően 30-31 éves kora körül.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a zodiákust nézzük, a legkomolyabb jellem mind közül a Baké, és ez a férfiakra talán hatványozottan igaz. Szereti ellenőrzése alatt tartani a dolgokat, irányítani, uralni a helyzetet. Ez nem probléma, felelősségteljességre, józanságra vall. Sziklaszilárd családapa válhat belőle. Ami a házasságot illeti, nem fél, tudja, az élet állomásainak egymásutánjában mikor jön el az ideje: nála 32-35 évesen.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Különleges jegy a Vízöntőé, szülöttjét érdekli a spiritualitás, az egyediség, az egyszeriség. A Vízöntő férfi szabad szellem, és a kapcsolatokat, így a házasságot is béklyónak tarthatja. Ő későn állapodhat meg, 35 és 40 év közt, ritka esetben még később, de csakis akkor, ha megtalálta a lelki társát, a másik felét, akivel éteri szerelem fűzi össze. Férjként 10-20-30 év után is remek beszélgetőpartner.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Vízöntőhöz hasonlóan a Halak férfi is érdekes jellem, ám ő másképpen. Érzelmes, lelkivilága különleges, mély, éppen ezért mint ember eléggé sebezhető. Mivel beleeshet párszor a hibába, hogy túl közel enged illetékteleneket, óvatossá válhat, ez visszatarthatja az ismerkedésben, párra lelésben is. Mindemellett karrierközpontúsága révén is elcsúszhat nála a nősülés. 40 felé állapodik meg.

Ezt is szeretjük