Mikor mész férjhez?
Sorsfordító időpontok a tenyéren
Tudod, melyik az életvonalad, a szívvonalad, de fogalmad sincs, hogy értelmezd a történések időpontját?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a tenyérjós azt mondaná neked, hogy sorsfordító eseményt olvas ki tenyered vonalaiból, és ez a történés valamikor a következő 30 évben be fog következni, valószínűleg visszakérnéd a pénzed.

Teljesen jogos elvárás részedről, hogy nemcsak azt szeretnéd tudni, hogy várhatók-e életedben komolyabb, sorsfordító események, de arra is kíváncsi vagy, ezek mikor következnek be.

A tenyér vonalai között nem túl bonyolult dolog eligazodni. Ha tisztában vagy az olyan főbb vonalakkal - illetve jelentésükkel -, mint az életvonal, a szívvonal vagy a fejvonal, néhány alapvető jegy ismeretével könnyen bepillantást nyerhetsz a jövődbe. Most már csak azt kell tudnod, mikor is várhatók ezek az események. Cikkünk segítségével könnyen meghatározhatod az időpontokat.

A vonalak felosztása

A legjobb módja annak, hogy kiszámítsd egy életedben bekövetkező fordulat időpontját, ha gondolatban felosztod tenyered vonalait egyforma, egyenként tíz évet felölelő szakaszokra. A vonal kezdőpontja a születés pillanatának felel meg, míg a vége értelemszerűen a halálénak. Ebből kiindulva jó közelítéssel meg tudod mondani, körülbelül hány éves leszel az adott esemény bekövetkeztekor.

Például, ha egy, a szívvonalon kereszttel jelzett történés időpontjára vagy kíváncsi, és az a 40-50 éves kort jelképező szakasz közepére esik, azt jelenti, hogy valamilyen komoly akadály nehezíti meg szerelmi életedet 45 éves korod körül.

Melyik az eleje?

Tisztában kell lenned vele, melyik vonalnak hol van az eleje, különben még hátulról előrefelé kezdesz el számolni. Tekints az első ábrára: a ciklámen fejvonal és a zöld életvonal a hüvelykujjnál, míg a kék szívvonal a kéz külső élén kezdődik. Az ábrán átlag élethosszt, 75 évet vettünk alapul.

Korábbi események időmeghatározása

Ha egy nagyobb fordulópont volt már valamikor a múltadban, annak segítségével ellenőrizheted, helyesen osztottad-e fel a vonalat. Számítsd ki felosztásunk alapján a történés idejét, és kiderül, jól számoltál-e. Ez egyféle finomhangolás, mely különösen akkor hasznos, ha még csak most kezded gyakorolni a tenyérjóslást.

Mikor mész férjhez?

Amikor a házasságvonalak által jelképezett kapcsolatok idejének kiszámítása a cél, a szívvonaltól kell haladnod felfelé. Nincs más dolgod, egyszerűen oszd fel a szívvonal és a kisujjad közötti szakaszt, és megtudhatod, várhatóan hány éves korodban fogsz férjhez menni. Ha például a tenyérél ezen szakaszán - az ábrán látható helyen - látsz egy határozott vonalat, várhatóan 30 éves korod körül mész férjhez.

Gyakorlat teszi a mestert

Mielőtt ismerőseid tenyerén próbálnád meghatározni életük sorsfordító eseményeinek idejét, gyakorolj kicsit saját magadon. Vedd szemügyre alaposan a kézvonalaidat: találsz rajta töréseket, szigeteket vagy négyzeteket? Számítsd ki, hány éves lehettél, amikor a hozzájuk kapcsolódó események történtek, majd dolgozd ki a jelentésüket.

Ha nem rendelkezel számottevő kézjellel, kérd meg egy barátodat, hadd elemezd a kezén látható jegyek jelentését, és segítsen hozzárendelni a tenyerén felbukkanó szigeteket, töréseket és egyebeket élete fontos történéseihez.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no
  • intelligencia
  • tenyérjóslás

Mennyire vagy intelligens?

Ezt is szeretjük