Mikor leszel életedben a legboldogabb?
Most megtudhatod
Alapszámodból kiderül, életed melyik korszaka tartogat számodra boldogságot, és milyen feltételekkel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint az élet az egyes tanulási folyamatok szerint különböző korszakokra oszlik, így a különböző alapszámokkal rendelkező személyiségeknek is különböző feladataik vannak az egyes korszakokban.

Ezért attól függően, hogy melyik napon születtél, várhatóan máskor érkezik el számodra a kiteljesedés és a boldogság ideje. Persze, ehhez az is szükséges, hogy teljesítsd az egyes korszakok által megszabott tanulási feladatokat. Nézd meg, mi vár rád! Számold ki az alapszámodat, majd olvasd el az elemzésedet!

Mi az alapszámod?

1-es
: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Sokáig úgy érezheted, nem tökéletes az életed, ezért talán folyamatos hiányérzettel küzdesz. Ám korod előrehaladtával egyre találékonyabb, dinamikusabb és kreatívabb leszel. Főleg 40. életéved után lesz jellemző rád, hogy nyugodt magabiztossággal mersz kezdeményezni, és akkor vagy igazán elégedett, amikor a társadalmi reformok élvonalában vagy a társadalom új energiákkal való feltöltésének áramában találod magadat.

2-es alapszám

Akkor leszel igazán boldog, ha sikerül leszámolnod a megfelelési kényszerrel, mely legalább 30. életévedig meghatározza a világhoz való viszonyodat. Ám 30 éves korod után esélyt kapsz saját identitásod megszilárdítására, valamint a kollektív tudatosságot szolgáló intézmények helyesebb működésének segítésére. Ehhez viszont fontos, hogy ragaszkodj saját alapelveidhez. Lehet, hogy olyan pozícióba kerülsz, amelyben ellentétes vagy különböző nézőpontú embereket kell kibékítened.

3-as alapszám

Valószínűleg sokáig kell rejtegetned gyermeki vidámságodat és spontán örömödet. Akkor leszel a legboldogabb, ha sikerül ezeket kifejezésre juttatnod. Nem kizárt, hogy kreatív energiáidat és alkotótehetségedet is sokáig elnyomod. Amint azonban veszed a bátorságot, hogy kövesd belső hangod sugallatait, és elkezdesz megnyílni saját belső tudatosságod felé, elérkezik életed legboldogabb korszaka. Erre 35 és 40 évesen is lehetőséged lesz.

4-es alapszám

Jó ideig eltarthat, mire megtalálod a vágyaidnak és céljaidnak legmegfelelőbb munkát. Erre 29, 32, 39 és 45 éves korod környékén van jó esélyed. A továbblépésnek az a feltétele, hogy megtanuld magad egyre könnyebben fegyelmezni - ez a tanulás teszi lehetővé, hogy a vágyaidnak megfelelő munka magától felbukkanjon az életedben. Teljesítményedért és becsületességedért cserébe mások csodálatának középpontjába kerülhetsz. 

5-ös alapszám

Fontos feladatod, hogy eldöntsd, milyen körülmények között szeretnél élni. Hosszas tapogatózás után a 45. vagy az 50. életéved környékén érkezel el abba a fázisba, amikor úgy érezheted, kinyílik számodra a világ. Egzotikus élményekben, utazásokban  lehet részed, és a legkülönfélébb gyökerű és hátterű emberekkel találkozhatsz. Módodban áll számtalan helyre eljutni, számtalan dolgot megtenni, amiért sokan csodálnak.

6-os alapszám

Akkor leszel igazán boldog, ha sikerül harmonikus kapcsolatot kialakítanod a környezeteddel, ha elégedett vagy a párkapcsolatoddal, ugyanakkor lehetőséged van arra is, hogy új emberekkel ismerkedj. Erre a 8-asra végződő években lesz leginkább lehetőséged. Ennek feltétele azonban az a tapasztalat, melyre a mások szolgálatával kapcsolatos munkák során teszel szert. Nem kizárt, hogy az oktatásba vagy a médiába kerülsz, ahonnan sok emberhez jut el az üzeneted.

7-es alapszám

Lehetséges, hogy gyakran érzed kényszernek a többi ember társaságát, ezért  akkor leszel a legboldogabb, ha sikerül összeegyeztetned a magány iránti vágyadat társasági lényeddel, és mások is tiszteletben tartják ezeket az igényeidet. Erre elsősorban negyvenes éveid végétől kezdve számíthatsz. Lehetséges, hogy ekkor olyan igazságokkal is szembesülsz, melyek a tudatosság magasabb tartományaiból érkeznek hozzád.

8-as alapszám

Fiatalkorodban gyakran érezheted, hogy valamilyen módon mindig kicsúszik a kezedből az, amit szeretnél megszerezni. Harmincas éveid végétől kezdve azonban valamilyen jelentősebb hatalmi vagy vezetői szerepet vállalhatsz, ha megtanulsz bízni a bensődben. Ha követed útmutatásait, észre fogod venni, hogy egyre inkább szeretnél másokat is segíteni belső forrásuk megtalálásában. Ezek a bőség és a siker korszakai lehetnek életedben.

9-es alapszám

Valószínűleg sokáig keresed önmagad, és nem kizárt, hogy egészen 50-es életéveidig bizonytalan vagy abban, jó helyen vagy-e. Mindez viszont természetes folyamat nálad, mely a remények és álmok megvalósulása felé tart. Magasabb kreatív képességeid virágzásnak és növekedésnek indulnak, ha megtanulod elengedni az ego vágyait, és megengeded, hogy felsőbb éned sugallatai vezessenek. 

Cikkünk megírásában Lynn Buess Örök számmisztika című könyve segített.

Ezt is szeretjük