Miért vagy szexi a férfiak szerint? Válassz egy édességet, és megtudhatod!
Választásod többet elárul rólad, mint hinnéd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sok ember van, aki ne szeretné az édességeket, hiszen kívánatosak, csábítóak és finomak - akárcsak a nők a férfiak számára, és fordítva.

Torta
Csokoládé
Macaron
Cukorka, nyalóka
Fagylalt
Cupcake

Mindenki másért van oda. Van, aki olyat eszik szívesen, ami lágy, vagy olyat, ami omlós, habosat, hideget vagy sokára elfogyó cukorkát. Akármelyik is a kedvence, az ember választása nem véletlen, ugyanis személyiségvonásai, belülről fakadó energiái tükröződnek benne. A fenti hat édesség közül bökj rá gondolkodás nélkül arra, amelyik számodra elsőre a legszimpatikusabb, és a lenti leírásból megtudhatod, mely külső-belső vonásaidért találhatnak téged szexinek a férfiak.

Torta - klasszikus nő vagy, aki mellett a férfi igazán férfinek érezheti magát. Stílusos vagy, elegáns, mindemellett van benned bizonyos féktelenség - habzsolod az életet.

Csokoládé - érzéki vagy, akár a lágyan olvadó csokoládé. A férfiaknak elég csak rád nézni, máris odalehetnek a látványodtól. Egyetlen érintéssel lefegyverezed őket, szinte függőséget okozol.

Macaron - édes vagy, egyedi, cseppet sem unalmas, humoros, mindemellett hihetetlenül kacér, akár a francia nők. Tudod, mitől döglik a légy: csak egy pillantás, és a pasik a lábaid előtt hevernek.

Cukorka, nyalóka - játékos vagy, lélekben valahol még mindig pirulós kislány, ám egy szexi nő bőrébe bújtatva. Idő kell, hogy közel férkőzzenek hozzád, szívesen játszol macska-egér játékot, amit a férfiak imádnak.

Fagylalt - hűvös szépség vagy, akit kicsit talán megközelíthetetlennek is láthatnak a pasik. Aki azonban férfi a talpán, kezdeményez, és megtapasztalhatja, hogy ami hidegnek tűnt, valójában milyen finom.

Cupcake - egyedi vagy, szereted a változatosságot, a színeket, formákat, sokat adsz a vizualitásra. Ez a külsődön is meglátszik. Divatos vagy, stílusos, nőies, szívesen bújsz csábító ruhákba. Viselkedésed édes, kecses, illő és sohasem sok, ami nagyon imponáló a férfiaknak.

Szerelmi jóslás franciakártyával

Apropó, pasik! Jósold meg, mi vár a szerelemben - egy pakli franciakártyával. Nagyon egyszerű, képekkel illusztráljuk, hogyan kell!

Ezt is szeretjük