Mitől vagy kívánatos a férfiak szemében? Holdjegyed elárulja
Ha nem ismered holdjegyed, akkor kalkulátorunkkal egy pillanat alatt kiszámolhatod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Születésed időpontja nagyban meghatározza személyiséged alakulását, így azt is, milyennek látnak téged mások, beleértve a férfiakat is. Kíváncsi vagy? Napjegyed mellett aszcendensed és holdjegyed is árulkodó.

Holdjegyed az a jegy, amelyben a Hold állt, amikor születtél. Amennyiben napjegyed nem, holdjegyed szinte biztos, hogy rád illő módon jellemez. Holdjegyed alakítja belső tulajdonságaidat, amelyek kisugárzásod alakítják. Tudd meg, miért vagy vonzó és kívánatos a férfiak szemében! Használd holdjegy-kalkulátorunkat!

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Te vagy az a nő, akinek a férfiak képtelenek ellenállni. Szexuális energiáid úgy áradnak belőled, akár egy fékezhetetlen vízesés. Nem is csoda, hogy más nők szinte mindig a riválist látják benned. Szenvedélyes ember lehetsz az érzelmek terén és a munkában is, ami még tovább emeli vonzerőd.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A belőled áradó nyugalom és derű már önmagában is nagyon vonzó a férfiak szemében, hát még az a nőiesség, ami mindezzel párosul! Olyan érzelemgazdag, szenvedélyes, buja és érzéki vagy, akár egy termékenység-istennő. Egyetlen pillantásoddal képes vagy szinte bármelyik pasit lefegyverezni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Humorod utánozhatatlan lehet, amivel egy csapásra képes vagy magadra vonni a férfiak figyelmét. Ami kisugárzásodat illeti, nagyon egyedi - bár nagyon különleges, talán éppen emiatt tűnhet furcsának is. Ez a különös vibrálás, ami belőled árad, hipnotizáló erőként hat a férfiakra, akik veled kapcsolatba kerülnek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Érzelemközpontú ember vagy, részben ez adja vonzerőd, ám igaz, ez párosul némi szeszélyességgel, kiszámíthatatlansággal is, hiszen hagyod is magad általuk befolyásolni, amit környezeted nem mindig visel jól. Te azokat a  pasikat vonzod, akik nem az egyszerű eseteket keresik. Melletted lenni kaland, kihívás, ezt imádják a benned.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Igazi jelenség vagy: ha belépsz valahová, a férfitekintetek rád szegeződnek. Ezt élvezettel fogadod, és teszel is rá pár lapáttal, hogy még inkább fokozhasd. Kisugárzásod olyan, akár egy díváé. Elegáns, finom, ugyanakkor határozott és erős nő benyomását kelted, amivel a pasik szívét egy csapásra rabul tudod ejteni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Kisugárzásod fő alkotóelemei a kiegyensúlyozottságod, a jó értelemben vett csendességed és a határozottságod. Ezek kombinációi hozzák létre mindazt a képet, amit nyújtasz. A férfiak ugyanakkor nemcsak ezért dongnak körül, mint  méhek a virágokat: imádják a macska-egér játékot, amit akaratlanul is űzöl velük azzal, hogy nem feded fel érzelmeid.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A harmóniára törekszel, és ez kívülről is látszik. A férfiakat mágnesként vonzza az az egyensúly, ami benned van. Melletted a nyugalom várja őket. Amit még nagyon szeretnek benned, az a romantikusságod, amit nagyon jól ötvözöl a fülledt erotikával. Képes vagy ezeket egymásba csempészni, és nagyszerű, emlékezetes napokat szerezni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Különleges érzelmi világod tesz vonzóvá a férfiak szemében. Intenzíven élsz meg mindent. Aki veled kezd, az bizony vitákra is számíthat, mivel eléggé erős személyiség vagy. Mégis, ezzel együtt, a benned lévő szenvedélyesség, vadság és érzelmesség tesz a pasik szemében olyan kívánatossá.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az élet élvezete az, ami belőled árad. Szereted a lendületes mindennapokat, a spontán ötleteket, a kulináris élvezeteket és a szabadságot, utóbbit kapcsolatodban is igényled. Mivel kell neked az egyedüllét is, a férfi, aki szemet vet rád, még jobban odalehet érted, hiszen nem mindig adsz esélyt a társaságodban lenni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Titokzatosságodban rejlik a vonzerőd. Nem vagy az az ember, aki könnyen megnyílik másoknak, aki kiadja magát, nyíltan vállalja személyiségét, még ha véleményed néha cenzúrázatlanul is hagyja el a szád. Ez a téged körülölelő misztikum az, amiért a férfiak kívánatosnak találnak, meg akarnak téged fejteni.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Lázadó személyiséged kiemel a tömegből, és egyúttal menthetetlenül el is csavarja a férfiak fejét. Ha mindenki A-t mond, te B-t. Te vagy a fekete bárány a fehérek közt, ez azonban nem baj: különleges gondolataid, átlagostól eltérő észjárásod, szókimondásod egyedivé tesz. A férfiak szeretik zabolázatlan természeted.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Bájod és érzelmességed a férfiak szívét rabul ejti. Klasszikus nőies reakcióid hasonlóképpen: el tudsz pirulni egyetlen bóktól vagy mosolytól, zavarba tud hozni egyetlen gesztus vagy megnyilvánulás. A tenyerükön akarnak hordozni, akár egy hercegnőt, és ha ezt hagyod, akkor átélheted, amit a régi idők hölgyei éltek át.

Ezt is szeretjük