Miért nem váltak valóra a gyerekkori álmaid?
Aszcendensed megsúgja
Emlékszel, miről ábrándoztál kislányként, ám a tervek nem valósultak meg?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyerekként nagy terveket szőttél, most viszont - bár rendelkezel a kivitelezésükhöz szükséges tulajdonságokkal - úgy érzed, nem vagy a helyeden?

Aszcendensed elárulja, miért alakultak így a dolgok - ha pedig tisztába jössz a probléma okával, könnyebb lesz változtatni is.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Kos aszcendensed hatására semmitől sem félsz jobban, mint attól, hogy jelentéktelenné válsz a környezetedben lévők szemében. Hogy ez ne következhessen be, hajlamos vagy következetlenül cselekedni, illetve helytelen döntéseket hozni - ráadásul esetenként megnyilvánulásaid sem nevezhetőek éppen diplomatikusnak. Ezért aztán életed során többször megesik, hogy - bár adottságaid és képességeid révén többre vagy hivatott - méltatlan helyzetbe kerülsz, akár az egzisztencia, akár a karrier, akár a magánélet terén.

Bika

A horoszkóp szerint már gyerekként jómódról ábrándoztál, amiben szeretteidet is részesítheted majd. Mivel azonban félelemmel tölt el az érzelmi és az anyagi veszteség lehetősége, nem, vagy csak hosszas hezitálás után lépsz ki a számodra kellemetlen, ám jól bejáratott helyzetekből, miközben számos lehetőségről maradhatsz le a karrier és a pénzügyek terén. Hasonló a helyzet a párkapcsolattal is - akár az igazit is elszalaszthatod amiatt, hogy tartasz a váltástól.

Ikrek

Már gyerekkorodban kitűntél társaid közül széles körű érdeklődésed és gyors felfogóképességed révén, és Ikrek aszcendensed hatására arról ábrándoztál, hogy felnőttként valamely területen maradandót alkotsz. Ha ez nem így történt, azért elsősorban nem a körülményeket, hanem csapongásodat okolhatod. Hajlamos vagy ugyanis egyszerre több dologba belefogni, miközben számos esetben nem jutsz el ötleteid megvalósításáig. Figyelmedet sikertelenül próbálod megosztani különböző tevékenységeid között, és ezért a kelleténél több hibát ejtesz.

Rák

Aszcendensed hatására igazi anya- és feleségtípus vagy, aki már kislányként is nagy családról álmodozott. A gond csak az, hogy - éppen az érzelmi kötődés iránti vágyadtól hajtva - túlságosan is magadhoz láncolnád szeretteidet, ha ennek nem is mindig vagy tudatában. Ami pedig az eszköztáradat illeti, abban a szentimentalizmus éppúgy megtalálható, mint a látványos sértődés. Ily módon azonban épp, hogy eltávolíthatod magadtól a számodra kedves embereket.

Oroszlán

A horoszkóp szerint már gyermekként irányító szerepet töltöttél be, és arra vágytál, hogy felnőve jelentős pozíciót foglalhass el. A gond csak az, hogy önbizalmad - dacára a látszatnak - kissé gyenge lábakon áll. A saját értékedet a körülötted lévők visszajelzései alapján határozod meg - aránytalan erőfeszítéseket teszel azért, hogy felnézzenek rád, netán túlzott nagyvonalúsággal viseltetsz irántuk. Így saját ambícióidra már sem időd, sem energiád nem marad, ami akadályoz abban, hogy egy közösség meghatározó szereplőjének tudhasd magad.

Szűz

Már gyerekként is tisztában voltál azzal, hogy nem mindennapi képességekkel és adottságokkal rendelkezel. Azt tervezted, felnőttként mindezeket egy közösség szolgálatában, ám vezető pozícióban kamatoztatod majd. Ebben azonban megakadályoz az a fajta maximalizmus, mellyel önmagad és a körülötted lévők iránt viseltetsz, ráadásul hajlamos vagy elveszni a részletekben. Így pedig kevés az esélye annak, hogy magasabb pozíciót tölthess be, illetve saját vállalkozást hozz létre.

Mérleg

Mérleg aszcendensed hatására rosszul viseled az egyedüllétet - nem véletlen, hogy már kislányként is az esküvődről ábrándoztál. A horoszkóp szerint a gondot túlzott ragaszkodásod jelentheti: a békesség jegyében hajlamos vagy közös életetek kisebb-nagyobb gondjairól nem tudomást venni, illetve aránytalan kompromisszumot kötni. A problémák azonban nem oldódnak meg maguktól, és előbb-utóbb felszínre kerülnek - ekkorra azonban már lehet, hogy kontrollálhatatlanná válnak, ami pedig akár a kapcsolatod végét is jelentheti.

Skorpió

Dinamikus személyiség vagy, ráadásul az égiek nem mindennapi tulajdonságokkal áldottak meg. Már gyerekként tudtad, hogy sokra vagy hivatott, és biztosra vetted, hogy a magánélet, a karrier és az egzisztencia terén egyaránt jól boldogulsz majd. Ha nem így történt, annak hirtelen természeted az oka - hajlamos vagy a legjelentéktelenebb ingert is túlreagálni, és a bocsánatkérés, illetve a megbocsátás is nehezedre esik. Így voltaképpen te magad görgetsz akadályokat önmagad elé.

Nyilas

Már gyerekkorodban arról ábrándoztál, hogy valami nagy dolgot viszel véghez, ami sokak életét boldogabbá teszi. Rendelkezel is minden ehhez szükséges tulajdonsággal - az elfogadást és a megértést leszámítva. Esetenként túlzott következetességgel tartod magad az általad meghatározott normákhoz, és kész vagy szembeszállni mindazokkal, akik a tieidtől eltérő értékeket vallanak. Mindez nem feltétlenül tesz népszerűvé, támogatók híján pedig tiszteletreméltó terveid is megvalósulatlanok maradhatnak.

Bak

Következetességed és fegyelmezettséged révén már kisgyerekként kitűntél társaid közül. A horoszkóp szerint biztos voltál abban, hogy felnőttként ezeket a figyelemreméltó tulajdonságaidat jól kamatoztatod majd a karrier és az egzisztencia terén. Ez bizonyára így is történt - mivel azonban túlontúl is fontos számodra, hogy a körülötted lévők felnézzenek rád, visszaélsz az erőddel, olyannyira, hogy gyakran már nem is tudsz örülni mindannak, amit megteremtettél. A pörgésnek pedig a magánéleted is kárát láthatja.

Vízöntő

Annak idején szinte biztosra vetted, hogy felnőve valami igazán nagy horderejű és legfőképpen eredeti dolgot alkotsz majd. Ám csak azért küzdesz igazán, amivel azonosulni tudsz, kihagyva az érvényesülés szempontjából szükséges lépcsőfokokat. Helyzetedet bonyolítja, hogy nehezen találod meg a hangot azokkal az emberekkel, akik véleményed szerint nem méltó szellemi partnereid. Ezért Vízöntő aszcendensed hatására életedben az átlagosnál többször változtatsz munkahelyet, sokszor kiaknázatlanul hagyva mindazt, ami benned van.

Halak

Kiskorodban azt tervezted, hogy olyasmit viszel majd véghez, amivel sokak életét jobbá teheted. Az akadályt a közönytől való félelmed jelenti: minden eszközt bevetsz annak érdekében, hogy szerethetővé tedd magad a körülötted lévők számára, esetenként akár kéretlenül is segítesz. Így azonban kizsigereled magad, és nem marad energiád arra, hogy igazán jelentős változást vigyél véghez szűkebb vagy tágabb környezetedben, holott adottságaid és képességeid erre predesztinálnák.

Ezt is szeretjük