Miért lép félre a pasi?
Kínai aszcendense megmutatja
A kínai aszcendens fellebbenti a fátylat a férfi gyengeségeiről, így azt is megmutatja, miért lép félre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi kínai aszcendense feltárja előtted a pasi legbensőbb világát, érzéseit. Így azt is megmutatja, mely személyiségjegyei tehetik hajlamossá a félrelépésre.

Ne feledd azonban, hogy mindig kettőn áll a vásár: az, akit megcsalnak, gyakran legalább annyira ludas a dolgok ily módon való alakulásában, mint a hűtlen fél.

Kínai aszcendens számláló

Számold ki, mi az aszcendense a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Patkány

Különösen fontosak a szűkebb és tágabb környezetéből érkező visszajelzések. Emiatt, bár alapvetően lojális társ, szívesen forog társaságban, és valósággal fürdőzik a sikerben. A legrosszabb, amit tehetsz, ha engeded, hogy a zöld szemű szörny átvegye az irányítást szavaid és tetteid fölött. A Patkány aszcendensű férfi ugyanis rendkívül rosszul tűri a mindenféle alapot nélkülöző féltékenységet - ha pedig a kelleténél gyakrabban van része benne, egy nyitottabb és rugalmasabb nő mellett keresi majd a boldogságot.

Bivaly

A végtelenségig türelmes - elnézően viseltetik kisebb-nagyobb hibáid iránt, sőt, még valamiféle szexepilt is képes felfedezni bennük. Ám egy másik nő karjaiba űzheted, ha a közös feladatokból nem veszed ki a részed hasonló mértékben, mint ő, illetve közös ügyeiteket illetően lezserséget tapasztal részedről. Félreléphet akkor is, ha túlzott határozottsággal nyilvánulsz meg, ugyanis a Bivaly aszcendensű férfi csak a tradicionális felállásban érzi jól magát.

Tigris

Látszólagos magabiztossága ellenére a Tigrisnek nagyon is nagy szüksége van a pozitív visszajelzésekre, és, ha mindezt nem kapja meg tőled, könnyen lehet, hogy olyasvalaki mellett keresi a gyógyírt lelki sebeire, aki nem fukarkodik az elismerésekkel. Akkor is félreléphet, ha kapcsolatotok nem az egyenrangúságra épül - ha visszahúzódsz, könnyen elveszítheted megbecsülését, ha pedig dominanciára törsz, a két dudás egy csárdában klasszikus esete valósul meg.

Nyúl

A Nyúl aszcendensű férfi a konszenzusra törekszik, sőt, esetenként akár a saját érdekeit is háttérbe szorítja csak azért, hogy boldognak lásson. A kínai horoszkóp szerint azonban kizárólag saját belső késztetésére hajlandó meghozni bizonyos áldozatokat. Amennyiben dominanciára törsz, mintegy önigazolásképpen félreléphet, hosszabb távon pedig olyasvalakit kereshet, aki hozzá hasonlóan a kölcsönösségre és az egyenrangúságra törekszik a párkapcsolatban.

Sárkány

A mítoszbeli sárkányhoz méltón erős és ambiciózus férfi. Energiái kifelé irányulók - ha valamit egyszer elhatároz, senki és semmi nem akadályozhatja meg célja elérésében. Bár fontos számára, hogy tartozhasson valakihez, a kínai horoszkóp szerint állandó késztetést érez arra, hogy az élet más területein is kipróbálja magát. Még akkor se próbáld korlátozni ebben, ha esetenként kissé elhanyagolva érzed magad - ily módon ugyanis kioltod a szerelmét, a láng pedig valaki más mellett újra fellobban.

Kígyó

Vonzódik a rejtélyes dolgokhoz, ezért - bár a kettőtöket érintő nagyobb horderejű ügyekben alapkövetelmény az őszinteség - ne add ki magad teljesen. Ily módon ugyanis elveszítheted az érdeklődését, és hamarosan egy másik nő titkait igyekszik majd megfejteni. Azt se feledd, hogy egy igazi tabudöntögetővel van dolgod - szabadulj meg az ágyban minden felesleges gátlástól, ellenkező esetben nagy az esélye annak, hogy a Kígyó aszcendensű férfi félrelép.

Élvezi a társadalmi érintkezés minden formáját, így meglehetősen sok barátja és ismerőse van, akiknek egy része ráadásul az ellenkező neműek táborából kerül ki. Mindez talán szúrja a szemedet, mégse nyilvánítsd ki nemtetszésedet. A Ló aszcendensű férfi ugyanis alapvetően hűséges típus - egészen addig, amíg nem érzi magát korlátozva. Ám amint szűkülni látja a mozgásterét, szinte borítékolhatóan félrelép - ha másért nem, hát azért, hogy bebizonyítsa magának: valójában azt tesz, amit akar.

Kecske

A Kecske aszcendensű férfi képes fenntartás nélkül, kisebb-nagyobb hibáiddal együtt elfogadni. Mindezért még csak különösebb viszonzást sem vár, az azonban fontos számára, hogy szűkebb környezetében a békesség uralkodjon. A kínai horoszkóp szerint a hatalmi játszmákat éppen olyan rosszul viseli, mint a nyílt konfrontációt. Amennyiben gyakorta van része effajta élményekben, talajvesztetté válik, és szinte biztosra vehető, hogy - mintegy revansot véve - félrelép.

Majom

Jegye névadójához méltón minden megnyilvánulását áthatja valamiféle pajkosság, és bizony megeshet, hogy akkor sem tud gátat szabni flörtölésre való hajlamának, amikor párkapcsolatban él. Valójában a Majom aszcendensű férfi nem csapodár - sokkal inkább azért viselkedik így, mert, dacára a látszatnak, nagyon is nagy szüksége van mindenkori környezete elismerésére, ugyanis ebből töltekezik. Hűtlenné csak akkor válik, ha nem tudod elfogadni ezt a fajta gyengeségét, és megpróbálod korlátok közé szorítani az életét.

Kakas

Ami a szívén, az a száján, és megesik, hogy a szavait sem válogatja meg - holott nem akar bántani, csak vehemensebb az átlagnál. Igyekezz mielőbb túllépni társad esetenként nehezen tolerálható viselkedésén. Ha ugyanis látványosan megsértődsz, netán a kesztyűt felvéve vitába bocsátkozol, biztos lehetsz benne, hogy a Kakas aszcendensű férfi elröppen, és egy kevésbé érzékeny nő mellett keresi majd a megértést - akár ideiglenesen, akár hosszabb távon is.

Kutya

Hűséges társ, aki a párkapcsolatban jobban szeret adni, mint kapni. Ez azonban alapvetően a szellemi-lelki értékekre vonatkozik - a Kutya aszcendensű férfinak nem sok érzéke van az anyagi javakhoz, mint ahogy a vállalati ranglétrán való előrelépés sem szerepel elsődleges céljai között. Jó, ha beéred azzal, amit nyújtani tud számodra. Ha ugyanis olyasmit vársz tőle, ami teljességgel távol áll a habitusától, a kínai horoszkóp szerint előbb-utóbb olyasvalaki mellett köt ki, aki kisebb-nagyobb hibáival együtt képes elfogadni őt.

Disznó

Akit egyszer megszeretett, ahhoz szinte a végletekig lojális. Így aztán igyekszik a kedvedben járni, hogy maga mellett tudhasson. Ne feledd azonban, hogy a Disznó aszcendensű férfi nem túl mozgékony, és akkor érzi magát biztonságban, ha életét a kiszámíthatóság határozza meg. Ha különösebb indok nélkül változtatsz a napi rutinon, illetve ad hoc helyzet elé állítod, valósággal belemenekülhet egy románcba - ami esetében hosszú távú kapcsolattá formálódhat át.

Ezt is szeretjük