Miért születtél erre a világra? Kínai horoszkópod elárulja

Minden ember okkal érkezik a világra. Vajon neked mi volt a küldetésed a horoszkópod szerint?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember más-más küldetést kap, amikor a Földre születik. Van, aki jobbá teszi a környezetében élő embereket, van, aki tanít nekik valamit, vagy segíti őket. Vajon a te esetedben mi lehet a teljesítendő küldetés? Tudd meg kínai horoszkópodból a születésed okát.

Ha nem ismered a jegyed, kalkulátorunk segít. Írd be, hogy mikor születtél! Amikor megvan a jegyed, keresd ki a lenti listából!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkányként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy másoknak példát mutass. Részint abban, hogyan segíthetnek másoknak, hogyan lehetnek jószívűek és jóindulatúak, részint pedig abban, hogy megtanítsd őket, miként lehetnek illedelmesek, intelligensek, és hogyan kezeljenek kényes helyzeteket.

Bivaly

Bivalyként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy azt a képességedet kamatoztatva, miszerint belelátsz az emberek szívébe és lelkébe, ráérezz, kinek mire van szüksége, és célzottan ennek érdekében tégy érte. Annak is tudsz segíteni, aki nem hagyja, vagy makacskodik: meg sem kell szólalnia, hogy értsd.

Tigris

Tigrisként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy rálátásod kamatoztatva vigyázz másokra. Te már akkor tudod, hogy valakire veszély leselkedik, amikor neki még fogalma sincs róla. Azért születtél, hogy figyelmeztess mindenkit, ha baj érheti. Lehet, hogy nem mindig hisznek neked, de meg kell tenned ezt másokért.

Nyúl

Nyúlként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy  magvas gondolataidat, melyeket az élet fontos dolgairól megalkotsz, másoknak is átadd. Esetedben a sors kegyes volt, és valóban jó szemet adott ezeket szemlélni. Meglátásaid, melyek már-már filozofikus mélységeket érintenek, másoknak utat mutatnak.

Sárkány

Sárkányként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy másokat segíts az előrejutásukban. Azért születtél, hogy a környezetedben élők a te útmutatásoddal, tanácsaiddal előbbre tudjanak lépni. A magad sorsának egyengetését illetően is magabiztos vagy, ezzel pedig példát mutatsz.

Kígyó

Kígyóként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy a jó útra tereld a környezetedben élőket. Adódnak helyzetek, amikor az emberek azt hiszik, csak az erőszakos vagy a tisztességtelen út jöhet szóba. Ekkor jössz te, aki azért születtél a világra, hogy megakadályozd, hogy ilyen lépéseket tegyenek, és megmutasd a jó utat.

Lóként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy másokba lelket önts. Sajnos az élet gyakorta hoz olyan helyzeteket, amikor az ember reményvesztetté válik. Ilyen pillanatokban teljesítheted feladatod, azaz, hogy vigaszt és reményt adj másoknak, hogy kitartsanak és higgyenek. Te ezért születtél erre a világra.

Kecske

Kecskeként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy békét teremts magad körül. Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy tudod, hogyan maradj pártatlan akár két hozzád közel álló ember vitájában is. Rálátásod, tanácsaid, lényeglátásod segít abban, hogy bármilyen konfliktusban igazságos békebíró légy.

Majom

Majomként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy vidámságot csempéssz mások életébe. Remek humorérzékkel áldott meg a sors, és mindig mindenki számára van egy tartalék mosolyod. Feladatod a mai világban, amikor ennyi aggodalomra okot adó dolog vesz körül minket, nagyon fontos küldetés.

Kakas

Kakasként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy példát mutass másoknak az önérvényesítésről. Azért születtél, hogy másokat is buzdíts a saját hozzáállásoddal: kitartásod és fegyelmed mindenki irigyelheti, ahogyan azt is, hogy a kudarcot is kihívásnak tekinted. Példáddal másokat vezetsz a siker útjára.

Kutya

Kutyaként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy két dologra, a családszeretet fontosságára és a pozitív gondolkodásra tanítsd a környezeted. Az előbbit a mindennapok során adod át, az utóbbit beszélgetéseid során, illetve reakcióid által a különböző helyzetekben. Amiért születtél, az szebbé teszi mások életét.

Disznó

Disznóként a kínai horoszkóp szerint az a küldetésed, hogy segíts másoknak, akik szegénységben élnek. Nem anyagi szegénységben, hanem az életszeretet nélkülözésében. Te példát mutatsz, hogyan kell mosollyal és tárt karokkal élni a mindennapokat. Hozzáállásod egyfelől jólesik a szomorúaknak, másfelől példát is ad.

Ezt is szeretjük